İkinizinde sonucu 0.1 cıktıayyy kuuzm ihlamur falan ic ılık su ic
kiz kac cikmis ben nie goremeidm kan sonucunu
Cikti cnm 0.1 ne yazik ki ama hala umudum var rahatldm biraz beklemedeyim
Züğürt tesellisiYani mantıken cok yenidir varsa bileee inşallah vardır kuzummmm
AtayımBi atsaydınz görseydik :)
İnşALLAH cnm ben goremeidmm onun sonucu paylasti kacrdm mi demek hakkimzdq hayrlisi ikimzde acele ettik simdilik daha sakin bekleriz artkİkinizinde sonucu 0.1 cıktı
İnşallah vardır da gözükmemiştir daha
Hcg mi lh mi kiz bu bunda 3 çizgi var
Alla alla çizgi var ama geçen ayda şahit oldum bizzat hamile olmadıgım halde bekledikçe çizgi çıkmıştı bakalımm yaptıgıınız gibi çıkan olcakmııı inşallah yarın hemen cıkar
Hcg mi lh mi kiz bu bunda 3 çizgi var
Ikizlere mi hamilesin yogsam
İnşallah kuzum inşallahAlla alla çizgi var ama geçen ayda şahit oldum bizzat hamile olmadıgım halde bekledikçe çizgi çıkmıştı bakalımm yaptıgıınız gibi çıkan olcakmııı inşallah yarın hemen cıkar
Canım bat ne zmnd seninİnşallah kuzum inşallah
Aşıkların işine karışma yat dinlenKızlar kasıklarımda bişeyler oluyooo vallaaaa ya üşüttüğüm için yada spermle yımırta karşılaştı aşk yaşıyolar
Sesetmiyom yapsınlar ne yapcaklarsaAşıkların işine karışma yat dinlen
Canım Bata henüz var belki de erken bekleyelim umutsuzluga kapılma hayırlısıBata 2 kala evdeki son testi yaptım
Negatif tabi ki de
Vala olabilir niye olmasın herkesin belirtisi farklı oluyorSağ kasığımda sağ kalçama vuran şiddetli bi ağrı var belirti olabilir mi acaba kızlar
Bi abladan hamile haberi aldim bugun bir haftadir ayni seyi diyordu oda cnm testindedr cizgi var inşallah vardir bebisSağ kasığımda sağ kalçama vuran şiddetli bi ağrı var belirti olabilir mi acaba kızlar
Hadi yaa canım geçmiş olsun bak vesile olmuş. Bence bu ay olmazsa öbür ay falan kesinn hemen kalacaksın hamile inşallah❣Açıklayım hemen abla ben kendime baktirdim tüpler vs açık rahim iyi durumda hormon testi ne göre yumurtlamam da tembellik var gibi ama doktor ikinci gün bakıldığı için prk önemsemedi bu ay hamile kalma sansın yüksek kalmazsan 3 veya 4 günü gel daha iyi sonuç alırız dedi sonra eşime bakılmadığını öğrenince onada baktığın dedi eşim gitti 3 günlük perhizle sonuçlar baya düşük cıktı bugün ultrosan cekildi çift taraflı varis genişlemesi cumartesi randevumuz var doktora gidicez ikinci bi doktor tekrar bakıp amilyata karar verilecek inşallah
Kaç gün var canım? Benim bel fıtığım var. Ama bu aralae hiç ağır kaldırmadığım halde regle 8 9 gün kala bir şiddetle sol kalçama ağrı girdi 2 3 gün ağrıdı geçti. Sonra da sarı akıntılar başladı yaSağ kasığımda sağ kalçama vuran şiddetli bi ağrı var belirti olabilir mi acaba kızlar
3 taneler kuzum parmak büyüklüğündeAyy ne çabuk yaa maşallahKaç tane var şimdi Ay bi de Çarli’den ayrı odaya koyabiliyo musunuz yaa erkek kedi ya bişey yapmasın yavrulara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?