Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende Hcg testi yaptım bugün bata daha 15 16 var ilk defa böyle bi testim oldu, iğnenin etkisi ama yinede içim kıpır kıpır oldu paylaşmak istedim.
Allah'ım gerçeğini de nasip et nolursun
insAllah nasip olur cnm hayırlısıyla
Kuzum ılık suya limon sık bal karıştır iç, parol içebilirsin, zencefille bal yiyebilirsin
tamam cnm saolasin
Ben şimdi pasta aldım üstüne nice senelere sevgilim yazdırdım bi tane de yedek kart aldım sonuç pozitif çıkarsa o karta yazıp öyle vericem pastayı
insAllah pozitif cikar cnm

Hayırlısıysa olsun insAllah canim ya
Kızlaaarr belim kopıyor yaaa

şimdi farkettim oturunca ağrıyor çok enteresan
kiz ben 3-4 gündür ölüyorum agridan yeminle yatsam olmuyor otursam olmuyor hayattan zevk almıyorum resmen ya gecer insAllah bat ne zmm senin
Insallah ya negatif cikarsa da uzulmem çünkü erken davrandığımi biliyorum bugüne bir önem daha katmak istedim sadece inşallah olur
qynen oyle cnm hayrlisi kafanda simdilik soru işareti kalmaz
Senin ne zaman oldu yumurtlama falan gündem de göremedim o yüzden bilmiyorum detayı
11 nisanda oldu cnm yumurtlama
Ay kızlar inşallah yaaa içimiz heyecanlandı Rabbim hayırlı sonuçlar çıkarsınn ama ne olursa olsun mutsuz olmak yok burda hep birlikte birvirimze destek ve umut olmaya devam ediceeezzz
insAllah hayırlısı cnm ya herşey Allah tan bugün cok kötüyüm ya bisey var ya da şifayi kaptim gibi gözüküyor

Kızlar ütü eşliğinde heycanla ikinizinde sonucunu bekliyorum
Beni etiketleyin 1609ece Fit mutlu anne
Eşim geldi simdi o gelene kadar yemek yaptım köpeği dolaştırıp geldiğinde önce yemek yaptığımı görünce şaşıracak sonra pastaya şaşırır bugün dünya sasiriklar günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…