kan vercenmiben kazandımmm
Ay maşallaahh kuzummm ne güzel olmusss
kan vercenmiD:
geri kalırmıyımhahahahahahah bu sefer çok sesli güldümmm vericem ona da yorum yapcan mı
Pik olmuş canım 24 36 saat içinde çatlama olacaktır
başladım kisen ne zaman yapmaya başlarsın test kuzu ?
inşallah şöyle zorlu bir deger çıkarda gece boyu hesap yaparsınn 3,5 falan çıksıngeri kalırmıyım
hee bişeyler yok henüz o zaman.. inşallah tutmuş olsun kuzumbaşladım kibu sabah yaptım ama temizlik için yardımcı bayan gelince çekmece atıp çıktım görse tüm Şanlıurfa öğrenirdi
hahahaahahahahaahinşallah şöyle zorlu bir deger çıkarda gece boyu hesap yaparsınn 3,5 falan çıksınatsan atılmaz satsan satılmaz cinsinden
bilmiyorum eve gidince bakacağım artık inşallah tutmuştur kuzumhee bişeyler yok henüz o zaman.. inşallah tutmuş olsun kuzumhaberini alalım...
7 kla başlamışsınızzbilmiyorum eve gidince bakacağım artık inşallah tutmuştur kuzum
Bu aksam yarin sabah ve obur gun sabah olacak kuzum yeterli miPik olmuş canım 24 36 saat içinde çatlama olacaktırbugünle beraber 3 günü deperlendir mutlaka
senin bildirimlerinin sesi açıkmııhahahaahahahahaah
bizde bi laf var kaybeden üzülmez bulan sevinmez
tam öyle bi deeğer
sen düşün ben yatar uyurum fosur fosur
maaalesef kötü emellerine ulaşamıcaksınn herşey kapalı ben girmedikçe görmemsenin bildirimlerinin sesi açıkmıımuhtemelen bana bu gece de uyku gelmezzz seni harf harf yazarak rahatsız edicemmm
İnşALLAH cnm hayırlısıylasağol canım benim darısı sana inşallah
maaalesef kötü emellerine ulaşamıcaksınn herşey kapalı ben girmedikçe görmem
Geçmiş olsun canım boğaz için arkadaşım ıhlamur içmişti doktoru izin vermiştiSordum kuzum kullanmayacaksın dedi, 12.haftaya kadar hiçbir şey yok sonra bakarız dedi
Insallah en kısa zamanda hallolur canm. Eşine destek ol öyle bişeyde insan kendini sorunlu hissediyo en ufak biseye alınganlık yapabiliyo kendimden biliyorum. Hakkıyla atlatmanızı nasip etsin Rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?