Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay allah'ım tiplere bak maşallah ya nasılda sarılmış gözlerim doldu yeminle allah'ım nasıl güzellikler gösteriyor bize nr büyük mucizeler ya
Ben normalde kolay kolay ağlamam bu hamilelik beni bi tuhaf yaptı ağlıyorum baktıkça onlara bir sarılışı var

Uç dört kere okudum yazdığını mala bağladım anlamakta güçlük çektim ben işlerimi halledeyim hazırlanayım bide kahve yapayim
yazım hatalari olmuş kiz pik olmus ya degerlendirin diorum
ay çok hastayım kızlar yaaa
ateşim var gibi burnum akıyor arada titreeme geliyo ben şifayı sağlam kapmışım
daha eve gidip bi kamyon ütü yapcam
Ayyyy cok gecmis olsun cnm yq dikkkat et dinlen eve gidince

Bırak denildiği için bırakmıştım bugün yapmadım yani. Yapayım mı şimdi bugün
yani eğer gerçek pik gününü öğrenmek istiyorsun her gün 1 defa yap saat 12-3 arası elbet bir yerde rengi degişecek sonra tekrar koyulaşıp sonra tamamen gidecek :) onları bulman lazım ilk ayınsa özellikle bak bakalım ignenin etkisi ortalama kaç gün sürüyor ne zaman sonra normale dönüyor benim fikrim bu :)

Kızlar ya benim hic halim yok kendimi cok halsiz hissediyorum midem bulanıyor başım fena ağrıyor gözlerim yerinden çıkacak sanki nie acaba ya iki gündür böyleyim cok üşüyorum kazak patik oturuyorum surekli kaloriferler yanmasına ragmen acile gitsem mi acaba iste ilac falan verirse muallakta kalırım kullanıp kullanmamakta

gitsen gebelik testi yaparlar 6 var zaten çıkar heralde varsa kanda :)
muallakta kalırsada gebelere yazdıgı ilaçlardan yazar.
benim bi kere boğazım için gittiğimde değerim 8 küsür bişi çıkmıştı gebelere verdiklerimi vercem demişti kimyasal olmuştu o ayda :)

Vala bilmiorum esim gelsin de bi gidecez snrm ayakta duramıyorum resmen icim hicbisey almıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…