- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Ay çook güzellrr
Yarın dışarı çıkmam öğleyi bulur yapmam artık cumartesiye yaparım snrm cnm insAllah hepimiz güzel haberler aliriz bu ayay inşallah sendede bişeyler görelim yarın
bizim burda özelde 20 dakikada cıkıyo vallaaa geçen verdiğimdede 1 saat dediler dolmadan 1 saat nette girip görebildim değeri :)1-2 saate verir herhalde ya ama sondurak ümrana gidersen gece de gitsen 2 saate çıkıyor
ümran kaça yapıyor testi biliyormusun ? ya erdem yolumun üzeri ya daha kolayıma geliyor ama bir türlü erdem in laboratuarına da güvenemiyorum1-2 saate verir herhalde ya ama sondurak ümrana gidersen gece de gitsen 2 saate çıkıyor
Burası Ümraniye burda her şey gerçek gamzeliiii !bizim burda özelde 20 dakikada cıkıyo vallaaa geçen verdiğimdede 1 saat dediler dolmadan 1 saat nette girip görebildim değeri :)
Kuzu Ümrana yaptırmıştım ben hep tam hatırlamıyorum ama 40 galibaümran kaça yapıyor testi biliyormusun ? ya erdem yolumun üzeri ya daha kolayıma geliyor ama bir türlü erdem in laboratuarına da güvenemiyorum
bizde gop çocuguyuz ne yaniBurası Ümraniye burda her şey gerçek gamzeliiii !
Ayy çokk minnoşş ismi de çok güzel daha dün gibi hcg 2 çıktığı canım 31.haftaya gelmişsiniz maşallahh sizee❤
Amin insallah canim gercekten seninle iletisime gectigini anliyorsun Rabbim herkese nasip eder insallah.Oyy cook maşallah bebeğe canıminşallah ben de senin gibi erken hissederiim aklımda canlandiramiyorum o minik tekmeleri
Ama bizde ece var başlı başına bir gop dikkatini çekerimbizde gop çocuguyuz ne yani
erdem ile aynıı geçen hisar a sordum ben 170 e yapıyorlardıKuzu Ümrana yaptırmıştım ben hep tam hatırlamıyorum ama 40 galiba
Kız sondurağa çıkıver nolcak sende neresi terserdem ile aynıı geçen hisar a sordum ben 170 e yapıyorlardıdedim o bebegi yutarım o parayı vermem ümran çok ters başka bir yer öner bakim var mıı
ümran son durakta degil ki santral de ilk durakta yani bize göreKız sondurağa çıkıver nolcak sende neresi ters170 mi Sinirlerim bozuldu
Kız orayı diyorum zaten oranın adı ne sondurakümran son durakta degil ki santral de ilk durakta yani bize göreson durakta iki caddenin arasında bi hastane var benzinligin yanında adını bilmiyorum oraya mı gitsem acaba
Amiiin kuzum inşallah bebiş ağrılarıdır bunlar inşallah
valla bilmiyorum ben hala erken oldugunu düşünüyorum o çizgi hiç çıkmasaydı daha mı iyiydi sanki şimdi daha karıştı kafam1609ece ece senin bugun vereceğin kan negatif çıkarsa ki inşallah çıkmaz ama şok geçiririm.
hemen çıktı çizgi ve diğerlerine göre cok cok belirgin şak diye gördüm ben.
inşallah vardır ve güzel bi sürpriz olur hem sana hem eşine
anam bu yumurtlamaktan hiç gezmiyo demekkiKız orayı diyorum zaten oranın adı ne sondurakSen nasıl ümraniyelisin Santraldakinde ne işin var ebesinin nikahı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?