Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ya ben hastaneye gitsemmi kontrole @gamzeli_bebis

yerleşme kanamasıdır inşallahh

Canim bu aylarda cok uzun yuruyusler pek tavsiye edilmiyor zaten doktorum en dogru 5.audan sonra yuruyuse baslamak demisti ki bende uzun yuruyus yapamiyorum senin bir yerin mi agriyor yuruyus yaparken?
Ya canım yürüyüş yapmıyorum ki normal alışveriş yapıyorduk yarım saat anca belimden duramıyorum .
Benım fıtık oldugu için sanırım etkiliyor .
Sırtımda 3 fıtık var . Doktorum senı zorlar demişti

Hep uyumak istiyorum uykusuzluktan olucek gibiyim gecmesi gerekiyordu ama hala devam ediyor benim Bu arada ufak tekmeler atmaya basladi bizim ki
Ayy çok mutlu oldum canim yaa şuan kactasin tam olarak,yani ne kadarlikkken hissetmiş oldun tekmesi bol olsun minigiin amiin

Uyku bende de var,ne zaman geçer hiç bilmiyorumbence 20lere az kaldı senin,rahat edersin inşallah

Yumurtlamdan sonra zaman zor geçiyor hele ki ne zmn yumurtladgini biliorsan insAllah su gibi geçer günler senin icinde erken gebelik falan yapsam acaba belli olur mu kafamda deli sorukar var misal benm
hadi yaaaa
ay hadi inşallah vardır bu ay.
senni az kalmış benimde daha 12-13 gün var

Yumurtlamdan sonra zaman zor geçiyor hele ki ne zmn yumurtladgini biliorsan insAllah su gibi geçer günler senin icinde erken gebelik falan yapsam acaba belli olur mu kafamda deli sorukar var misal benm
eğer evde fazla testin varsa 6 kala 5 kala falan yap bence nolacakki çıkmasa erken dersin çıkarsa mutlu olursun :)
bn başlıcam 5-6 kala

eğer evde fazla testin varsa 6 kala 5 kala falan yap bence nolacakki çıkmasa erken dersin çıkarsa mutlu olursun :)
bn başlıcam 5-6 kala
Yarın 6 kalmış olacak yapıyım diorum testim yok da alsam diom negatifi görürsem biraz daha sakin beklerim pozitif olursa en azindan biraz kafa rahat beklerim bat gününü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…