- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.308
- 748
Yok be yavrum, hatta hapla korunanların ilk gebeliklerinde ikiz olma şansı çok yüksek demişti doktorum da bana, zaten doktor da bana hapı bıraktıktan sonra 3 ay olmayabilir toparlanma dönemi demişti dediği gibi de oldu tam 4. ay, senin 1 yıl mı olduydu aşkım?iyi bari canım hapın üzerine cok beklemişsinn hap cok tehlikeli diyolarr uzun süre kullanıldıgında
eşimin arkadasının eşi bi kaç sene hapla korunmuş sonra 2.5-3 yıl cocukları olmadı gerçi şimdi 6 haftalık hamile çok şükür :)
sağ salim kucagınada al inşallahhhh :)
iyi bari canım hapın üzerine cok beklememişsinn hap cok tehlikeli diyolarr uzun süre kullanıldıgında
eşimin arkadasının eşi bi kaç sene hapla korunmuş sonra 2.5-3 yıl cocukları olmadı gerçi şimdi 6 haftalık hamile çok şükür :)
sağ salim kucagınada al inşallahhhh :)
bizim nerdeyse 1 yıl olcak canım 11. ay falan sanırım 3 kez kimyasal oldu.Yok be yavrum, hatta hapla korunanların ilk gebeliklerinde ikiz olma şansı çok yüksek demişti doktorum da bana, zaten doktor da bana hapı bıraktıktan sonra 3 ay olmayabilir toparlanma dönemi demişti dediği gibi de oldu tam 4. ay, senin 1 yıl mı olduydu aşkım?
İnşallah olmazsın canısı ya ben senden umutluyum bu ay, kimyasalda öyle oluyormuş galiba regl geliyormuş zamanında e tabi regl geçmeden kan vermeyince anlamıyor insanlar..bizim nerdeyse 1 yıl olcak canım 11. ay falan sanırım 3 kez kimyasal oldu.
beta hcg 46 çıktı 44 çıktı 146 çıktı adet oldum hep ama hiç birinde adet gecikmesi yaşamadım hep meraktan öğreniyodum erkenden
sonra dr a gittik işte bi kaç ay önce anlattım durumu her kadın bunu yaşar sen meraklı oldugun içni farketmişsin dedi bi kaç ay daha bekleyelim her gelen sperm her gelen yumurta sağlıklı olcak diye bişey yok dedi sağlıklısı gelcek bekle dedi testleri yaptı gayet iyi dedi.
eğer yine olmazsa eşin sperm testi yaptırır dedi işte bunu diyeli 2 ay oldu sanırım :) bu ayda adet olursam eşim sperm testi yaptırcak :) inşalalh olmam :)
bat 1 mayıs normalde ama yumurtam dün çatladıysa yada pazartesi çatladıysaİnşallah olmazsın canısı ya ben senden umutluyum bu ay, kimyasalda öyle oluyormuş galiba regl geliyormuş zamanında e tabi regl geçmeden kan vermeyince anlamıyor insanlar..
Kız bat ne zamandı? 3 kala başlarız testlere bak çıkmazsa da üzülme benden ibret al biliyorsun durumu geçtikten çok sonra da çıkabiliyor
Üzülmiceksen yap valla, ben o riski alamıyodum mesela ille de ya 1 kalıcak ya geçecek diyodum. Geçen ayda yaptım biliyosun 3 kala 2 kala hatta 2 geçe çıkmadı aha dedim yok fosur fosur sigara içiyodum meğersem varmışbat 1 mayıs normalde ama yumurtam dün çatladıysa yada pazartesi çatladıysa
29-30 nisanda olabilir bat.
ben 4-5 kala başlim diyom evde test var zaten
haftaya salı çarsamba başlarım hem yumurtlamadan 8-9 gün geçmiş olcak varsa cıkar ufaktan.
