Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sarı akıntı bende de var ama kıvamı tuhaf parça parça gibi geliyor sümüksü gibi afedersin senin nasıl

Sarı akıntı bende de var ama kıvamı tuhaf parça parça gibi geliyor sümüksü gibi afedersin senin nasıl
Benimde öyle canım valla benim kesin enfeksiyon hafif yanma var gibi sanki .. hergün değişiyorum iç çamaşırı falan aslında ama az su içtim bu ara kesin ondan oldu yarın bol su içeyim bakayım ..

Benimde öyle canım valla benim kesin enfeksiyon hafif yanma var gibi sanki .. hergün değişiyorum iç çamaşırı falan aslında ama az su içtim bu ara kesin ondan oldu yarın bol su içeyim bakayım ..
Enfeksiyondan mi olur ki kokusu var mi
Ben de yanma da yok koku da vajinal islaklik var sürekli ara ara da sarı akıntım geliyor bklm batlar aynı sanırım insAllah gebelik belirtididir

Kızlar ben bu ay tuhaf bir adet dönemi geçirdim bugun 2günüm ama çok afedersiniz pet degiştirdim ama 1saat içinde tekrar degiştirmek zoru da kaldım o bir saatte içimde ne varsa sanki hepsi çıktı ne oluyor anlmadım ilk defa böyle oluyor

5 gün var canım

Kızlar merhaba :)
30 martta regli oldum 29 uda ilk dendik olmadan önce sonra 8i sonra 10 11 12 ama 2 gün arayla yani 24 saat geçtikten sonra hep sabaha karşı. Reglime 9 gün var fakat.bel ağrım, kasıklarım da ağrım var. Beyaz akıntı başladı ara ara devam ediyor. Bugünde sol bacağımda çekme oldu kalçadan diz altına. Ara ara mide bulantım ve baş dönmem oluyor aniden kalkınca .. hıı bi de 1 2 gün koltuktan kalkarken sağ kalçamın üstünde ağrı oldu bi an kalkınca sizce bunlar belirti mi :)))

Günaydın kızlar hayırlı kandiller birazdan hastahane ye gidiyorum randevum var klomen kullandım ve 4 gün geçti yok hala gelmedi en son 2 gün önce test yaptım negatif di ama klomen kullanırken tam gününde hasta olurdum ben gebelik yoksa bu sefer sebebi ne hiç anlamadım bakalım gidip öğreneceğiz

Günaydın kuzular Hayırlı Kandiller ♥
günaydınn canım sana da hayırlı kandiller
Günaydın canım insAllah guzrl haberlerle gelirsin hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…