Ay amin inşallah cumartesi gidicez hastaneye randevu alıp amilyat yaptırcaz sen ne yaptın kuzum nasılsın
Valla ne hissetcegimi bende şaşırdım bu testlerden daha önce de yapmıştım ve hiç böyle çizgi görmedim diğer ucuz olanlar da çok gördüm kuruduktan sonra özellikle ama bu anında cıktı o yüzden verdim Kanhadi hayırlısı canım inşallah senide bizide sevindircek bi değerle gelirsinn.
o çizgiden sonra negatif çıkarsa bu testlere olan güvenimi komple kaybedicem
Verdim tatlım balkon konuşmasını saat 21.00 da kadınlar klubu tv den yapacağımEce kan veriyo mu son durum nedir? Ona göre gircem siteye hem misafirim gelcek hem yavrulara bakıcam kuzularımmm
Bebegim benim de bademciklerim cok fena, bahar salgını sanırım bata kaç var?Kızlar ya benim hic halim yok kendimi cok halsiz hissediyorum midem bulanıyor başım fena ağrıyor gözlerim yerinden çıkacak sanki nie acaba ya iki gündür böyleyim cok üşüyorum kazak patik oturuyorum surekli kaloriferler yanmasına ragmen acile gitsem mi acaba iste ilac falan verirse muallakta kalırım kullanıp kullanmamakta
Ayy
Kız misafirim gelmeyecek olsa senle gelirdim heVerdim tatlım balkon konuşmasını saat 21.00 da kadınlar klubu tv den yapacağım
Kızlaaar sipsi doğurmuş şunlara bakın ❤
Valla öyle oldum inanır mısınOyy gözün aydin anneannesiAnne olmadan anneanne de oldun mu desem bilemedim ❣❣
Yok yavru ben hallettim 5 dakika mi almadi buarada 30 tl aldı ücreti sen kazıklandinmi acabaKız misafirim gelmeyecek olsa senle gelirdim he
yani eğer gerçek pik gününü öğrenmek istiyorsun her gün 1 defa yap saat 12-3 arası elbet bir yerde rengi degişecek sonra tekrar koyulaşıp sonra tamamen gidecek :) onları bulman lazım ilk ayınsa özellikle bak bakalım ignenin etkisi ortalama kaç gün sürüyor ne zaman sonra normale dönüyor benim fikrim bu :)
Kız 30du 30 bende kafa mı kaldı işte senle gelsem 10 unu indiregandi yapcaktım ama gelemedimYok yavru ben hallettim 5 dakika mi almadi buarada 30 tl aldı ücreti sen kazıklandinmi acaba
Misafirlere kardak tan balık sipariş ver sana da faydası olurKız 30du 30 bende kafa mı kaldı işte senle gelsem 10 unu indiregandi yapcaktım ama gelemedim
Valla öyle oldum inanır mısınkurban olduğum rabbim şu mucizelere bakar mısın??
6 vqr cnmBebegim benim de bademciklerim cok fena, bahar salgını sanırım bata kaç var?
Kız misafir dediğim arkadaşım, yemeyiversinMisafirlere kardak tan balık sipariş ver sana da faydası olur
Amiiin kuzum inşallah bu ay bebişin bulmuştur annesiniSağlıkla evladını da kucağına alıp annne olmak da nasip olsun insAllah kuzumAllah'ın rahmetinden sual olmuyor gerçekten, mucizeleri hiç bitmiyor.
Canım bence bekle biraz daha ilaç içme6 vqr cnm
İçmiyorum ilac ama yerimden de kalkamiyorum ya cok halsizimCanım bence bekle biraz daha ilaç içme
Aminnn canım Allahım razı olsun sağlıkla alalım kucaklarımıza kızlarımızı .sağol canımmsağlıkla duru kızıma darısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?