Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
o zaman sen yapma bende üzülsem yapmam ama ben üzülmüyorum en azından adet gelcekmi gelmicekmi anlıyorum :)
Benim zaten adete 1 hafta kala göğüslerim başlıyor ağrımaya anlıyorum ki gelecek ama yinede kırmızıları görmeden hep bir umut var diyorum testi de yapınca o umut da kayboluyor hadi ağlama krizleri

Her şimdi anladım
O zaman 3 haftalık oluyor şu an benimki

Neden laf söylensin Türkiyede çok fazlalar senin durumunda olanlar.. öncelikle kan uyuşmazlığı var mı o önemli bir de anne negatifse sorun olabiliyor. artık onun için de iğne vuruluyorlar falan.. her şeyin çözümü var inşallah sağlıkla evladınız gelsin..

yani ne kadar faydası olur bilmiyorum ama benim arkadaşım dayısının oğlu ile evlendi daha yeni dogum yaptı 1 aylık bir kızı var hiçbir problemi de yok :) he buarada önceden akraba evlilikleri çok olurmuş bunların hepsinde sıkıntı olacak diye birşey yok kaldı ki benim anne babam da akraba evliliği delilik dışında bir belirtim yok taş gibiyim

o zaman akraba evliliğinden tavuk çıkıyo diyebilirmiyiz

Bende övey dayimin ogluyla evliyim ( Dedelerimiz Ayri, ve ayri ülkelerde büyüdük 20 yasima kadar varligindan bihabdim ) ama ikimizde tasiyiciyiz malesef, biz simdi tüpbebek denedik, pgt yaptirdik, saglikli embryolarimiz geldi ama onlarda tutunup düstü son 2 tane daha var onlarida deneyip, insallah Rabbim kucagimiza almayi nasip eder, yoksa acaba normalmi denesek diyorum, bizdede birkac akraba evliligi var, Annemle Babamda akraba ve 3 kardesiz, en küyük kardesim engelliydi, o yüzden korkup ilk önce tüpbebek yoluna girdik, ama vermeyince yine vermiyor galiba Rabbim

Kendi adıma yorgun halsiz 7 saat ders ve tek başına nöbette olan bir ben siz nasilsiniiz
Canımm kıyamam sen yarın haftayı kapatıyorsun ama çok şükür ki Nasıl olayım bir an önce mesai bitse de eve gitsem diye bekliyorum

Canım senin ne zaman pozitif olmaya başladı testlerin geç döllenme mi acaba felan diyorum ama regl olacak gibiyim de
Kuzum benim bat 3 geçince anca idrarda hayalet çizgi çıktı beta hcg 9 küsürdü sonra arttı çizginin belirginleşmesi 3-4 günü buldu

2 ihtimalede hazır ol bence 2 gün geç adette olabilirsin içerde bebişte olabilir :)
inşallah bebiştendir ama kan değerin negatif çıksa bile üzülme lütfen şimdi olmazsa başka ay olur :)
Negatif canım zaten beklentim olmadığı için çok üzülmedim doğrusu hayırlısı artık

Kuzum benim bat 3 geçince anca idrarda hayalet çizgi çıktı beta hcg 9 küsürdü sonra arttı çizginin belirginleşmesi 3-4 günü buldu
Anladım canım testler negatif çıktıkça ben regl bekliyorum sürekli kontrol ediyorum ama gelen giden yok bugün de bekleyeyim gelmezse doktora gideyim

Anladım canım testler negatif çıktıkça ben regl bekliyorum sürekli kontrol ediyorum ama gelen giden yok bugün de bekleyeyim gelmezse doktora gideyim
Bende öyleydim hatta önümüzdeki aya kaldı bebiş diyordum sonra rabbim nasip etti oldu, 4.gün bir kan ver istersen kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…