Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zeybltaslan bende anlamam ama forumda anlayan kişiler var bide foruma ekle istersen :)
üzülme düzeltilebilcek şeylerdir tedaviyle bu ay olmaz başka ay olur :)

Sorma ya çok üzüldüm eşime çok kizdim o an duygularıma yenik düştüm sigara içiyor ona macun yaptırdık yemiyor keçiboynuzu aldık ben söylersem yiyor bende söylendim sonra kendi kendime çok kizdim destek olacağıma kostak oldum bide utanmadan sonra gönlünü aldım ama kirildi bi kere belli etmesede diyo çalışma yokmu dedim ama hani düşük degilmi değerler ben ineternetten baktım daha düşük olanlarin cocu olmuş dedi aynen eklicem bi bakayım neler dicekler teşekkür ederim destegin için

Yapma öyle kuzum empati kur bizlerdede sorun olabilir yani onlarda olmayıp kırma kocişini düzelmicek hiç bişi yok şimdi olmaz bi kaç ay sonra olur en kötü :) ne olcak sanki :)

Yapma öyle kuzum empati kur bizlerdede sorun olabilir yani onlarda olmayıp kırma kocişini düzelmicek hiç bişi yok şimdi olmaz bi kaç ay sonra olur en kötü :) ne olcak sanki :)

Ya aslında kızdırın sorunu olması değil ben hep dua ettim inşallah Bende vardır sıkıntı ben bi şekilde üstesinden gelirim o biraz daha kırılgan istemedim etkenlik gruru kırılsın ama hep söyledim ona ben çocuk istediğimden beri herşeyime dikkat ettim 45 kilo insandım doğru düzgün yemek yemezdim brokoli kabuska kuru bakliyat yoğurt vs azıma sürmedim şeyleri yemeye başladım kahve içmeyi kestim çoğu şeyden ödün verdim yeterki sağlık yerinde olsun saglikli bir benim olsun diye çok şey istemiyorum oda dikkat etsin ben söyleyince yapmasın 1.80 boyu var kilosu 60 bile değil diyorum azalt sigarayı metobalizma inanılmaz çalışıyor sigarayı azaltsa kilo alacak hiç dikkat etmiyor ki ona kızıyorum ben yoksa amacım kırmak üzmek değil ama bizim baktığımız pencereden bakamıyorlar malasef

Aynen canım erkekler biraz öyle.
Bizim gibi değiller bide yaşınız genç diye öyle davranıyodur kasmıyodur olur bi şekilde diye .
Hayırlısı olsun hakkınızda kuzum

Valla eskiden bizde cok nadirende olsa rakı balık falan yapardık cocuk düşündüğümüzden beri iptal o planlar

Ya bana kızıyor ama bekarlık hayatim çoğu klüplerde geçti diyorum özlüyorum o günleri kızıyor normalde içmem kolay kolay anca klübe veya canlı müziğe gidince heralde en son rvlendigimiz gün ictim son oldu rakıyı pek sevemedim ama yaza kadar olmazsa beklesin sipa eğlencem valla insana iyi geliyor bence farklı aktiviteler

Aynen canım erkekler biraz öyle.
Bizim gibi değiller bide yaşınız genç diye öyle davranıyodur kasmıyodur olur bi şekilde diye .
Hayırlısı olsun hakkınızda kuzum

Onunki 30 31 gircek bu sene inşallah ya bakalım seninkide geç kalmasın bence ondada çıkacak gibi biseyler adet olmayı bekleme bence çalışmalar bittiyse gönder bi ay daha kaybetmemiş olursun en azindan

Valla eskiden bizde cok nadirende olsa rakı balık falan yapardık cocuk düşündüğümüzden beri iptal o planlar
çocuk düşünürken alkol iptal, sigara iptal, çocuk oldu, doğdu, 2 yıl emzirme dönemi derken sonra hadi bi daha düşünelim çocuk derken 4 yıldır ikisine de paydos sigara hiç aramıyorum asla içmem bir daha ama alkol arada içen insan arıyor yaa dışarda insanlar yanında içince içmek istiyorsun ama maalesef yani benim gibi olursanız 3 4 yıl daha içmek yok amann daha iyi sağlımız yerinde çok şükür çpcukalr olsun biraz büyütelim de sonra keyif yaparız

Maria26 nerelerdesin sen uzaktan uzaktan izliyorsun ilacın ise yaradimi benim yumurtalarda tembel cıktı bendemi içsem acep
Ben ne zaman yazmaya kalksam inanki birşeyler çıkıyor kızz sayfamda da problem var zaten tuhaf bildirimler gelmiyor giremiyorum uğraşıyorum. neyse ama çok şükür düzeldi gibi. Ben bugün tiroid için baktırdım diğer değerlerime de baktı herşey çok güzel çok şükür hipertiroid im geçer belki dr dedi. Gebelik olmadj dedim o da mayısta git bakalım hormon ilaçlarına başlatırlar olur inşallah senin değerlerin gayet iyi dedi. Ben bu inofolik in faydasını gördüm mü hiçbişey anlamadım
Şimdi zaten ben 12.gün yumurtlama oluyordu hep. Ama nasıl ağrılar oluyordu batmalar oluyordu 2 3 gün yoğun akıntı oluyordu. Bu ay hiççç ağrı sızı olmadı. 11.gün resmen löp diye şeffaf yumurta akının tamamı düştü sanki yani. Neyse 11. Ve 13.gün değerlendirdik biz benim başka akıntım olmadı az az normal her ay ki akıntım oldu. Şimdi bugün regle 6 7 gün var ben hala inofolik içiyorum 2 tane kaldı. Az önce birden hissettim lavaboya gittim ki yine löp diye beyaz kremsi bir akıntı yoğun geldi durdu. Alt tarafta hareketlilik de var ama hiçççç kaptırmak istemiyorum kendimi artık bakalım .

Son düzenleme:
Malesef öyle kuzum bizim baktığımız pencereden bakmıyorlar bizde az savaş vermedik küstük diye kaçırdığımız yumurtalama günleri oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…