Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun kuzum benimm Kız o hangi köyün enerjisi ben alarmı da 10 dakika erteliyorum iki ayağım bi pabuca giriyor giyin yemek hazırla anca minibüse yetişiyorum

Geçmiş olsun kuzum benimm Kız o hangi köyün enerjisi ben alarmı da 10 dakika erteliyorum iki ayağım bi pabuca giriyor giyin yemek hazırla anca minibüse yetişiyorum
sen hamilesin uyucan bebiş büyücek
napim kızz yaz geliyo biraz kg vermem gerek.
evde eliptik bisiklet var kalkıp 30 dk onu yapıyorum tv ye karşı
sonra duş sonra kahvaltı hazırla derken işe koşuyom
gerçi bu sabah farklı bi spor dalıyla ilgilendim

Kız ben hamile değilken de böyleydim valla helal olsun para verseler kalkıp şunları yapmam 10 dakikanın hesabını yapıyorum uyurken Huhuuu işte bu

Verirsin bacım ne olcak kilodan, bebiş gelir inşallah bu ay gamzeli yaaaaa
inşalalh kuzum ama benim pek umudum yok açıkcası çünkü programlaa takip ediyordum ve ovu testiylede aynı çıktı günler yani olması gereken dönemde yumurtluyorum zaten o günleri değerlendiriyodukk yine o günleri değerlendirdik ama ksmet tabii belkide olurrr belkide o ay bu aydırrr

günaydın canlaaar nasılsınız. İnşaAllah bugünde güzel haberler alırsınız.

Canım kusura bakma girmedim günlerdir dedem vefat etti, memleketteydim.
Regl oldum, bat 17 mayıs oldu.

Başınız sağolsun cnm Allah mekanını cennet eylesin

Kız niye öyle diyosun bende öyle sanıyodum pik gibi yaptı yaptı meğerse geç yumurtlamışım işte gördün

allah biliyorr bakalım kuzum bizim vaktimiz ne zaman :)
senin kaçıncı ayda oldu kuzumm kaç aydır istiyordunuzz ? kimyasalın varmıydı hiçç
Bebeğim korunmayı bıraktıktan tam 4 ay sonra oldu benim, ilk gebeliğim ondan öncesinde hep çok düzenli korundum hapla

Bebeğim korunmayı bıraktıktan tam 4 ay sonra oldu benim, ilk gebeliğim ondan öncesinde hep çok düzenli korundum hapla
iyi bari canım hapın üzerine cok beklemişsinn hap cok tehlikeli diyolarr uzun süre kullanıldıgında
eşimin arkadasının eşi bi kaç sene hapla korunmuş sonra 2.5-3 yıl cocukları olmadı gerçi şimdi 6 haftalık hamile çok şükür :)
sağ salim kucagınada al inşallahhhh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…