Benim klüpler falan hiç ilgimi çekmiyo kuzum ya ne tatilde ne normalde bi kere bile gitmedimYa bana kızıyor ama bekarlık hayatim çoğu klüplerde geçti diyorum özlüyorum o günleri kızıyor normalde içmem kolay kolay anca klübe veya canlı müziğe gidince heralde en son rvlendigimiz gün ictim son oldurakıyı pek sevemedim ama yaza kadar olmazsa beklesin sipa eğlencem valla insana iyi geliyor bence farklı aktiviteler
Zaten cuma günü gidcek bizde yumurtlamanın geçmesini bekledikOnunki 30 31 gircek bu sene inşallah ya bakalım seninkide geç kalmasın bence ondada çıkacak gibi biseyler adet olmayı bekleme bence çalışmalar bittiyse gönder bi ay daha kaybetmemiş olursun en azindan
Bz hiç yaptırmadık hiç anlamıyorum canım yaa.. ama bu gidişle biz de yaptırıcaz mecburenKızlar anlayanlar yorumlayabilirmi?
Ay olsun kız daha iyi sağlığımız içindeçocuk düşünürken alkol iptal, sigara iptal, çocuk oldu, doğdu, 2 yıl emzirme dönemi derken sonra hadi bi daha düşünelim çocuk derken 4 yıldır ikisine de paydos sigara hiç aramıyorum asla içmem bir daha ama alkol arada içen insan arıyor yaa dışarda insanlar yanında içince içmek istiyorsun ama maalesef yani benim gibi olursanız 3 4 yıl daha içmek yok amann daha iyi sağlımız yerinde çok şükür çpcukalr olsun biraz büyütelim de sonra keyif yaparız
Aynen öyle yeter ki bebişler olsun da boşverAy olsun kız daha iyi sağlığımız içindebebişler gelsinde bizde herşeyden elimizi ayağımızı cekip anne baba olak
Yok canım daha neler bebek yokken korunmazken bi nebze belki anlayabilirimde. Emziriirken ve cocuk varken banada ters. Vicdanım rahat etmezAynen öyle yeter ki bebişler olsun da boşverama şöyle bir ley de kesin. Anne baba adayı aşırı rahat korkusuz sa hiiççççç birşey olmuyor. Eşimin kuzenleri car karı koca valla her akşam içki masaları sigaralar.. hepsinde de sağlıklı patır patır doğuruyolr çünkü kafaları rahat yok o test yok bu test ne biliyim emziriyo hala alkol alıyo mesela ben yanında içme ben hiç içnedim diyince aaa niye der beni ezerler o yüzden naparlarsa yapsınlar derim herkesin kendi vicdanı
O yüzden ben hiç takılmıyorum aslında bu sigara alkol olayına. He risk var mı var ama Allah sağlıklı verecekse nasibi varsa ne olursa olsun sağlıkla doğup büyüyor. Biz yinede şansa bırakmayalım işimizi napalım elimizden geleni yapıypruz gerisi Allah a kaldıAy olsun kız daha iyi sağlığımız içindebebişler gelsinde bizde herşeyden elimizi ayağımızı cekip anne baba olak
Bende aslaa .. her anne bir değildir belki sigara neyse de Alkol çok tuhaf geliyor bi arkadaşımda valla doğuma kadar içti dr u demiş haftada 2 3 kadeh içebilirain diye bu da hiçç eksik kalmadı valla. Çocuk doğdu gayet sağlıklı emziriyo hala içiyo eee keyiflerinden ödün veremezlermişYok canım daha neler bebek yokken korunmazken bi nebze belki anlayabilirimde. Emziriirken ve cocuk varken banada ters. Vicdanım rahat etmez
Alkolik heralde ama arkadasınBende aslaa .. her anne bir değildir belki sigara neyse de Alkol çok tuhaf geliyor bi arkadaşımda valla doğuma kadar içti dr u demiş haftada 2 3 kadeh içebilirain diye bu da hiçç eksik kalmadı valla. Çocuk doğdu gayet sağlıklı emziriyo hala içiyo eee keyiflerinden ödün veremezlermişçok var böyle insan onlar insan da ben neyim diyoruö bazen 4 yıldır hwrşeyden ödün verdim
Tabi canım eşiyle hep alkol lü ortamlarda olunca samimi arkadaş değil eski arkadaşım tabi. Ne diyim olacağı varsa oluyorAlkolik heralde ama arkadasın
Yazık ya küçücük bebeklere
Mesela ben içmesem aramam zaten senede 2-3 kere içiyodum
Canım eşinin kesinlikle takviye alması şart çok düşük değerleri ileri hızıKızlar anlayanlar yorumlayabilirmi?
