- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
insAllah nasip olur cnm hayırlısıylaBende Hcg testi yaptım bugün bata daha 15 16 var ilk defa böyle bi testim oldu, iğnenin etkisi ama yinede içim kıpır kıpır oldu paylaşmak istedim.
Allah'ım gerçeğini de nasip et nolursun
tamam cnm saolasinKuzum ılık suya limon sık bal karıştır iç, parol içebilirsin, zencefille bal yiyebilirsin
insAllah pozitif cikar cnmBen şimdi pasta aldım üstüne nice senelere sevgilim yazdırdım bi tane de yedek kart aldım sonuç pozitif çıkarsa o karta yazıp öyle vericem pastayı
Yok canım benimki otobanda arabamız bozuldugu gün oldu
Az once baktim henuz cikmamisti cikinca etiketlerim canimKızlar ani misaifrim geldii yırumlarda kaçırdım mı bilmiyorum1609ece kan sonucun çıktı mıı eğer yazmadıysan çıkınca beni de etiketler misin ?
Allahım nolurKızlar demin kan verdim acilde bklm ne çıkacak sonuç
Insallah ya negatif cikarsa da uzulmem çünkü erken davrandığımi biliyorum bugüne bir önem daha katmak istedim sadece inşallah olurinsAllah nasip olur cnm hayırlısıyla
tamam cnm saolasin
insAllah pozitif cikar cnm
Senin ne zaman oldu yumurtlama falan gündem de göremedim o yüzden bilmiyorum detayıKızlar demin kan verdim acilde bklm ne çıkacak sonuç
Kızlar demin kan verdim acilde bklm ne çıkacak sonuç
Az once baktim henuz cikmamisti cikinca etiketlerim canim
Hayırlısıysa olsun insAllah canim yaAllahım nolur
kiz ben 3-4 gündür ölüyorum agridan yeminle yatsam olmuyor otursam olmuyor hayattan zevk almıyorum resmen ya gecer insAllah bat ne zmm seninKızlaaarr belim kopıyor yaaa
şimdi farkettim oturunca ağrıyor çok enteresan
qynen oyle cnm hayrlisi kafanda simdilik soru işareti kalmazInsallah ya negatif cikarsa da uzulmem çünkü erken davrandığımi biliyorum bugüne bir önem daha katmak istedim sadece inşallah olur
11 nisanda oldu cnm yumurtlamaSenin ne zaman oldu yumurtlama falan gündem de göremedim o yüzden bilmiyorum detayı
insAllah hayırlısı cnm ya herşey Allah tan bugün cok kötüyüm ya bisey var ya da şifayi kaptim gibi gözüküyorAy kızlar inşallah yaaa içimiz heyecanlandı Rabbim hayırlı sonuçlar çıkarsınn ama ne olursa olsun mutsuz olmak yok burda hep birlikte birvirimze destek ve umut olmaya devam ediceeezzz
Eşim geldi simdi o gelene kadar yemek yaptım köpeği dolaştırıp geldiğinde önce yemek yaptığımı görünce şaşıracak sonra pastaya şaşırırKızlar ütü eşliğinde heycanla ikinizinde sonucunu bekliyorum
Beni etiketleyin1609ece Fit mutlu anne
Ohhh kolay gelsim kiz masAllah istahina hayran kaldm benim camasrlar kurudu kurutmalikta beklior utu de var ederim tabi cnm olumlu yq dq olumsuzKızlar ütü eşliğinde heycanla ikinizinde sonucunu bekliyorum
Beni etiketleyin1609ece Fit mutlu anne
Ayy ne çabuk yaa maşallahKızlaaar sipsi doğurmuş şunlara bakın
Allahm bunlar ne guzeller boyleKızlaaar sipsi doğurmuş şunlara bakın ❤
ay çok hastayım kızlar yaaa
ateşim var gibi burnum akıyor arada titreeme geliyo ben şifayı sağlam kapmışım
daha eve gidip bi kamyon ütü yapcam
Ben normalde kolay kolay ağlamam bu hamilelik beni bi tuhaf yaptı ağlıyorum baktıkça onlara bir sarılışı var
İçmiyorum canım ama bebekten değildir yolda kaldılya üşüttümGeçmiş olsun kuzum ilaç felan içme bebek grupla gelir derler acaba
yazım hatalari olmuş kiz pik olmus ya degerlendirin diorum
Ayyyy cok gecmis olsun cnm yq dikkkat et dinlen eve gidince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?