ya ben hastaneye gitsemmi kontroleKız sorma bizde kesesiydi kalp atışıydı eli kolu stres oluyoruz, civcivimiz olsa yımırtadan çıkar fıtı fıtı anaa diye gezer arkamızda. Bak benim sipsiye ayakkabılığın üstüne atlamaya çalışırken yakaladım dün hiç gebeyim demiyor, o da aşırı dertsiz
neyin kontrolü için canım ?ya ben hastaneye gitsemmi kontrole@gamzeli_bebis
yerleşme kanamasıdır inşallahhKızlar benim bat daha 24 unde falan sanırım düşükten sonra 2. Reglim olacağı için tam tarih veremiyorum ama 3 gün önce benden bi akıntı geldi renksiz bi akıntıydı ama Bi damla kadar da pembemsilik vardı . Anlam yüklemek istemiyorum ama umutlanmakta istiyorum ... inşallah rabbim hepimize nasip eder
Inşallah çok çok istiyorum hele ki düşük yaşadıktan sonrayerleşme kanamasıdır inşallahh
Doktor sana ne demişti kuzumya ben hastaneye gitsemmi kontrole@gamzeli_bebis
Ya canım yürüyüş yapmıyorum ki normal alışveriş yapıyorduk yarım saat anca belimden duramıyorum .Canim bu aylarda cok uzun yuruyusler pek tavsiye edilmiyor zaten doktorum en dogru 5.audan sonra yuruyuse baslamak demisti ki bende uzun yuruyus yapamiyorum senin bir yerin mi agriyor yuruyus yaparken?
24 nisan cnmFit mutlu anne bat ne zaman canım :)
Ayy çok mutlu oldum canim yaaHep uyumak istiyorum uykusuzluktan olucek gibiyim gecmesi gerekiyordu ama hala devam ediyor benimBu arada ufak tekmeler atmaya basladi bizim ki ❤
7 kalmışşş az kalmış hadi inşallah vardır24 nisan cnm
İnşALLAH cnm hayırlısıyla vardır son gunler geçmiyor resmen ama ya gec yumurtlama oldu bu ay bnm normalde simdiye gecikmiş olmasi lazımdı7 kalmışşş az kalmış hadi inşallah vardır
kaçıncı gün yumurtladınİnşALLAH cnm hayırlısıyla vardır son gunler geçmiyor resmen ama ya gec yumurtlama oldu bu ay bnm normalde simdiye gecikmiş olmasi lazımdı
Kız şaka gibi tam 28. Gün yumurtladm yakaçıncı gün yumurtladın
hadi yaaaaKız şaka gibi tam 28. Gün yumurtladm ya
hadi yaaaa
ay hadi inşallah vardır bu ay.
senni az kalmış benimde daha 12-13 gün var
eğer evde fazla testin varsa 6 kala 5 kala falan yap bence nolacakki çıkmasa erken dersin çıkarsa mutlu olursun :)Yumurtlamdan sonra zaman zor geçiyor hele ki ne zmn yumurtladgini biliorsaninsAllah su gibi geçer günler senin icinde erken gebelik falan yapsam acaba belli olur mu kafamda deli sorukar var misal benm
Canım başın sağolsunCanım kusura bakma girmedim günlerdir dedem vefat etti, memleketteydim.
Regl oldum, bat 17 mayıs oldu.
Yarın 6 kalmış olacak yapıyım diorum testim yok da alsam diom negatifi görürsem biraz daha sakin beklerim pozitif olursa en azindan biraz kafa rahat beklerim bat gününüeğer evde fazla testin varsa 6 kala 5 kala falan yap bence nolacakki çıkmasa erken dersin çıkarsa mutlu olursun :)
bn başlıcam 5-6 kala
nasıl rahat edeceksen öyle yap canım:)Yarın 6 kalmış olacak yapıyım diorum testim yok da alsam diom negatifi görürsem biraz daha sakin beklerim pozitif olursa en azindan biraz kafa rahat beklerim bat gününü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?