- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
5 artilarda görmüştü doktorum karındanIyi günler kızlar ben bu gün doktora gittim ama keseyi göremedi daha erken dedi daha yeni yerleşiyor olabilir dedi ama benim aklım karıştı siz kaç haftalık Ken gördünüz keseyi 10 sonra yine gel dedi
Tatlisim içinde hemen haftasonu gelmelii
Vajinal baktı ama göremedi erken olabılır 10 gün sonra bidaha bakalım dedi5 artilarda görmüştü doktorum karından
Vajinal bakmadı mi ?öyle olsa görürdü belki
Kız tavuk sana güvenmiyorum lh mı bu hcg miKizlarrr sizce gebelik var miiii
13ünde pik oldu aslı da nun ömnceai hep silikti ama neden se 2gün önce olduNe çabuk canım demekki senin benden önce yumurtlaman olmuş bende bugün kan verdim malesef testte hayal çizgi vardı kanka sıfır çıktı ☹☹
nasıldaaa anlıyor hemennnKız tavuk sana güvenmiyorum lh mı bu hcg mi
benim civcivler lh ta çıkıyor sizin gibi hcg de baksaydım bebek çıkardılh mı bu
Ben seni bilmem miiiinasıldaaa anlıyor hemennnyerim yaa valla sosyal medya üzerinden bile olsa bu samimiyeti yakalamak çok süper birşeyy
çatlakbenim civcivler lh ta çıkıyor sizin gibi hcg de baksaydım bebek çıkardı
daha o testi yapmama var ovü gibi saat başı hcg yapmam benim olayım degil o işlerBen seni bilmem miiiiIstırırım seni Hcg sini de görelim aynısınınnn amiiiin
Civciv anası olmak kolay mı kızım günde 600 tane ovü yapman lazım ama hepsi pik olucak yoksa olmaz o iş, bizimki kolay bi hcg yap tamamdaha o testi yapmama var ovü gibi saat başı hcg yapmam benim olayım degil o işler
ama sizin işinizde zor ya günlerce yap yap tesadüf bul 2 çizgili günlerini sonra hcg yap 2. var mı yokmu hayaletmi casper mııCivciv anası olmak kolay mı kızım günde 600 tane ovü yapman lazım ama hepsi pik olucak yoksa olmaz o iş, bizimki kolay bi hcg yap tamam
Kız sorma bizde kesesiydi kalp atışıydı eli kolu stres oluyoruz, civcivimiz olsa yımırtadan çıkar fıtı fıtı anaa diye gezer arkamızda. Bak benim sipsiye ayakkabılığın üstüne atlamaya çalışırken yakaladım dün hiç gebeyim demiyor, o da aşırı dertsizama sizin işinizde zor ya günlerce yap yap tesadüf bul 2 çizgili günlerini sonra hcg yap 2. var mı yokmu hayaletmi casper mııçok alavereli işlerr bak bana istedigim dakika yapıyorum 2 çizgi şak diye çıkıyor moral tavan yapıyor
Canim bu aylarda cok uzun yuruyusler pek tavsiye edilmiyor zaten doktorum en dogru 5.audan sonra yuruyuse baslamak demisti ki bende uzun yuruyus yapamiyorum senin bir yerin mi agriyor yuruyus yaparken?Ya bnm uykuyla sorunum yok ama uzun yuruyusler yapamıyorum yarı yolda ağlaya ağlaya yuruyorum
Geç dollenmedir canım sıkma canını :)Vajinal baktı ama göremedi erken olabılır 10 gün sonra bidaha bakalım dedi
Hep uyumak istiyorum uykusuzluktan olucek gibiyim gecmesi gerekiyordu ama hala devam ediyor benimUykuuu
Hemen haftasonunu talep ediyorum canım
Tatlisim içinde hemen haftasonu gelmelii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?