Benim zaten adete 1 hafta kala göğüslerim başlıyor ağrımaya anlıyorum ki gelecek ama yinede kırmızıları görmeden hep bir umut var diyorum testi de yapınca o umut da kayboluyor hadi ağlama krizlerio zaman sen yapma bende üzülsem yapmam ama ben üzülmüyorum en azından adet gelcekmi gelmicekmi anlıyorum :)
Canım aslında o durum karışık değil bizim adet başlangıcı demek eski yumurtanın vücuttan atılıp yeni yumurtanın olusmaya başlaması demek o yüzden adet başlangıcı olusmaya başlayan yumurta dollendigi için adet başlangıcından sayıyorsun gebeliği
Aynen canımHer şimdi anladım
O zaman 3 haftalık oluyor şu an benimki
Neden laf söylensin Türkiyede çok fazlalar senin durumunda olanlar.. öncelikle kan uyuşmazlığı var mı o önemli bir de anne negatifse sorun olabiliyor. artık onun için de iğne vuruluyorlar falan.. her şeyin çözümü var inşallah sağlıkla evladınız gelsin..Kizlar Merhaba, Rabbim herkesin evladini korusun, herkese hayirli saglikli evlat versin, Hamile olan arkadaslarima sorunsuz bir hamilelik diliyorum. Acaba aramizda esiyle akraba olup korkmadan normal hamile kalmayi deneyenler varmi? Lütfen yargilamadan kirici olmadan yorum yaparmisiniz. Rabbim herkesin gönlüne göre versin, kimsenin kucagini bos birakmasin
yani ne kadar faydası olur bilmiyorum ama benim arkadaşım dayısının oğlu ile evlendi daha yeni dogum yaptı 1 aylık bir kızı var hiçbir problemi de yok :) he buarada önceden akraba evlilikleri çok olurmuş bunların hepsinde sıkıntı olacak diye birşey yok kaldı ki benim anne babam da akraba evliliği delilik dışında bir belirtim yok taş gibiyimKizlar Merhaba, Rabbim herkesin evladini korusun, herkese hayirli saglikli evlat versin, Hamile olan arkadaslarima sorunsuz bir hamilelik diliyorum. Acaba aramizda esiyle akraba olup korkmadan normal hamile kalmayi deneyenler varmi? Lütfen yargilamadan kirici olmadan yorum yaparmisiniz. Rabbim herkesin gönlüne göre versin, kimsenin kucagini bos birakmasin
o zaman akraba evliliğinden tavuk çıkıyo diyebilirmiyizyani ne kadar faydası olur bilmiyorum ama benim arkadaşım dayısının oğlu ile evlendi daha yeni dogum yaptı 1 aylık bir kızı var hiçbir problemi de yok :) he buarada önceden akraba evlilikleri çok olurmuş bunların hepsinde sıkıntı olacak diye birşey yok kaldı ki benim anne babam da akraba evliliği delilik dışında bir belirtim yok taş gibiyim
Evet yazmıştım burayaEna sana demistim hatta iki gün önce oldu sizin yumurtlamadan bence tutmuştur ya
ay hadi inşallah allahım yaaa cok güzel haberlerle gelEvet yazmıştım burayakan verdim sonucunu bekliyorum ama yine de pek ümidim yok doğrusu
Aminn inşallah git gide adet sancım oluyor sanki stresten mı geliyor mu anlamadım kiay hadi inşallah allahım yaaa cok güzel haberlerle gel
2 ihtimalede hazır ol bence 2 gün geç adette olabilirsin içerde bebişte olabilir :)Aminn inşallah git gide adet sancım oluyor sanki stresten mı geliyor mu anlamadım ki
Canımm kıyamam sen yarın haftayı kapatıyorsun ama çok şükür kiKendi adıma yorgun halsiz 7 saat ders ve tek başına nöbette olan bir bensiz nasilsiniiz
Kuzum benim bat 3 geçince anca idrarda hayalet çizgi çıktı beta hcg 9 küsürdü sonra arttı çizginin belirginleşmesi 3-4 günü bulduCanım senin ne zaman pozitif olmaya başladı testlerin geç döllenme mi acaba felan diyorum ama regl olacak gibiyim de
Negatif canım zaten beklentim olmadığı için çok üzülmedim doğrusu hayırlısı artık2 ihtimalede hazır ol bence 2 gün geç adette olabilirsin içerde bebişte olabilir :)
inşallah bebiştendir ama kan değerin negatif çıksa bile üzülme lütfen şimdi olmazsa başka ay olur :)
e ne çabuk çıktııı sonuçNegatif canım zaten beklentim olmadığı için çok üzülmedim doğrusu hayırlısı artık
Bilmem burada hep yarım saate çıkıyore ne çabuk çıktııı sonuç
Anladım canım testler negatif çıktıkça ben regl bekliyorum sürekli kontrol ediyorum ama gelen giden yok bugün de bekleyeyim gelmezse doktora gideyimKuzum benim bat 3 geçince anca idrarda hayalet çizgi çıktı beta hcg 9 küsürdü sonra arttı çizginin belirginleşmesi 3-4 günü buldu
Bende öyleydim hatta önümüzdeki aya kaldı bebiş diyordum sonra rabbim nasip etti oldu, 4.gün bir kan ver istersen kuzumAnladım canım testler negatif çıktıkça ben regl bekliyorum sürekli kontrol ediyorum ama gelen giden yok bugün de bekleyeyim gelmezse doktora gideyim
olsunn üzülme şimdi olmadıysa başka ay olucak :)Bilmem burada hep yarım saate çıkıyor
Önümüzdeki ay olur inşallah kuzumNegatif canım zaten beklentim olmadığı için çok üzülmedim doğrusu hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?