çıkmazsada üzülmem benim öyle adet olunca ağlama üzülme vs huyum yok
olmazsa başka ay olur :)
bakalım gelcekmi nazlı gamzeli bebek
aynen canım yok çıkarsada cidden yoksada söz üzüülmem :)Üzülmiceksen yap valla, ben o riski alamıyodum mesela ille de ya 1 kalıcak ya geçecek diyodum. Geçen ayda yaptım biliyosun 3 kala 2 kala hatta 2 geçe çıkmadı aha dedim yok fosur fosur sigara içiyodum meğersem varmışYok çıkarsa da çok güvenme yanii her an var olabiliyorlar ayy inşallah şöyle gülünce gamzeleri çukur çukur olan sarı bi kızımız gelse
Benim dualarım hep sizinle kuzum, Rabbim sana ve diğer isteyen bekleyen bütün arkadaşlarımızın gönlündekini versin, benim ve diğer hamişlerin de bebeklerini sağ salim kucağına versin inşallahhhhhaynen canım yok çıkarsada cidden yoksada söz üzüülmem :)
aminnnnn canımmmm inşallah yaaa sen şimdi hamilesin duanda kabul olurrr ay
Allah bende dahil tüm isteyen arkadaslarımın gönlündekini nasip etsin.
sizlerede hayırlı evlat kolay doğum nasip etsin inşallahhh
günaydın ceylo benn biter bitmez başladım testim çok diyeGünaydın kuzucuklarımregli bitti kocitomun doğum günü bugün bide Ben şimdik bu ovü ne zaman yapmaya başlıyacağım
Aşkım ben bittiğinin 3.günü başlıyordum hepGünaydın kuzucuklarımregli bitti kocitomun doğum günü bugün bide Ben şimdik bu ovü ne zaman yapmaya başlıyacağım
günaydın ceylo benn biter bitmez başladım testim çok diye
bende yarın başlıyayım o zamanAşkım ben bittiğinin 3.günü başlıyordum hep
hobilerimin arasına ovü testi yapmayı koymuştum resmen hergün yaptım canım ama son yumurtlamadan sonra yapmayı bıraktım hcg yi bekliyorum artık :)Kız inşallah bende bi kere daha yumurtlarımbu yumurtlama şeysi olmadı benim
Sen her gün yapmaya devam mı ettin yoksa bırakmış mıydın ovulasyon testini
Ben bugün yapmadım bi tek
Başınız sağolsun canım
Allah rahmet eylesin
Başınız sağ olsun
Başın sağolsun canim allah rahmet eylesin
Basiniz sagolsun canim Rabbim kalanlara omur versin
başınız sağolsun..
Başınız sağolsun cnm Allah mekanını cennet eylesin
13, günden başla geri sayıma yavrucummKızlar sanırım ben yımırtladım
Bugun akşam yaptıgım test çok silik çıktı. Yine aynı şekil 2 saat sıvı almadan yaptım.
Demekki 13. Gün pikti yada 12-13 pik olmuştur belki 12. Gün test yapmadıgım için bilmiyorum. 10. Gün ilişşki olmuştu 13. Gün oldu bugunde olur artık tutarsa tutcakk tutmazsa kısmet mayısa.
Zaten bugun kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim vardı. Demekki çatladıgeri sayım başlasın mı
H E @nedemistimkibenn @dvtb Minik_ceylo 1609ece @can09e
Bat ne zaman senin bu durumdahobilerimin arasına ovü testi yapmayı koymuştum resmen hergün yaptım canım ama son yumurtlamadan sonra yapmayı bıraktım hcg yi bekliyorum artık :)
hadi bakalım 5-6 kala başlıcam hcg ye13, günden başla geri sayıma yavrucumm
ben erken yapılması taraftarı biri olarak fikrim belliSelam herkese
Bata son 3
Regl belirtileri var
Goguslerde hassasiyet,kasıkta batma,irinli sivilceler..bir tek her ay olan ödem yok karnım ve bacaklarında..
Bir yanım da yarın test yap diyor .diğeri yapma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?