Adettin birinci gunu sayiliyor dimi? Masallah bence gayet guzel insallah hep boyle devam eder. Benim ilk gun 97 di zaten onemli olan duzenli artmasiMerhaba hanımlar, bugün tekrar devlette kan testi yaptırdım ve 269,3 çıktı hcg,
Şu an yumurtlamadan 14 gün geçti, adetten sayarsan 3 haftalık oluyor bebek, değer düşük mü yoksa iyi mi acaba bilen var mı?
Adettin birinci gunu sayiliyor dimi? Masallah bence gayet guzel insallah hep boyle devam eder. Benim ilk gun 97 di zaten onemli olan duzenli artmasi
Surekli uyumak isteyen birde ben varim canimKendi adıma yorgun halsiz 7 saat ders ve tek başına nöbette olan bir bensiz nasilsiniiz
Yarına kadar olmazsa gideyim canım umut olsun valla bana Allah dan Umut kesilmez sonuçtaBende öyleydim hatta önümüzdeki aya kaldı bebiş diyordum sonra rabbim nasip etti oldu, 4.gün bir kan ver istersen kuzum
Canim benim cevrem de cok fazla akraba evliligi var eltilerimin ikisi de oz kuzenleriyle evlenmisler cok sukur cocuklari gayet saglikli. Ama halam da kuzeniyle evlendi 3 tane dusuk yasadi simdi 5 cocugu var gayet sagliklilar cok sukur zaten evlenmeden once kan testi yaptiriyorlar eger kan uyusmazligi varsa zaten igne yapiyorlar bence normal yolla deneyebilirsinizBende övey dayimin ogluyla evliyim ( Dedelerimiz Ayri, ve ayri ülkelerde büyüdük 20 yasima kadar varligindan bihabdim ) ama ikimizde tasiyiciyiz malesef, biz simdi tüpbebek denedik, pgt yaptirdik, saglikli embryolarimiz geldi ama onlarda tutunup düstüson 2 tane daha var onlarida deneyip, insallah Rabbim kucagimiza almayi nasip eder, yoksa acaba normalmi denesek diyorum, bizdede birkac akraba evliligi var, Annemle Babamda akraba ve 3 kardesiz, en küyük kardesim engelliydi, o yüzden korkup ilk önce tüpbebek yoluna girdik, ama vermeyince yine vermiyor galiba Rabbim
Regl gelene kadar hep bir ihtimal var kuzumYarına kadar olmazsa gideyim canım umut olsun valla bana Allah dan Umut kesilmez sonuçta
Not aldım canım pazartesi eve geçince yenılerım
Ya bnm uykuyla sorunum yok ama uzun yuruyusler yapamıyorum yarı yolda ağlaya ağlaya yuruyorumSurekli uyumak isteyen birde ben varim canim
Benim ki geç döllenmişti kuzum 4.haftada çok çok küçük bir şey görmüştük, 5.haftada keseyi gördükIyi günler kızlar ben bu gün doktora gittim ama keseyi göremedi daha erken dedi daha yeni yerleşiyor olabilir dedi ama benim aklım karıştı siz kaç haftalık Ken gördünüz keseyi 10 sonra yine gel dedi
Ben ilkk muayeneye 6+2 de gittim canım ozaman benım hersey vardı ,Iyi günler kızlar ben bu gün doktora gittim ama keseyi göremedi daha erken dedi daha yeni yerleşiyor olabilir dedi ama benim aklım karıştı siz kaç haftalık Ken gördünüz keseyi 10 sonra yine gel dedi
UykuuuSurekli uyumak isteyen birde ben varim canim
Tatlisim içinde hemen haftasonu gelmeliiCanımm kıyamam sen yarın haftayı kapatıyorsun ama çok şükür kiNasıl olayım bir an önce mesai bitse de eve gitsem diye bekliyorum
Ben ilkk muayeneye 6+2 de gittim canım ozaman benım hersey vardı ,
Ama ilk gebeliğimde 5+4 te kese görmüştük
Benimki niye görülmedi acaba korkmalimiyimBen ilkk muayeneye 6+2 de gittim canım ozaman benım hersey vardı ,
Ama ilk gebeliğimde 5+4 te kese görmüştük
Korkma canım döllenme süreci önemli belki geç döllendi . Belki cihaz iyi değildi ..Benimki niye görülmedi acaba korkmalimiyim
Yok vajinal baktı doktor 6 haftalık hesaplandı son adet tarihine göre doktor da söyledi zaten yerleşme aşamasında olabilir erken daha diye benim içime korku düştüKorkma canım döllenme süreci önemli belki geç döllendi . Belki cihaz iyi değildi ..
karından mı bakıldı ? Birde kaç haftalık şimdi ?
Başınız sağolsun
Amin inşallah, sağ olun kızlar..Allah rahmet eylesin mekanı Cennet olsun inşallah başınız sağolsun
Ne çabuk canım demekki senin benden önce yumurtlaman olmuş bende bugün kan verdim malesef testte hayal çizgi vardı kanka sıfır çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?