Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen ben 3 değerime de orda baktırdım
yani şimdi hali hazırda 7 gün oldu 7 günde hcg ne kadar olabilir bu testin üzerinde ilişkiden 5-7 gün sonra doğru sonuç falan yazıyordu silik çıkması durumunda 48 saat sonra tekrar edin diyordu falan filan şimdi hcg kaçtır muhtemelen ona göre hazırlık yapıyım minimum kaç olmalı G gamzeli_bebis henüz vermedim karar birlikte verelimm

ben 10-20 arası bi değer diyorum

yanlış anlaşılmak istemem tabi ki koyulaşsın o zaman inanırız :) bi beğendin bir geri çektin de yanlış bişiy demedim yani

Onu bilemiyorum işte ama çok çok yeniyse ya 5e çok yakın ya da 5 çıkar bence benim 9 çıkmıştı ilk

yanlış anlaşılmak istemem tabi ki koyulaşsın o zaman inanırız :) bi beğendin bir geri çektin de yanlış bişiy demedim yani
neyi geri çektim kuzum vala hiç dikkat etmedim bilee kusura bakma dur hemen geri bakıyorum ne yazdığına kızlar bi anda çizgi çizgi diye üstüme gelince dışarı sigaraya çıktım o sırada kaynamış olabilirsin arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…