Olur olur kuzum aslında öbür gün de deperlendirsen iyi olur ama sperm sorunu yoksa yeterli olur. Hadi hayırlısı olsun ❣Bu aksam yarin sabah ve obur gun sabah olacak kuzum yeterli mi
hiç üzülme en azından sorun bulundu ondan sonra gelsinn bebişşş
Inşallah cnm bi sorun yok cok şükür ikna edersem degerlendircem pazara kadarOlur olur kuzum aslında öbür gün de deperlendirsen iyi olur ama sperm sorunu yoksa yeterli olur. Hadi hayırlısı olsun ❣
Geçmiş olsun canım hayırlısı ile ameliyat inizi olursunuz inşallah bir sıkıntı kalmaz
geçmiş olsun canım en kısa sürede tüm değerleri normale dönsün bebişiniz gelsin inşallahh
geçmiş olsun canım en kısa sürede tüm değerleri normale dönsün bebişiniz gelsin inşallahh
ya vermesem mi kan acaba başka bir forumda okudum kadının 2. çizgi silik çıkmış ertesi gün bir daha yapmış biraz daha koyu ama yine silik sonra kan vermiş negatşif akşamında da adet olmuş tırstım onu okuyunca
kaçta kan verceksin ona göre girerim sonuç çıkma saatine doğru
ay hiç bilemedim yaaaa içinden nasıl gelirse öyle yap canım.ya vermesem mi kan acaba başka bir forumda okudum kadının 2. çizgi silik çıkmış ertesi gün bir daha yapmış biraz daha koyu ama yine silik sonra kan vermiş negatşif akşamında da adet olmuş tırstım onu okuyuncaverirsem de 7 7,30 gibi veririm gerisini sen hesapla
8 erken yaaay hiç bilemedim yaaaa içinden nasıl gelirse öyle yap canım.
umarım hayırlısı olur senin için. ben yine girerimmm o saatlerde 8 gibi
kist olması sorun degil hatta birçok kişi dogum sırasında kistini aldırıyor veya kendiliginden gidiyor bence dene derimKocam rahat durmuyor belki tutar diyor pik dimi bende diyorum sağlıklı tutunmaz yapmayalım ne yapmalıyım sizce ? Sag tarafındada kist varmış?
sağol canımmAy maşallaahh kuzummm ne güzel olmusss
Belli olmaz cnm kız olur mu olur deneyim benceKocam rahat durmuyor belki tutar diyor pik dimi bende diyorum sağlıklı tutunmaz yapmayalım ne yapmalıyım sizce ? Sag tarafındada kist varmış?
oyyy tiplere bakın heleeKızlaaar sipsi doğurmuş şunlara bakın ❤
Kurban olurum nasıl sarılıp sarılıp öpüyo onları görsen
Sorma valla kuzumHay maşallah anne olmadan büyük anne oldun kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?