- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Bz hiç yaptırmadık hiç anlamıyorum canım yaa.. ama bu gidişle biz de yaptırıcaz mecburen
Canım eşinin kesinlikle takviye alması şart çok düşük değerleri ileri hızıama tabi bir taneden bile oluyor olunca
Wcye gitti dur kaçak girdim6 aydır ağızıma sürmemişiiim bi iyi geldi bi iyiii
Bugünlük yapmadim hala ama şeytan durtmuyor değil.
Pembe akıntı gibi bir şey geldi iki kere
Reglim başladı badlaywcsk
Allah yardimcin olsun canim benim de 12.hafta bitene kadar asiri bel agrilarim vardi doktor ayakta fazla durma demisti simdi cok sukur gecti insallah senin de gecer.Ya canım yürüyüş yapmıyorum ki normal alışveriş yapıyorduk yarım saat anca belimden duramıyorum .
Benım fıtık oldugu için sanırım etkiliyor .
Sırtımda 3 fıtık var . Doktorum senı zorlar demişti
Cok sagol canimAyy çok mutlu oldum canim yaaşuan kactasin tam olarak,yani ne kadarlikkken hissetmiş oldun tekmesi bol olsun minigiin amiin
Uyku bende de var,ne zaman geçer hiç bilmiyorumbence 20lere az kaldı senin,rahat edersin inşallah
Ay inşallah canımAy @Brrk de öyle demişti beyaz akinti geldi diye inşallah seninde öyledir ya hayırlı haberlerini alırız inşallah ya
İnşallah kuzum valla bana kalsa bence olmayan çiftler 6 ay geçince karı koca baktırmalı ya boşuna uğraşmamak için ama erkekler işte gururuna dokunuyo sanki kabul edemiyolar. Benimki yaptırmak konysunu açmak bile istemiyo ama bakalım dedim ben mayıstan sonra gidiyoruz ikimizde ..Pf yarın olsunda bakalım kısmet inşallah bakalım sizde gecikmeden yaptırın abla
Iki çizgide var canımEvet. Yapmadım şimdi yapacağım aliyimda uzak hastane ye eczane şuan canim buda şimdi çektim beklemiş halı test labo sabah çektim
Bende övey dayimin ogluyla evliyim ( Dedelerimiz Ayri, ve ayri ülkelerde büyüdük 20 yasima kadar varligindan bihabdim ) ama ikimizde tasiyiciyiz malesef, biz simdi tüpbebek denedik, pgt yaptirdik, saglikli embryolarimiz geldi ama onlarda tutunup düstüson 2 tane daha var onlarida deneyip, insallah Rabbim kucagimiza almayi nasip eder, yoksa acaba normalmi denesek diyorum, bizdede birkac akraba evliligi var, Annemle Babamda akraba ve 3 kardesiz, en küyük kardesim engelliydi, o yüzden korkup ilk önce tüpbebek yoluna girdik, ama vermeyince yine vermiyor galiba Rabbim
İnşallah canımAllah yardimcin olsun canim benim de 12.hafta bitene kadar asiri bel agrilarim vardi doktor ayakta fazla durma demisti simdi cok sukur gecti insallah senin de gecer.
Selam canım, sayı, ileri hareket ve morfoloji beklenenden düşük olduğu için takviye verir büyük ihtimal doktor. Ultrasonla da varikosel olup olmadığından emin olmak istemiş olabilir. Eşimde de vardı biraz hızda ve morfolojide sıkıntı, sigarayı bırakıp vitamin ve omega 3 kullanınca yükselmişti.Kızlar anlayanlar yorumlayabilirmi?
Ay inşallah canımbenim diğer gebeliklerde de oluyordu ama adete yakın oluyordu bilemiyorum valla olmasa da şaşırmam alıştık belirtilere artık ben asıl olursa çok şaşırıcam valla inanamicam galiba
İnşallah kuzum valla bana kalsa bence olmayan çiftler 6 ay geçince karı koca baktırmalı ya boşuna uğraşmamak için ama erkekler işte gururuna dokunuyo sanki kabul edemiyolar. Benimki yaptırmak konysunu açmak bile istemiyo ama bakalım dedim ben mayıstan sonra gidiyoruz ikimizde ..
Selam canım, sayı, ileri hareket ve morfoloji beklenenden düşük olduğu için takviye verir büyük ihtimal doktor. Ultrasonla da varikosel olup olmadığından emin olmak istemiş olabilir. Eşimde de vardı biraz hızda ve morfolojide sıkıntı, sigarayı bırakıp vitamin ve omega 3 kullanınca yükselmişti.
Varikosel bizde yoktu canım ama bildiğim kadarıyla dereceleri var onun da, ameliyatı ileri düzeyde değilse gerekli görmeyebilirler. Sigarayı da bırakamazsa bile ilk etapta azaltmaya çalışsın ya da nikotin bandı ya da nikotin sakızı kullansın onun yerine, çünkü sigaranın dumanı Dna hasarına yol açıyor. Onun dışında kullanığı vitamin progeny m isimliydi, içeriğindeki maddeler morfolojiye de iyi gelmşlti. Bir de soğuk sıkım keçi boynuzu özü içmişti o sıralar.Teşekkür ederim abla varikosel varsa amilyat dermi sence şu sigarayı biraktirbilsem diyo doktor bana öyle bise demedi inşallah bir an önce toparlar
Adet oldum canım maalesef yanlış alarmIki çizgide var canım
Cok tesekkur ederim canim darisi sizlere insallahİnşallah canım
Bebeğini hissetmişsin çok sevindimm maşallaahh♥
Oyy cook maşallah bebeğe canımCok sagol canimdarisi senin ve bekleyen butun annelere insallah bebegim biraz onde gittigi icin 17.haftadayiz cok minik tekmeleri var biraz ilgilendigim an hemen basliyor minigim umarim Rabbim herkese nasip eder bu duygulari
Hic sanmiyorum kuzum galiba doguma gidene kadar uyuyacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?