ay iyi bari canım önemli bişi çıkmamasına cok sevindimmdoktora gittim yeni geldim muayne oldum kıl kökü kisti oluşmuş iltihap var antibiyotik ile geçer dedi dedim malesef antibiyotik kullanamam gebelik şüphesi var dedim o zaman sıcak banyo sıcak havlu yap kendiliğinden geçer dedi G gamzeli_bebis
hadi geçmiş olsun tavuğummdoktora gittim yeni geldim muayne oldum kıl kökü kisti oluşmuş iltihap var antibiyotik ile geçer dedi dedim malesef antibiyotik kullanamam gebelik şüphesi var dedim o zaman sıcak banyo sıcak havlu yap kendiliğinden geçer dedi G gamzeli_bebis
Geçmiş olsun topiğimizin davığıı, civcivler gelsin inşallah bu aydoktora gittim yeni geldim muayne oldum kıl kökü kisti oluşmuş iltihap var antibiyotik ile geçer dedi dedim malesef antibiyotik kullanamam gebelik şüphesi var dedim o zaman sıcak banyo sıcak havlu yap kendiliğinden geçer dedi G gamzeli_bebis
Geçmiş olsun topiğimizin davığıı, civcivler gelsin inşallah bu ay
çaktırmadan bıyık altından benim civcivlerim ile dalga mı geçiyorsunuz siz
sağoll canımhadi geçmiş olsun tavuğumm
civcivler gelsin diyince komik geldi kızçaktırmadan bıyık altından benim civcivlerim ile dalga mı geçiyorsunuz siz
tavuktan timsah çıkacak degil civciv çıkacak tabiicivcivler gelsin diyince komik geldi kız
doğrutavuktan timsah çıkacak degil civciv çıkacak tabii
doğrugözümde canlandı önde sen peşinde 5-6 civciv
Aa niyeymiş tavuktan ne çıkacadı tabisi civcivçaktırmadan bıyık altından benim civcivlerim ile dalga mı geçiyorsunuz siz
aynı cevabı bende verdimAa niyeymiş tavuktan ne çıkacadı tabisi civcivyerim onlarıııı
Kız bu ay senden umudum var benimbende 12 de son ovu testimi yapcam akşamki gibi silikse bırakıyorum yapmayı
sonra size 5-6 günlük bi mola
sonra hcgde buluşmak üzere
ay inşallah bakalımmm hislerin doğrumu çıkacak umarım senin umudunu boşa cıkarmamKız bu ay senden umudum var benim
sessiz takipteyimYa Allah aşkına topikte 3 kişi değiliz görüyom aşağıdan, kızlar nasılsınız??
Ben yemeğe çıkıyom geldiğimde hepiniz sesli takipte olacaksınız uleynnn seni görevlendiriyom ceylosessiz takipteyimansızın sızıcam
Ben yemeğe çıkıyom geldiğimde hepiniz sesli takipte olacaksınız uleynnn seni görevlendiriyom ceylo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?