- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.308
- 748
İnanma anacım lh atıp duygularımızla oynuyo ama yemedikBune kız davuk
O konu geçti yavrum çık gel öğlen ki eğlencemizdi oBune kız davuk
Kız çık gel az daha yürü köprüyü geç dominosun üstündeyim bakam mı camdan
Hahahahaha olur bir kova da su dök tepemden tam olsunKız çık gel az daha yürü köprüyü geç dominosun üstündeyim bakam mı camdan
Zilim çalışmıyor aşağıdan ama özelden geldim yaz anca öyle basarım otomatiğeHahahahaha olur bir kova da su dök tepemden tam olsunsağdan kıvrildim evime gidiyorum ama bir gün ansızın gelirim selfie atarız kızlara
Senin niyetin kötü anladım benZilim çalışmıyor aşağıdan ama özelden geldim yaz anca öyle basarım otomatiğe
Sen bi gel sana neler edicem
ben gelemem kuzum ben oraya gelene kdr ruhumu teslim ederim .D
Hiçççkız tavukk hamile kadına misafirmi gidcen iki çay demlede sen çağır
üz azcık o tatlı canını yor kendini
1609ece
Misafirm vardı giremedim diye dalga geçiyor benle kuzum bu gacıİnanma anacım lh atıp duygularımızla oynuyo ama yemedik
Sen bakma ona bebeğim, kız ne hazırladın misafirlereMisafirm vardı giremedim diye dalga geçiyor benle kuzum bu gacı
Misafit dediğim kanketellaSen bakma ona bebeğim, kız ne hazırladın misafirlere
Sen bi gel sana neler edicem
ben gelemem kuzum ben oraya gelene kdr ruhumu teslim ederim .D
Yediniz ömrümü ya tamam haftaya cuma sendeyim
Turşuya düştüm ben, tatlı alırsan enişten hepsini yer vallaYediniz ömrümü ya tamam haftaya cuma sendeyimtatlı alıp geliyorum
Kuzu 1 2 güne pik olucak gibi duruyor yapmaya devam tabi değerlendirmeye deKızlar bende ovu yapmaya basladim bu ay ilk kez banada yardımcı olur musunuz sizce nasil
H E Red Phoenix @dvtb can09e G gamzeli_bebis 1609ece ve digerleri etiketliyemediklerim
3 gündür degerlendiriyorum cnm bugunde olur kesin yarini bilmiyorumDünü inşallah degerlendirmissindir bugünü ve yarını mutlaka degerlendir canım
3 gundur fulll caslisiyoruz yarin 1 gun ara verip sonra devam etsek olur mu ki yapinca etiketlerim yarin yine ben anlamiyorum daKuzu 1 2 güne pik olucak gibi duruyor yapmaya devam tabi değerlendirmeye de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?