valla bayaa koyuu 10. güne göre erkenmi yımırtlıcaksınızKızlar bende ovu yapmaya basladim bu ay ilk kez banada yardımcı olur musunuz sizce nasil
H E Red Phoenix dvtb can09e G gamzeli_bebis 1609ece ve digerleri etiketliyemediklerim
Bilmiyorum ki kuzum ilk deneyimim dongum 28 cnmvalla bayaa koyuu 10. güne göre erkenmi yımırtlıcaksınızyoksa
döngünüz kaç gün ?
benimde 28-29 arası bu ay 13. günde pik olduBilmiyorum ki kuzum ilk deneyimim dongum 28 cnm
Insallah cnm ya takibe devam bakalim yaptıkça atarim testi fikir olursunuz banada insallah tutunmuştur cnm bu aybenimde 28-29 arası bu ay 13. günde pik oldu
sizinde bence 12-13 gibi olcak gibi duuruyo
inşallah bakalımmm bekleyip görcez :)Insallah cnm ya takibe devam bakalim yaptıkça atarim testi fikir olursunuz banada insallah tutunmuştur cnm bu ay
evet bi tuhaf duruyor. bozuk olabilir varsa testiniz yeniden yapın bence :)Arkadaşlar yardımcı olunn çizgi çıktı ama düz değil acaba test mii yanlışş
aaa 150 tl çok iyiymiş :)
iyi iyi kaçmamasına cok sevindimm
kaçıncı günü adetinin şuanki ?
inşallah sonuçları tertemiz çıkar ve hemen peşinden de yumurtlamayı görürsün testte
sonraada hoop bebiş
nası yani çokmu kötüymüş değerler ?13.günüm canim ama malasef değerler düşük cıktı yarın ultrosan çekilecek ona göre karar verilecek yumurtlamanın bi manası kalmadı malasef
Kuzum koyulaşmış baya 1-2 gün daha takip et pik gelicek gibiKızlar bende ovu yapmaya basladim bu ay ilk kez banada yardımcı olur musunuz sizce nasil
H E Red Phoenix dvtb can09e G gamzeli_bebis 1609ece ve digerleri etiketliyemediklerim
nası yani çokmu kötüymüş değerler ?
ne dediki doktorrr ?
Ben gitmedim canim kendi gitti ben anlamıyorum ki ama üç tane felan şeyi işaretlemiş karşısına değerlerini yazmış bu olması gerekiyor diye muayne etmiş bise dememis bide ultrosan cekelim öyle karar verelim demiş anlamadım
Kuzum çizgi baya yamuk geldi bana bence tekrarla testi, ne var canım görsün ped alıcam dersin ekmek dersin bul bi şey :)Banada yardımcı olurmsnz testte mi sorun var resmini atmştmm testm yok başka eşime süprz yapmak istyorm almaya çıksam iş dönş saati yolda yakalar anlar yarn tekrar yapcam ama çokkk heycann yaptm birdenn
Dünü inşallah degerlendirmissindir bugünü ve yarını mutlaka degerlendir canımKızlar bende ovu yapmaya basladim bu ay ilk kez banada yardımcı olur musunuz sizce nasil
Huhuuuu beybiiiKızlar ben bir tavuk olarak söylüyorum tavuk olmakta zor düşünsene her gün yumurtluyorsun ve her günü degerlendiriyorsun
Bune kız davukKizlarrr sizce gebelik var miiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?