bence gayet iyi gibi duruyor masallah :)Merhaba hanımlar, bugün tekrar devlette kan testi yaptırdım ve 269,3 çıktı hcg,
Şu an yumurtlamadan 14 gün geçti, adetten sayarsan 3 haftalık oluyor bebek, değer düşük mü yoksa iyi mi acaba bilen var mı?
Yumurtlamadan 14 gün geçtiyse adet günün bugün mü canım..eğer öyleyse bu sayı çok iyi.benim adet günü 150 cikmistiMerhaba hanımlar, bugün tekrar devlette kan testi yaptırdım ve 269,3 çıktı hcg,
Şu an yumurtlamadan 14 gün geçti, adetten sayarsan 3 haftalık oluyor bebek, değer düşük mü yoksa iyi mi acaba bilen var mı?
Kendi adıma yorgun halsiz 7 saat ders ve tek başına nöbette olan bir benYa Allah aşkına topikte 3 kişi değiliz görüyom aşağıdan, kızlar nasılsınız??
bence gayet iyi gibi duruyor masallah :)
kuzenimin adete bir hafta kala değeri 24 falandı.
ama sizinki bana kaarışık geldi batınız 1 mayıstıı erkenmi yumurtladınızz ? yada batmı yanlış yazılmıştı mesela benmide 1 mayıs batım ama daha dün yımırtladım
Yumurtlamadan 14 gün geçtiyse adet günün bugün mü canım..eğer öyleyse bu sayı çok iyi.benim adet günü 150 cikmisti
bence gayet güzel bir deger 14 güne bölersek günlük hcg en 19 küsür oluyorMerhaba hanımlar, bugün tekrar devlette kan testi yaptırdım ve 269,3 çıktı hcg,
adetin 11. günü yumurtlamışsınızzz hımm ama bat 1 mayıs olsa döngünüz 37-38 günü buluyomuyduki ?Canım ben 25 martta adet oldum 4 gün sürdü 30 martta bitti, 4 nisanda yumurtlama oldu yani yumurtlamanın üzerinden 14 gün geçti aslında 2 haftalık şu an ama doktorlar adetten başlıyor ya hafta saymaya, öyle düşününce 3 haftalık, biraz karışık:)
Başınız sağolsunÇok sağolun kızlar, Allah razı olsun.
Canım benim geldi yeni BAT ım 3 Mayıs , hayırlısı ile dün yumurtlama günümdü değerlendirdim .1609ece , balbocegi35 , @Tikkabilla , @Akbltt , @Greeneliton Kızlar gözden kaçırdıysam özürdilerim regl gelen var mı ?
çok canım çekti ya bi testte ben yapayım mıArtık ovu testi yapmayı bırakıyorum arkadaslar
İnşallah bu çizgilerden herhangi birini hcg de görmek ümidiyle
senin sonuç belli : yumurtluyosundurçok canım çekti ya bi testte ben yapayım mı
günaydınlarrrr ballı lokma tatlılarımmm
Hahahahabizimkiler şuan umarım içerde bu durumdadır
bence gayet güzel bir deger 14 güne bölersek günlük hcg en 19 küsür oluyor
Ya aslında şöyle eşim görevde haftada 1 gün ancak geliyor yumurtlama döneminde bir kere oldu o yüzden benim böyle bir beklentim yoktu ama gecikince şaşırdım
hahahaahahahahahaDiyet yapıyorsun bizi sürekli tatlı olarak görüyorsun korkmaya başladım
benimde sanırım dündüHahahahayaa bu çok tatlıymış bizimde dün idi yumurtlama değerlendirdik inşallh böyledir cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?