- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Aynen bence de demi günler zor geçiyor yoksa bugün eşim almazsa yarın alır cuma sabah yaparım artıknasıl rahat edeceksen öyle yap canım:)
ama bende erken yapcamm :)
hadi inşalalh bu ay görelim çift çizgileri :)Aynen bence de demi günler zor geçiyor yoksa bugün eşim almazsa yarın alır cuma sabah yaparım artık
ultrasona la muayne için kontrole gitsem mi diye düşünmüştüm düşünürken uyumuşum yeni uyandımm
niye ultrasona gidceksinki dr mu çağırmıştı ?ultrasona la muayne için kontrole gitsem mi diye düşünmüştüm düşünürken uyumuşum yeni uyandımmRed Phoenix
Hahahah kız ne etcen ultrasonu daha geçen muayeneye gitmedin mi sen?ultrasona la muayne için kontrole gitsem mi diye düşünmüştüm düşünürken uyumuşum yeni uyandımmRed Phoenix
Amin canım ya insAllah Rabbim isteyrn herkese nasip etsinhadi inşalalh bu ay görelim çift çizgileri :)
niye ultrasona gidceksinki dr mu çağırmıştı ?
geçen hafta pazartesi muayneye gittim bugün aslında kontrole gitmem lazımdı adet olsam da olmasam da pozisyona göre ilaç yazacaktıHahahah kız ne etcen ultrasonu daha geçen muayeneye gitmedin mi sen?
Kız git ben olsam giderimgeçen hafta pazartesi muayneye gittim bugün aslında kontrole gitmem lazımdı adet olsam da olmasam da pozisyona göre ilaç yazacaktıben o arada tekrar yumurtladım diye gitmeyecektim ama gönlü hoş olsun diye de bi gitsem mi diye düşündüm
çağırdıysa git bencede kuzumgeçen hafta pazartesi muayneye gittim bugün aslında kontrole gitmem lazımdı adet olsam da olmasam da pozisyona göre ilaç yazacaktıben o arada tekrar yumurtladım diye gitmeyecektim ama gönlü hoş olsun diye de bi gitsem mi diye düşündüm
hobilerimin arasına ovü testi yapmayı koymuştum resmen hergün yaptım canım ama son yumurtlamadan sonra yapmayı bıraktım hcg yi bekliyorum artık :)
Selam herkese
Bata son 3
Regl belirtileri var
Goguslerde hassasiyet,kasıkta batma,irinli sivilceler..bir tek her ay olan ödem yok karnım ve bacaklarında..
Bir yanım da yarın test yap diyor .diğeri yapma...
Erkeğe benzetti ama haftaya kesin olacak cnm@isisxz , @Uzmankezban , @Celine0719 Kızlar cinsiyetlerınız neler ?
Listemıze cınsıyet sutunu ekledım sizlerinkinide eklıyelım
Kız git ben olsam giderim
geç kaldınız git demekleeçağırdıysa git bencede kuzum
aminn canım inşallah o günleride hep birlikte görürüz inşallahN
Hadi bakalım inşallah hcg de kopkoyu iki.çizgi belirir saniyesinde Rabbim hayırlı evlat versin canım ❤
keşke neden sinirli oldugunuda yazsaydın beraber sinir olsaydık canımm sen unutsan ben hatırlatırdımmm hemşireye asistana doktora falan mı sinir oldunnCumartesi ilk randevu,diğeri iki hafta sonra cumartesi başka doktora olmak üzere iki görüşme kavuşmayı ayarladım minikle.kazasiz belasız sıkıntısız su günler geçip gitsin inşallah.bunu buraya yazıyorum çünkü sinirliyim,okudukça sinir olayım..
yok orda beyine sinirliydi hemşerimkeşke neden sinirli oldugunuda yazsaydın beraber sinir olsaydık canımm sen unutsan ben hatırlatırdımmm hemşireye asistana doktora falan mı sinir oldunn
yok orda beyine sinirliydi hemşerim
geçmiştir siniri
aman herkarı koca arasında oluyoya eşe sinirlenmeyi ciddiye alacak birşey yok ya onu kafasına takmasın keyfine baksın
Biz niye gec kalalım tavuk uyumuşun iştegeç kaldınız git demekleeuyudum uyandım doktor bu saate kadar kalmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?