Sen beni güldürdun Allah da seni güldürsüngeçen hafta pazartesi muayneye gittim bugün aslında kontrole gitmem lazımdı adet olsam da olmasam da pozisyona göre ilaç yazacaktıben o arada tekrar yumurtladım diye gitmeyecektim ama gönlü hoş olsun diye de bi gitsem mi diye düşündüm
Güzel düşün güzel olsunİlaçlarım haftaya bitiyor, biz de artık denemelere başlamak istiyoruz, epey geciktirdik. Her denemede başıma bir sağlık problemi çıkıyor bakalım hayırlısı artık.. Bu sefer sıkıntı olmaz umarım..
Bugünlük yapmadim hala ama şeytan durtmuyor değilBence yapma günün geçince yap ama insan sabredemiyorher ay yapmıcam diyorum erkenden yapmaya başlıyorum bu ay kendimi tutabilirsem yapmıcam günüm geçmeden
Wcye gitti dur kaçak girdimOf bu çocuk muhabbetleri sıktı bende eşime diyorum içmeyi eğlenmeyi özledim diyebol eğlenceler
Gel canın sıkıldıkça sinirin bozuldukca sohbet edelim biz burdayiz patronlar bize çalışıyoruz diye maaş veriyor biz mesai saatlerini ve o parayı burda ve testlere harcıyoruzÇok tatlısınızokurken çok keyif alıyorum doğrusu
Ben ne zaman yazmaya kalksam inanki birşeyler çıkıyor kızzsayfamda da problem var zaten tuhaf bildirimler gelmiyor giremiyorum uğraşıyorum. neyse ama çok şükür düzeldi gibi. Ben bugün tiroid için baktırdım diğer değerlerime de baktı herşey çok güzel çok şükür hipertiroid im geçer belki dr dedi. Gebelik olmadj dedim o da mayısta git bakalım hormon ilaçlarına başlatırlar olur inşallah senin değerlerin gayet iyi dedi. Ben bu inofolik in faydasını gördüm mü hiçbişey anlamadım
Şimdi zaten ben 12.gün yumurtlama oluyordu hep. Ama nasıl ağrılar oluyordu batmalar oluyordu 2 3 gün yoğun akıntı oluyordu. Bu ay hiççç ağrı sızı olmadı. 11.gün resmen löp diye şeffaf yumurta akının tamamı düştü sanki yani. Neyse 11. Ve 13.gün değerlendirdik biz benim başka akıntım olmadı az az normal her ay ki akıntım oldu. Şimdi bugün regle 6 7 gün var ben hala inofolik içiyorum 2 tane kaldı. Az önce birden hissettim lavaboya gittim ki yine löp diye beyaz kremsi bir akıntı yoğun geldi durdu. Alt tarafta hareketlilik de var ama hiçççç kaptırmak istemiyorum kendimi artıkbakalım .
Malesef öyle kuzum bizim baktığımız pencereden bakmıyorlarbizde az savaş vermedik küstük diye kaçırdığımız yumurtalama günleri oldu
Benim klüpler falan hiç ilgimi çekmiyo kuzum ya ne tatilde ne normalde bi kere bile gitmedim
Bizimkisi başbaşa güzel bi manzaraya karşı rakı balık keyfi alttan alttan eski şarkılar çalacak ben öyle seviyorum yani seviyodum
Rakıyı bende hiç içemezdim ama sonradan bi sevdim rakı dışında içki içmem
Zaten cuma günü gidcek bizde yumurtlamanın geçmesini bekledik
Evet çıkabilir sigara içiyor çünkü ama ben onu şimdiden rhatlatıyorum bişey çıkabilir diyorum sigara içiyosun diyorum kötü çıkarsa üzülmesin diye
Cuma gidcek ama 3-4 güb perhiz gerektiği için pazrtesi salı verir heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?