- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.306
- 748
3 taneler kuzummÇok güzeller 3 tanemi
Benim kedim ablacım onun gebeliğini öğrendik ertesi gün benimkini patisini sürüdü yavrumRed Phoenix gözün aydın kuzu..sipsi senin kedin öyle mi?
Sarı akıntı bende de var ama kıvamı tuhaf parça parça gibi geliyor sümüksü gibi afedersin senin nasılKaç gün var canım? Benim bel fıtığım var. Ama bu aralae hiç ağır kaldırmadığım halde regle 8 9 gün kala bir şiddetle sol kalçama ağrı girdi 2 3 gün ağrıdı geçti. Sonra da sarı akıntılar başladı yakorkum enfeksiyon olmasın da inşallah .. daha 6 gün var
Benimde öyle canım valla benim kesin enfeksiyonSarı akıntı bende de var ama kıvamı tuhaf parça parça gibi geliyor sümüksü gibi afedersin senin nasıl
Enfeksiyondan mi olur ki kokusu var miBenimde öyle canım valla benim kesin enfeksiyonhafif yanma var gibi sanki .. hergün değişiyorum iç çamaşırı falan aslında ama az su içtim bu ara kesin ondan oldu yarın bol su içeyim bakayım ..
5 gün var canımKaç gün var canım? Benim bel fıtığım var. Ama bu aralae hiç ağır kaldırmadığım halde regle 8 9 gün kala bir şiddetle sol kalçama ağrı girdi 2 3 gün ağrıdı geçti. Sonra da sarı akıntılar başladı yakorkum enfeksiyon olmasın da inşallah .. daha 6 gün var
insAllah nasip olur cnm hayırlısıyla
tamam cnm saolasin
insAllah pozitif cikar cnm
Ama bnm öncdden de hep 37 lerde çıkıyodu sen beni zorlan hamile çıkarcajinşallahhh öyledir yaw
Hadi yaa canım geçmiş olsun bak vesile olmuş. Bence bu ay olmazsa öbür ay falan kesinn hemen kalacaksın hamile inşallah❣
günaydınn canım sana da hayırlı kandillerGünaydın kuzular Hayırlı Kandiller ♥
Günaydın canım insAllah guzrl haberlerle gelirsin hayırlısı olsunGünaydın kızlar hayırlı kandiller❤ birazdan hastahane ye gidiyorum randevum var klomen kullandım ve 4 gün geçti yok hala gelmedi en son 2 gün önce test yaptım negatif di ama klomen kullanırken tam gününde hasta olurdum ben gebelik yoksa bu sefer sebebi ne hiç anlamadım bakalım gidip öğreneceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?