hahhaahhaahahKız orayı diyorum zaten oranın adı ne sondurakSen nasıl ümraniyelisin Santraldakinde ne işin var ebesinin nikahı
aynen bomboş çıksa hepimiz rahat olcaktıkvalla bilmiyorum ben hala erken oldugunu düşünüyorum o çizgi hiç çıkmasaydı daha mı iyiydi sanki şimdi daha karıştı kafam
Sondurakta ümraniyenin merkezidir bi deanam bu yumurtlamaktan hiç gezmiyo demekki
folluktan işe işten folluga
sen burda mı baktırmıştın ilk
Aynen ben 3 değerime de orda baktırdımsen burda mı baktırmıştın ilk
Sondurakta ümraniyenin merkezidir bi de
anam bu yumurtlamaktan hiç gezmiyo demekki
folluktan işe işten folluga
dogru bildin kübişş gezidigim söylenemezSondurakta ümraniyenin merkezidir bi de
yani şimdi hali hazırda 7 gün oldu 7 günde hcg ne kadar olabilir bu testin üzerinde ilişkiden 5-7 gün sonra doğru sonuç falan yazıyordu silik çıkması durumunda 48 saat sonra tekrar edin diyordu falan filan şimdi hcg kaçtır muhtemelen ona göre hazırlık yapıyım minimum kaç olmalıAynen ben 3 değerime de orda baktırdım
ben 10-20 arası bi değer diyorumyani şimdi hali hazırda 7 gün oldu 7 günde hcg ne kadar olabilir bu testin üzerinde ilişkiden 5-7 gün sonra doğru sonuç falan yazıyordu silik çıkması durumunda 48 saat sonra tekrar edin diyordu falan filan şimdi hcg kaçtır muhtemelen ona göre hazırlık yapıyım minimum kaç olmalı
olduuuu yok 500 olsun istersenben 10-20 arası bi değer diyorum
sadece bebek bezi kaldı onun harici herşey tamamAy çook güzellrrhazırlıklara başladınmi kiz
yanlış anlaşılmak istemem tabi ki koyulaşsın o zaman inanırız :) bi beğendin bir geri çektin de yanlış bişiy demedim yaniyani şimdi hali hazırda 7 gün oldu 7 günde hcg ne kadar olabilir bu testin üzerinde ilişkiden 5-7 gün sonra doğru sonuç falan yazıyordu silik çıkması durumunda 48 saat sonra tekrar edin diyordu falan filan şimdi hcg kaçtır muhtemelen ona göre hazırlık yapıyım minimum kaç olmalıG gamzeli_bebis henüz vermedim karar birlikte verelimm
Onu bilemiyorum işte ama çok çok yeniyse ya 5e çok yakın ya da 5 çıkar bence benim 9 çıkmıştı ilkyani şimdi hali hazırda 7 gün oldu 7 günde hcg ne kadar olabilir bu testin üzerinde ilişkiden 5-7 gün sonra doğru sonuç falan yazıyordu silik çıkması durumunda 48 saat sonra tekrar edin diyordu falan filan şimdi hcg kaçtır muhtemelen ona göre hazırlık yapıyım minimum kaç olmalıG gamzeli_bebis henüz vermedim karar birlikte verelimm
ay hiç sorma zaman çok acımasız akıp gidiyor darısı sana inşallahAyy çokk minnoşş ismi de çok güzel daha dün gibi hcg 2 çıktığı canım 31.haftaya gelmişsiniz maşallahh sizee❤
kuzenimin adete 1 hafta kala 24 çıkmıştıolduuuu yok 500 olsun istersenadet gününe 1 hafta var millet adet gecikince görüyor o değerleri
bi de nasıl bir hafta var kuzu regl geçti beklemede yazıyodu sende.olduuuu yok 500 olsun istersenadet gününe 1 hafta var millet adet gecikince görüyor o değerleri
neyi geri çektim kuzum vala hiç dikkat etmedim bilee kusura bakma dur hemen geri bakıyorum ne yazdığına kızlar bi anda çizgi çizgi diye üstüme gelince dışarı sigaraya çıktım o sırada kaynamış olabilirsin aradayanlış anlaşılmak istemem tabi ki koyulaşsın o zaman inanırız :) bi beğendin bir geri çektin de yanlış bişiy demedim yani
Hiç olmadı ki ablabi de nasıl bir hafta var kuzu regl geçti beklemede yazıyodu sende.
olduuuu yok 500 olsun istersenadet gününe 1 hafta var millet adet gecikince görüyor o değerleri
amiin inşallah sağolay hiç sorma zaman çok acımasız akıp gidiyor darısı sana inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?