Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Amin canım çok sağol, rabbim hepinize hayırlısıyla nasip etsin,

Canım normalde ben hiç yumurtlama göremiyordum, 2 ay Ovü testi ile takip yaptım ama hiç yumurtlama olmadı sonra en son, Bi sayfadan macun aldım kadınlara özel, adetin son günü kullanmaya başladım 6 gün sonra yumurtlama oldu, o yüzden erken oldu normalde adetim düzensiz canım 30-35 günde bir oluyordu :)

ee süper o zamansa

sen nasılsın kuzum hsg den sonra nası hissediyosun bu ay heralde kaçırdın yumurtlamayı dimi öyle bişey görmüştüm ?
eşin nerde veriyor sperm testini kaç tl ?
eşimede yaptırcaz eğer adet olursamm

Kuzu büyükçekmece kolonda verdi 92 tl muayne ücretiyle beraber 150 tl oldu ben iyiyim iki üç gün lekelenmem oldu geçti yumurtlamayı kacirdimmi henüz bilmiyorum ovi testim henüz koyulaşmadi sun akıntim çöktü ama neyin nesiydi anlamadım gerçi olduysa bile pazar degerlendirdim olcağı varsa olur bence ediminde sonuçları iyi çıkarsa benim yumurtalar üzerine çalışmalar başlar en azindan artık kafam rahat eder hafta sonuna kadr durmadan devam edicem valla

aaa 150 tl çok iyiymiş :)
iyi iyi kaçmamasına cok sevindimm
kaçıncı günü adetinin şuanki ?
inşallah sonuçları tertemiz çıkar ve hemen peşinden de yumurtlamayı görürsün testte
sonraada hoop bebiş

Canım aslında o durum karışık değil bizim adet başlangıcı demek eski yumurtanın vücuttan atılıp yeni yumurtanın olusmaya başlaması demek o yüzden adet başlangıcı olusmaya başlayan yumurta dollendigi için adet başlangıcından sayıyorsun gebeliği

Kizlar Merhaba, Rabbim herkesin evladini korusun, herkese hayirli saglikli evlat versin, Hamile olan arkadaslarima sorunsuz bir hamilelik diliyorum. Acaba aramizda esiyle akraba olup korkmadan normal hamile kalmayi deneyenler varmi? Lütfen yargilamadan kirici olmadan yorum yaparmisiniz. Rabbim herkesin gönlüne göre versin, kimsenin kucagini bos birakmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…