Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adettin birinci gunu sayiliyor dimi? Masallah bence gayet guzel insallah hep boyle devam eder. Benim ilk gun 97 di zaten onemli olan duzenli artmasi

Adettin birinci gunu sayiliyor dimi? Masallah bence gayet guzel insallah hep boyle devam eder. Benim ilk gun 97 di zaten onemli olan duzenli artmasi

Evet canım adetin birinci gününden sayılıyor, öyle olunca 3 haftalık oluyor benim , birkaç gün sonra tekrar kan testi yaptırcam, İnşaAllah yükselir

Canim benim cevrem de cok fazla akraba evliligi var eltilerimin ikisi de oz kuzenleriyle evlenmisler cok sukur cocuklari gayet saglikli. Ama halam da kuzeniyle evlendi 3 tane dusuk yasadi simdi 5 cocugu var gayet sagliklilar cok sukur zaten evlenmeden once kan testi yaptiriyorlar eger kan uyusmazligi varsa zaten igne yapiyorlar bence normal yolla deneyebilirsiniz

Iyi günler kızlar ben bu gün doktora gittim ama keseyi göremedi daha erken dedi daha yeni yerleşiyor olabilir dedi ama benim aklım karıştı siz kaç haftalık Ken gördünüz keseyi 10 sonra yine gel dedi

Iyi günler kızlar ben bu gün doktora gittim ama keseyi göremedi daha erken dedi daha yeni yerleşiyor olabilir dedi ama benim aklım karıştı siz kaç haftalık Ken gördünüz keseyi 10 sonra yine gel dedi
Benim ki geç döllenmişti kuzum 4.haftada çok çok küçük bir şey görmüştük, 5.haftada keseyi gördük

Ben ilkk muayeneye 6+2 de gittim canım ozaman benım hersey vardı ,
Ama ilk gebeliğimde 5+4 te kese görmüştük

Korkma canım döllenme süreci önemli belki geç döllendi . Belki cihaz iyi değildi ..
karından mı bakıldı ? Birde kaç haftalık şimdi ?
Yok vajinal baktı doktor 6 haftalık hesaplandı son adet tarihine göre doktor da söyledi zaten yerleşme aşamasında olabilir erken daha diye benim içime korku düştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…