İlk değeri sorduğunda az in bakim aşağııınerede dedin ya bildiirm gelmediii
engelliyim mi seniii hıı uslu duracakmısın engelliyim mi yoksa
engelle bkalımengelliyim mi seniii hıı uslu duracakmısın engelliyim mi yoksa
dur buluyum da paylaşıyımcan09e canım en geri gittim konuşmaların biri beni etiketleyecegine seni etiketlemiş sende ona yorum yapmışsın :) ortada benlik birşey yok yani aşk olsun aramızda kırılma kızma olmaz burda hep birlikteyiz
yanlış anlaşılmak istemem tabi ki koyulaşsın o zaman inanırız :) bi beğendin bir geri çektin de yanlış bişiy demedim yani
bak bu 2 tane kaçak mesaj peşpeşe benden gizlenmiş benim suçum yok sayfayı kübi meşgul ediyorOnu bilemiyorum işte ama çok çok yeniyse ya 5e çok yakın ya da 5 çıkar bence benim 9 çıkmıştı ilk
Ovü yaptın mı ablaaa bu ay?bu arada bugün benim de pik galiba bugün yarın çatlarım.. çatlamazsam patlarıımm.. programla uyumlu gidiyor
sebi sübyanlardan ne istiyorsunn derdin benimle seninengelle bkalım
engellemeyenin civcivleri rögar kapagından düşsünmü
sağol canım benim darısı sana inşallahMaşAllah cnm Rabbim saglikla kucagina aldrsn insAllah az kalmış mis kokulu gelecek
Kübime laf etmeyin kızcağız ne etsin fotoğraf negatifleştirirken dalıyor iştebak bu 2 tane kaçak mesaj peşpeşe benden gizlenmiş benim suçum yok sayfayı kübi meşgul ediyor
beni civcivlerimle tehtit ediyorrr birşey de onaKübime laf etmeyin kızcağız ne etsin fotoğraf negatifleştirirken dalıyor işte
Kübime laf etmeyin kızcağız ne etsin fotoğraf negatifleştirirken dalıyor işte
sebi sübyanlardan ne istiyorsunn derdin benimle seninhahahahahhaahahaha
ayyy çok güldüm hepsine yabak bu 2 tane kaçak mesaj peşpeşe benden gizlenmiş benim suçum yok sayfayı kübi meşgul ediyor
buldum ben alıntı olarak ekledimmdur buluyum da paylaşıyım
aminnn inşallah canım inşallahinnnnşalllahhhhh canımm çifter çifter olsun
sende birdaha bana yorum yapmazsan inşallah gamzesiz bebişin olurayyy çok güldüm hepsine ya
kızlar siz çok yaşayın ya
onu demicektin iştesende birdaha bana yorum yapmazsan inşallah gamzesiz bebişin olurhadi bakalım hodri meydan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?