Misafirlere kardak tan balık sipariş ver sana da faydası olur
Kuzum ılık suya limon sık bal karıştır iç, parol içebilirsin, zencefille bal yiyebilirsinİçmiyorum ilac ama yerimden de kalkamiyorum ya cok halsizim
Amiiin kuzum inşallah bu ay bebişin bulmuştur annesini
Değerlendirin tabi canım Rabbim den ümit kesilmez hadi Allah dan hayırlısıKocam rahat durmuyor belki tutar diyor pik dimi bende diyorum sağlıklı tutunmaz yapmayalım ne yapmalıyım sizce ? Sag tarafındada kist varmış?
Ben şimdi pasta aldım üstüne nice senelere sevgilim yazdırdım bi tane de yedek kart aldım sonuç pozitif çıkarsa o karta yazıp öyle vericem pastayıKız misafir dediğim arkadaşım, yemeyiversin
Hormonlarla ilgili canım hemen umitlenme bu kadar erken böyle bir sonuç vermez inşallah 15 gün sonra bunu görürsün,Bende Hcg testi yaptım bugün bata daha 15 16 var ilk defa böyle bi testim oldu, iğnenin etkisi ama yinede içim kıpır kıpır oldu paylaşmak istedim.
Allah'ım gerçeğini de nasip et nolursun
Hormonlarla ilgili canım hemen umitlenme bu kadar erken böyle bir sonuç vermez inşallah 15 gün sonra bunu görürsün,
bende eve geldim canım çamaşırları topladım balkondan
Ohanüs..ne ara doğurmuş ya bu kızKızlaaar sipsi doğurmuş şunlara bakın ❤
Bende Hcg testi yaptım bugün bata daha 15 16 var ilk defa böyle bi testim oldu, iğnenin etkisi ama yinede içim kıpır kıpır oldu paylaşmak istedim.
Allah'ım gerçeğini de nasip et nolursun
Ben kaçırdım herhalde canım bi ara giremiyodum okuayamadım hiç tabi kaçırdım. Ameliyat mı olucaksın sen mi eşin mi canım?Inşallah canim
Amin inşallah canim inşallah en kısa zamanda kavuşuruz bebislerimize
Bu ay klomen kullanmıştım erken yumurtlama oldu 9 nisanda yumurtlama oldu yani 9 gün geçti7 kla başlamışsınızz
yumurtlamadan kaç gün geçti
Ayyyy ne ara doğurdu yaa ne güzellKızlaaar sipsi doğurmuş şunlara bakın ❤
Kızlaaar sipsi doğurmuş şunlara bakın ❤
ay çok hastayım kızlar yaaa
ateşim var gibi burnum akıyor arada titreeme geliyo ben şifayı sağlam kapmışım
daha eve gidip bi kamyon ütü yapcam
Yok canım benimki otobanda arabamız bozuldugu gün olduGeçmiş olsun canımm döllenme de de grip olunuyormuş bilgin olsuıunnn
İğneden sonra kaçıncı gündeki hcg kuzum bu ?
Ee bugunki testte varmı bişilerBu ay klomen kullanmıştım erken yumurtlama oldu 9 nisanda yumurtlama oldu yani 9 gün geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?