- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
kist olması sorun degil hatta birçok kişi dogum sırasında kistini aldırıyor veya kendiliginden gidiyor bence dene derim
Belli olmaz cnm kız olur mu olur deneyim bence
Kızlaaar sipsi doğurmuş şunlara bakın
Ben normalde kolay kolay ağlamam bu hamilelik beni bi tuhaf yaptı ağlıyorum baktıkça onlara bir sarılışı varAy allah'ım tiplere bak maşallah ya nasılda sarılmış gözlerim doldu yeminleallah'ım nasıl güzellikler gösteriyor bize nr büyük mucizeler ya
bence devam et tatlım ignenin etkisinden o şekil çıkıyordur 1 2 güne silikleşmeye başlarr
yazım hatalari olmuş kiz pik olmus ya degerlendirin diorumUç dört kere okudum yazdığını mala bağladım anlamakta güçlük çektim ben işlerimi halledeyim hazırlanayım bide kahve yapayim
Ayyyy cok gecmis olsun cnm yq dikkkat et dinlen eve gidinceay çok hastayım kızlar yaaa
ateşim var gibi burnum akıyor arada titreeme geliyo ben şifayı sağlam kapmışım
daha eve gidip bi kamyon ütü yapcam
nası dinleneyim ütü yapcam bi dünyaAyyyy cok gecmis olsun cnm yq dikkkat et dinlen eve gidince
Bnmde var ama hic halim yok malesefnası dinleneyim ütü yapcam bi dünya
yapmayıp yarın yapim dicem yarında kandilmiş anneme giderimm
otura kalka yapcam artık
sağol canım
benimde valla amaaa mecbur yapcazBnmde var ama hic halim yok malesef
pardon tatlım o konuda hiçbir bilgim yok ama mantıken bir sorun olacagını sanmıyorum adama bulaşıcı hastalıklı gibi davranma :)Benim değil canim eşimin iki taraflı varikosel bide saf tarafta kist varmış
yani eğer gerçek pik gününü öğrenmek istiyorsun her gün 1 defa yap saat 12-3 arası elbet bir yerde rengi degişecek sonra tekrar koyulaşıp sonra tamamen gidecek :) onları bulman lazım ilk ayınsa özellikle bak bakalım ignenin etkisi ortalama kaç gün sürüyor ne zaman sonra normale dönüyor benim fikrim bu :)Bırak denildiği için bırakmıştım bugün yapmadım yani. Yapayım mı şimdi bugün
gitsen gebelik testi yaparlar 6 var zaten çıkar heralde varsa kanda :)Kızlar ya benim hic halim yok kendimi cok halsiz hissediyorum midem bulanıyor başım fena ağrıyor gözlerim yerinden çıkacak sanki nie acaba ya iki gündür böyleyim cok üşüyorum kazak patik oturuyorum surekli kaloriferler yanmasına ragmen acile gitsem mi acaba iste ilac falan verirse muallakta kalırım kullanıp kullanmamakta
kararsızdı kuzum verip vermemekte. sen yine 9 gibi turla burayıEce kan veriyo mu son durum nedir? Ona göre gircem siteye hem misafirim gelcek hem yavrulara bakıcam kuzularımmm
hadi hayırlısı canım inşallah senide bizide sevindircek bi değerle gelirsinn.
Vala bilmiorum esim gelsin de bi gidecez snrm ayakta duramıyorum resmen icim hicbisey almıyorgitsen gebelik testi yaparlar 6 var zaten çıkar heralde varsa kanda :)
muallakta kalırsada gebelere yazdıgı ilaçlardan yazar.
benim bi kere boğazım için gittiğimde değerim 8 küsür bişi çıkmıştı gebelere verdiklerimi vercem demişti kimyasal olmuştu o ayda :)
Hafi hayrlisi olsuj cnm hakkinda guzel bi degerle gelirsin inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?