Ayy bilmiyorum tam kan vereyim diyorum sancı tekrar başlıyor vazgeçiyorumO sancıdan bende 1 hafta oldu, tutunma sancısı olabilir. Bacım yapsana test
Ya aslında şöyle eşim görevde haftada 1 gün ancak geliyor yumurtlama döneminde bir kere oldu o yüzden benim böyle bir beklentim yoktu ama gecikince şaşırdımtebrik ediyorum sizi
daha ne kadar bekliceksiniz
Geçmiş olsun kuzum benimmbende iyiyim canım akşam bende uyumuşum valla grip gibiyim biraz. boğazlarım ağrıyor burnum akıyor
bide sabahları spor yapıp duş alıp işe geliyorum bazen saçım tam kurumuyorr üşüttüm galiba
teste elimde çok test oldugu için 5-6 kala başlarım işte bilmiyorumki bana kalmış
İdrar testi yap, sonra kan verirsin mesela benim geç döllenmiş adet 3 gün gecikince çıktı idrardaAyy bilmiyorum tam kan vereyim diyorum sancı tekrar başlıyor vazgeçiyorumbi de sağ kasığım sancıyor bugün
sen hamilesin uyucan bebiş büyücekGeçmiş olsun kuzum benimmKız o hangi köyün enerjisi ben alarmı da 10 dakika erteliyorum iki ayağım bi pabuca giriyor giyin yemek hazırla anca minibüse yetişiyorum
belli olmaz orası yaa allah nasip etsin bi kereylede oluyor :) inşallah vardırYa aslında şöyle eşim görevde haftada 1 gün ancak geliyor yumurtlama döneminde bir kere oldu o yüzden benim böyle bir beklentim yoktu ama gecikince şaşırdım
İnşallah canım şu ara çok ihtiyacımız var eşim terör bölgesin de bu haber iyi gelir ona dabelli olmaz orası yaa allah nasip etsin bi kereylede oluyor :) inşallah vardır
Kız ben hamile değilken de böyleydimsen hamilesin uyucan bebiş büyücek
napim kızz yaz geliyo biraz kg vermem gerek.
evde eliptik bisiklet var kalkıp 30 dk onu yapıyorum tv ye karşı
sonra duş sonra kahvaltı hazırla derken işe koşuyom
gerçi bu sabah farklı bi spor dalıyla ilgilendim
bende uykuyu cok severim bakma ama mecbur kalkıyommKız ben hamile değilken de böyleydimvalla helal olsun para verseler kalkıp şunları yapmam 10 dakikanın hesabını yapıyorum uyurken Huhuuu işte bu
Verirsin bacım ne olcak kilodan, bebiş gelir inşallah bu ay gamzeli yaaaaabende uykuyu cok severim bakma ama mecbur kalkıyomm
kg verim de hamile kalınca yatarm bol bol
test yapsanız keşke yaaa varsa sevinirsiniz yoksa boşyeree ümitlenmezsiniz :)İnşallah canım şu ara çok ihtiyacımız var eşim terör bölgesin de bu haber iyi gelir ona da
İnşallah vardır öğleden sonra dersim yok giderim belkitest yapsanız keşke yaaa varsa sevinirsiniz yoksa boşyeree ümitlenmezsiniz :)
ama inşalalh allah nasip etmiştirde vardırrr
inşalalh kuzum ama benim pek umudum yok açıkcası çünkü programlaa takip ediyordum ve ovu testiylede aynı çıktı günler yani olması gereken dönemde yumurtluyorum zaten o günleri değerlendiriyodukk yine o günleri değerlendirdik ama ksmet tabii belkide olurrr belkide o ay bu aydırrrVerirsin bacım ne olcak kilodan, bebiş gelir inşallah bu ay gamzeli yaaaaa
Canım kusura bakma girmedim günlerdir dedem vefat etti, memleketteydim.
Regl oldum, bat 17 mayıs oldu.
Kız niye öyle diyosun bende öyle sanıyodum pik gibi yaptı yaptı meğerse geç yumurtlamışım işte gördüninşalalh kuzum ama benim pek umudum yok açıkcası çünkü programlaa takip ediyordum ve ovu testiylede aynı çıktı günler yani olması gereken dönemde yumurtluyorum zaten o günleri değerlendiriyodukk yine o günleri değerlendirdik ama ksmet tabii belkide olurrr belkide o ay bu aydırrr
allah biliyorr bakalım kuzum bizim vaktimiz ne zaman :)Kız niye öyle diyosun bende öyle sanıyodum pik gibi yaptı yaptı meğerse geç yumurtlamışım işte gördün
Bebeğim korunmayı bıraktıktan tam 4 ay sonra oldu benim, ilk gebeliğim ondan öncesinde hep çok düzenli korundum haplaallah biliyorr bakalım kuzum bizim vaktimiz ne zaman :)
senin kaçıncı ayda oldu kuzumm kaç aydır istiyordunuzz ? kimyasalın varmıydı hiçç
iyi bari canım hapın üzerine cok beklemişsinn hap cok tehlikeli diyolarr uzun süre kullanıldıgındaBebeğim korunmayı bıraktıktan tam 4 ay sonra oldu benim, ilk gebeliğim ondan öncesinde hep çok düzenli korundum hapla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?