Acaba darkgod sendromu olabilir mii onun da böyle silik çıkar ya.Of yaaa nası yaaaa o çizgi neyin nesi pekideliricem
O neki ben hiç duymadımAcaba darkgod sendromu olabilir mii onun da böyle silik çıkar ya.
Kızlar yemekbyiyorum şimdi şuan etiketleme yapamiycam müsait olunca etiketlerim böyle bakın
kiz sonuc cikmis mi ben mi kacirdmOf yaaa nası yaaaa o çizgi neyin nesi pekideliricem
Vala bnmde var ağrı ama neden bilmem 6 gun var cnm insAllah cnmCanım benim bata 10 günden fazla var ama bel ağrım erken başladı sanki çok ağır bişey kaldırımışım gibi çok ağrıyorsenin bata ne kadar var
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın
O neki ben hiç duymadım
Delirme ütü yap senOf yaaa nası yaaaa o çizgi neyin nesi pekideliricem
Geçmiş olsun kuzu hastaymışsın.. kızım da hastaaa kışı geçirdik hasta olmadan antibiyotiklik olmuş vallaa boğaz enf.demişler.O neki ben hiç duymadım
Sağol canım ben hala ümitliyim sıkıntı yokHakkında hayırlısı olsun canım ❤❤❤
Sağol canım ben hala ümitliyim sıkıntı yokelbet bir gün benim olacak o velet
Var mı yok mu anlamadım canım çok beklemiş ya bilemedimEe bugunki testte varmı bişiler
Bi atsaydınz görseydik :)Var mı yok mu anlamadım canım çok beklemiş ya bilemedim
Yok ben tanımıyorumGeçmiş olsun kuzu hastaymışsın.. kızım da hastaaa kışı geçirdik hasta olmadan antibiyotiklik olmuş vallaa boğaz enf.demişler.
Şimdi bitirdim ütüyü senin kan sonucunun hala şokundayımDelirme ütü yap seno çizgi virgülden sonra ki 100 'ün çizgisi
ayyy kuuzm ihlamur falan ic ılık su icYok ben tanımıyorumbende öyle bi hastalık var sandım valla
Geçmiş olsun sizede sağolun hastayım valla şuan içten içe ateşlencek gibiyim ölçtüm ateşimi yüksek deil 37.5 yüksekte değil amaboğazlar burnum falan fena
kiz kac cikmis ben nie goremeidm kan sonucunuŞimdi bitirdim ütüyü senin kan sonucunun hala şokundayımen yakın zamanda aynı sonucun pozitifini görelim insallah senden
Cikti cnm 0.1 ne yazik ki ama hala umudum var rahatldm biraz beklemedeyimFit mutlu anne seninki çıkmadımı canım ?
Yok ben tanımıyorumbende öyle bi hastalık var sandım valla
Geçmiş olsun sizede sağolun hastayım valla şuan içten içe ateşlencek gibiyim ölçtüm ateşimi yüksek deil 37.5 yüksekte değil amaboğazlar burnum falan fena
Ama bnm öncdden de hep 37 lerde çıkıyodu sen beni zorlan hamile çıkarcaj37 nasıl yüksek değil insan vücudu 35 kusur en fazla 36 larda ama hamilelik te 37 nin ağsagisina inmiyormuş belki de sadece hastalıktan değildir ateşin
Yani mantıken cok yenidir varsa bileee inşallah vardır kuzummmmKızlar şimdi 11de yumurtladim ya bi gunde dollense 5-6 gün yerleşme diyelim daha yeni yerine ulaşmış ltr belki de dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?