Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iyi günler kızlar ben bu gün doktora gittim ama keseyi göremedi daha erken dedi daha yeni yerleşiyor olabilir dedi ama benim aklım karıştı siz kaç haftalık Ken gördünüz keseyi 10 sonra yine gel dedi
5 artilarda görmüştü doktorum karından
Vajinal bakmadı mi ?öyle olsa görürdü belki

Civciv anası olmak kolay mı kızım günde 600 tane ovü yapman lazım ama hepsi pik olucak yoksa olmaz o iş, bizimki kolay bi hcg yap tamam
ama sizin işinizde zor ya günlerce yap yap tesadüf bul 2 çizgili günlerini sonra hcg yap 2. var mı yokmu hayaletmi casper mıı çok alavereli işlerr bak bana istedigim dakika yapıyorum 2 çizgi şak diye çıkıyor moral tavan yapıyor

Kız sorma bizde kesesiydi kalp atışıydı eli kolu stres oluyoruz, civcivimiz olsa yımırtadan çıkar fıtı fıtı anaa diye gezer arkamızda. Bak benim sipsiye ayakkabılığın üstüne atlamaya çalışırken yakaladım dün hiç gebeyim demiyor, o da aşırı dertsiz

Ya bnm uykuyla sorunum yok ama uzun yuruyusler yapamıyorum yarı yolda ağlaya ağlaya yuruyorum
Canim bu aylarda cok uzun yuruyusler pek tavsiye edilmiyor zaten doktorum en dogru 5.audan sonra yuruyuse baslamak demisti ki bende uzun yuruyus yapamiyorum senin bir yerin mi agriyor yuruyus yaparken?

Kızlar benim bat daha 24 unde falan sanırım düşükten sonra 2. Reglim olacağı için tam tarih veremiyorum ama 3 gün önce benden bi akıntı geldi renksiz bi akıntıydı ama Bi damla kadar da pembemsilik vardı . Anlam yüklemek istemiyorum ama umutlanmakta istiyorum ... inşallah rabbim hepimize nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…