Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah yardimcin olsun canim benim de 12.hafta bitene kadar asiri bel agrilarim vardi doktor ayakta fazla durma demisti simdi cok sukur gecti insallah senin de gecer.

Ayy çok mutlu oldum canim yaa şuan kactasin tam olarak,yani ne kadarlikkken hissetmiş oldun tekmesi bol olsun minigiin amiin

Uyku bende de var,ne zaman geçer hiç bilmiyorumbence 20lere az kaldı senin,rahat edersin inşallah
Cok sagol canim darisi senin ve bekleyen butun annelere insallah bebegim biraz onde gittigi icin 17.haftadayiz cok minik tekmeleri var biraz ilgilendigim an hemen basliyor minigim umarim Rabbim herkese nasip eder bu duygulari
Hic sanmiyorum kuzum galiba doguma gidene kadar uyuyacam

Ay @Brrk de öyle demişti beyaz akinti geldi diye inşallah seninde öyledir ya hayırlı haberlerini alırız inşallah ya
Ay inşallah canım benim diğer gebeliklerde de oluyordu ama adete yakın oluyordu bilemiyorum valla olmasa da şaşırmam alıştık belirtilere artık ben asıl olursa çok şaşırıcam valla inanamicam galiba

Pf yarın olsunda bakalım kısmet inşallah bakalım sizde gecikmeden yaptırın abla
İnşallah kuzum valla bana kalsa bence olmayan çiftler 6 ay geçince karı koca baktırmalı ya boşuna uğraşmamak için ama erkekler işte gururuna dokunuyo sanki kabul edemiyolar. Benimki yaptırmak konysunu açmak bile istemiyo ama bakalım dedim ben mayıstan sonra gidiyoruz ikimizde ..

Allah ol desin yeter ki canım .. benim annem le babam da maalesef akraba evliliği var. 2 tanr kayıbı var sonra 5 tane peşpeşe olduk doğal yolla. İkiz bile var umudunu kaybetme yine de .. duanı eksik etme ..

Kızlar anlayanlar yorumlayabilirmi?
Selam canım, sayı, ileri hareket ve morfoloji beklenenden düşük olduğu için takviye verir büyük ihtimal doktor. Ultrasonla da varikosel olup olmadığından emin olmak istemiş olabilir. Eşimde de vardı biraz hızda ve morfolojide sıkıntı, sigarayı bırakıp vitamin ve omega 3 kullanınca yükselmişti.

Ay inşallah canım benim diğer gebeliklerde de oluyordu ama adete yakın oluyordu bilemiyorum valla olmasa da şaşırmam alıştık belirtilere artık ben asıl olursa çok şaşırıcam valla inanamicam galiba

Niye öyle diyon çalışma mi yapmadın inşallah tutmuştur bebişin seninledir sen inanma

Allah'tan bizimki sıkıntı yapmadı ama se sigarayi biraktiramiyorum inşallah sizinkide çıkmaz bise

Teşekkür ederim abla varikosel varsa amilyat dermi sence şu sigarayı biraktirbilsem diyo doktor bana öyle bise demedi inşallah bir an önce toparlar

Teşekkür ederim abla varikosel varsa amilyat dermi sence şu sigarayı biraktirbilsem diyo doktor bana öyle bise demedi inşallah bir an önce toparlar
Varikosel bizde yoktu canım ama bildiğim kadarıyla dereceleri var onun da, ameliyatı ileri düzeyde değilse gerekli görmeyebilirler. Sigarayı da bırakamazsa bile ilk etapta azaltmaya çalışsın ya da nikotin bandı ya da nikotin sakızı kullansın onun yerine, çünkü sigaranın dumanı Dna hasarına yol açıyor. Onun dışında kullanığı vitamin progeny m isimliydi, içeriğindeki maddeler morfolojiye de iyi gelmşlti. Bir de soğuk sıkım keçi boynuzu özü içmişti o sıralar.

Oyy cook maşallah bebeğe canım inşallah ben de senin gibi erken hissederiim aklımda canlandiramiyorum o minik tekmeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…