adetin 11. günü yumurtlamışsınızzz hımm ama bat 1 mayıs olsa döngünüz 37-38 günü buluyomuyduki ?
orası kafamı karştırdı.
bence en kötü ihtimalle yumurtlama artı + 14 bat günü diyolarya bugun batınız bile olmuş olsa değer kötü değil sanırsam :) inşllah sağlıkla ilerler sağ salim kucagınıza alırsınız :)
ee süper o zamansaAmin canım çok sağol, rabbim hepinize hayırlısıyla nasip etsin,
Canım normalde ben hiç yumurtlama göremiyordum, 2 ay Ovü testi ile takip yaptım ama hiç yumurtlama olmadı sonra en son, Bi sayfadan macun aldım kadınlara özel, adetin son günü kullanmaya başladım 6 gün sonra yumurtlama oldu, o yüzden erken oldu normalde adetim düzensiz canım 30-35 günde bir oluyordu :)
Canım senin ne zaman pozitif olmaya başladı testlerin geç döllenme mi acaba felan diyorum ama regl olacak gibiyim deO sancıdan bende 1 hafta oldu, tutunma sancısı olabilir. Bacım yapsana test
3 gün geçmiş gününüzzz inşalalh vardır yaaCanım senin ne zaman pozitif olmaya başladı testlerin geç döllenme mi acaba felan diyorum ama regl olacak gibiyim de
hahahaahahahahaha
hergünde ballı lokma tatlısı
bari arada tulumbalarım çikolatalı pastalarım falan diyim size
Allah rahmet eylesin mekanı Cennet olsun inşallah başınız sağolsunCanım kusura bakma girmedim günlerdir dedem vefat etti, memleketteydim.
Regl oldum, bat 17 mayıs oldu.
Çok tatlılar yaaaabizimkiler şuan umarım içerde bu durumdadır
sen nasılsın kuzum hsg den sonra nası hissediyosun bu ay heralde kaçırdın yumurtlamayı dimi öyle bişey görmüştüm ?Ivit olabilir
Evet ya keşkebenimde sanırım dündü
içeriye görebilsek ne güzel olur diimi D:
ben şahsen bata 6 kala fln başlıcam teste ev test dolu makarasına yaparımEvet ya keşkeama bat tarihlerimiz aynı hepbirlikte beklicez artık yapıcak bişey yok
sen nasılsın kuzum hsg den sonra nası hissediyosun bu ay heralde kaçırdın yumurtlamayı dimi öyle bişey görmüştüm ?
eşin nerde veriyor sperm testini kaç tl ?
eşimede yaptırcaz eğer adet olursamm
Ben hiç iyi değilim regl geçti testler negatif bı de üstüme hastayım vücudum da kırgınlıkYa Allah aşkına topikte 3 kişi değiliz görüyom aşağıdan, kızlar nasılsınız??
aaa 150 tl çok iyiymiş :)Kuzu büyükçekmece kolonda verdi 92 tl muayne ücretiyle beraber 150 tl oldu ben iyiyim iki üç gün lekelenmem oldu geçti yumurtlamayı kacirdimmi henüz bilmiyorum ovi testim henüz koyulaşmadi sun akıntim çöktü ama neyin nesiydi anlamadım gerçi olduysa bile pazar degerlendirdim olcağı varsa olur bence ediminde sonuçları iyi çıkarsa benim yumurtalar üzerine çalışmalar başlar en azindan artık kafam rahat eder hafta sonuna kadr durmadan devam edicem valla
Canım benim negatife alerjim varben şahsen bata 6 kala fln başlıcam teste ev test dolu makarasına yaparım
Canım aslında o durum karışık değil bizim adet başlangıcı demek eski yumurtanın vücuttan atılıp yeni yumurtanın olusmaya başlaması demek o yüzden adet başlangıcı olusmaya başlayan yumurta dollendigi için adet başlangıcından sayıyorsun gebeliğiCanım ben 25 martta adet oldum 4 gün sürdü 30 martta bitti, 4 nisanda yumurtlama oldu yani yumurtlamanın üzerinden 14 gün geçti aslında 2 haftalık şu an ama doktorlar adetten başlıyor ya hafta saymaya, öyle düşününce 3 haftalık, biraz karışık:)
Ama işte testler böyle valla gelecekse de gelsin3 gün geçmiş gününüzzz inşalalh vardır yaa
o zaman sen yapma bende üzülsem yapmam ama ben üzülmüyorum en azından adet gelcekmi gelmicekmi anlıyorum :)Canım benim negatife alerjim varher negatifte oturup ağlıyorum o yüzden dayanabildiğim kadar dayanmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?