Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim klüpler falan hiç ilgimi çekmiyo kuzum ya ne tatilde ne normalde bi kere bile gitmedim
Bizimkisi başbaşa güzel bi manzaraya karşı rakı balık keyfi alttan alttan eski şarkılar çalacak ben öyle seviyorum yani seviyodum
Rakıyı bende hiç içemezdim ama sonradan bi sevdim rakı dışında içki içmem

Onunki 30 31 gircek bu sene inşallah ya bakalım seninkide geç kalmasın bence ondada çıkacak gibi biseyler adet olmayı bekleme bence çalışmalar bittiyse gönder bi ay daha kaybetmemiş olursun en azindan
Zaten cuma günü gidcek bizde yumurtlamanın geçmesini bekledik
Evet çıkabilir sigara içiyor çünkü ama ben onu şimdiden rhatlatıyorum bişey çıkabilir diyorum sigara içiyosun diyorum kötü çıkarsa üzülmesin diye
Cuma gidcek ama 3-4 güb perhiz gerektiği için pazrtesi salı verir heralde

Ay olsun kız daha iyi sağlığımız içinde bebişler gelsinde bizde herşeyden elimizi ayağımızı cekip anne baba olak

Ay olsun kız daha iyi sağlığımız içinde bebişler gelsinde bizde herşeyden elimizi ayağımızı cekip anne baba olak
Aynen öyle yeter ki bebişler olsun da boşver ama şöyle bir ley de kesin. Anne baba adayı aşırı rahat korkusuz sa hiiççççç birşey olmuyor. Eşimin kuzenleri car karı koca valla her akşam içki masaları sigaralar.. hepsinde de sağlıklı patır patır doğuruyolr çünkü kafaları rahat yok o test yok bu test ne biliyim emziriyo hala alkol alıyo mesela ben yanında içme ben hiç içnedim diyince aaa niye der beni ezerler o yüzden naparlarsa yapsınlar derim herkesin kendi vicdanı

Yok canım daha neler bebek yokken korunmazken bi nebze belki anlayabilirimde. Emziriirken ve cocuk varken banada ters. Vicdanım rahat etmez

O yüzden ben hiç takılmıyorum aslında bu sigara alkol olayına. He risk var mı var ama Allah sağlıklı verecekse nasibi varsa ne olursa olsun sağlıkla doğup büyüyor. Biz yinede şansa bırakmayalım işimizi napalım elimizden geleni yapıypruz gerisi Allah a kaldı

Yok canım daha neler bebek yokken korunmazken bi nebze belki anlayabilirimde. Emziriirken ve cocuk varken banada ters. Vicdanım rahat etmez
Bende aslaa .. her anne bir değildir belki sigara neyse de Alkol çok tuhaf geliyor bi arkadaşımda valla doğuma kadar içti dr u demiş haftada 2 3 kadeh içebilirain diye bu da hiçç eksik kalmadı valla. Çocuk doğdu gayet sağlıklı emziriyo hala içiyo eee keyiflerinden ödün veremezlermiş çok var böyle insan onlar insan da ben neyim diyoruö bazen 4 yıldır hwrşeyden ödün verdim

Alkolik heralde ama arkadasın
Yazık ya küçücük bebeklere
Mesela ben içmesem aramam zaten senede 2-3 kere içiyodum

Alkolik heralde ama arkadasın
Yazık ya küçücük bebeklere
Mesela ben içmesem aramam zaten senede 2-3 kere içiyodum
Tabi canım eşiyle hep alkol lü ortamlarda olunca samimi arkadaş değil eski arkadaşım tabi. Ne diyim olacağı varsa oluyor
Biz kısmetimizi bekleyelim elimiziden geleni yaparak.

Sen beni güldürdun Allah da seni güldürsün

Ay Red Phoenix de öyle demişti beyaz akinti geldi diye inşallah seninde öyledir ya hayırlı haberlerini alırız inşallah ya

Bende kokusuna dayanamıyorum bi kere eşim ısrar ettiğinde içmiştik bikere ama hiç bise anlamadım sadce ateş basti ama ozleniyor

Senin kimyasaldan olduğu için eşinde sıkıntı var gibi geliyor bana ama erkeklerin daha kolay düzeliyor allah'tan değerleri bizim her şeyimiz sıkıntı trioid b12 devit3 kansizlik herşey sıkıntı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…