çok adisin sen yaakuzenimin adete 1 hafta kala 24 çıkmıştı
Red Phoenix ninde 9 dan 60 çıkmıştı değeri.
seninki varsa yeni yerleştiyse 10 lu 15 li max 20 li bişeydir
çok güzel Maşallah hazırlıklar başlamış ayyy darısı bize olsun inşallah aminnn
gördün mü bak cevap gör kadın bu işi biliyor uçtun gittin 10 15 miş pehhhTatlım 4 5 6 bence o araçıksa sevinelimm sonrasında artar inşsllah bide testte koyulaşma olfu mu bekledikçr
ya içimden öyleee geçtiiiii küüçük matematiksel bi hesap yaptım ki matemetiğim hiç iyi değildirçok adisin sen yaa10 15 li çıksa bu kadar silik mi çıkar minimum deger verin dedim birde insan 5 ve üstü der yalandan
innnnşalllahhhhh canımm çifter çifter olsunçok güzel Maşallah hazırlıklar başlamış ayyy darısı bize olsun inşallah aminnn
ayyy eceerdem ile aynıı geçen hisar a sordum ben 170 e yapıyorlardıdedim o bebegi yutarım o parayı vermem ümran çok ters başka bir yer öner bakim var mıı
seni takdir etti orda zati bana çemkirdi
gördün mü bak cevap gör kadın bu işi biliyor uçtun gittin 10 15 miş pehhhG gamzeli_bebis sagol canım bende senin gibi düşünüyorum o degerleri görsem yeter banaa
Hayır ben takdir edilmedim, takdir edin beni de hadiseni takdir etti orda zati bana çemkirdi
senden gizli paylaşım yaparım bende
MaşAllah cnm Rabbim saglikla kucagina aldrsn insAllah az kalmış mis kokulu geleceksadece bebek bezi kaldı onun harici herşey tamam
İşte buuseni onaylıyorumm kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?