- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
pardon tatlım o konuda hiçbir bilgim yok ama mantıken bir sorun olacagını sanmıyorum adama bulaşıcı hastalıklı gibi davranma :)
Nasip bence ya rastgele insAllahYok gı o anlamda demedim kimyasal felan olur mu acaba diye dedim
En kısa zamanda atlatın insAllah kuzum
Iyiyim bende şükür daha çok zaman var beklemedeyim. :)
Bende Hcg testi yaptım bugün bata daha 15 16 var ilk defa böyle bi testim oldu, iğnenin etkisi ama yinede içim kıpır kıpır oldu paylaşmak istedim.
Allah'ım gerçeğini de nasip et nolursun
Değerlendirin tabi canım Rabbim den ümit kesilmez hadi Allah dan hayırlısı
Ben kaçırdım herhalde canım bi ara giremiyodum okuayamadım hiç tabi kaçırdım. Ameliyat mı olucaksın sen mi eşin mi canım?
Canın sağolsunn ❤Kızlar yemekbyiyorum şimdi şuan etiketleme yapamiycam müsait olunca etiketlerim böyle bakın
İçmiyorum canım ama bebekten değildir yolda kaldılya üşüttümSağol bu arada
Nasip bence ya rastgele insAllah
Kızlar yemekbyiyorum şimdi şuan etiketleme yapamiycam müsait olunca etiketlerim böyle bakın
hadi bklmInşallah yatsıyı bekliyorum bi okunsahazırlancam adama sonuç ne zaman çıkıyor şimdi gördüm
yok cnm daha çıkmadıFit mutlu anne kuzum senin sonuç çıktı mı??
hadi bklm
Bi saate cnm insAllah bklm
yok cnm daha çıkmadı
Haydi inşallahhadi bklm
Bi saate cnm insAllah bklm
yok cnm daha çıkmadı
İnşALLAH kuzum bklm hayrlısı diorumInşallah pozitif çıkar
Of yaaa nası yaaaa o çizgi neyin nesi pekiKızlar yemekbyiyorum şimdi şuan etiketleme yapamiycam müsait olunca etiketlerim böyle bakın
Hayırlısıysa olsun insAllah canim ya
kiz ben 3-4 gündür ölüyorum agridan yeminle yatsam olmuyor otursam olmuyor hayattan zevk almıyorum resmen ya gecer insAllah bat ne zmm senin
qynen oyle cnm hayrlisi kafanda simdilik soru işareti kalmaz
11 nisanda oldu cnm yumurtlama
insAllah hayırlısı cnm ya herşey Allah tan bugün cok kötüyüm ya bisey var ya da şifayi kaptim gibi gözüküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?