Amin canım inşallahgünaydınn canım sana da hayırlı kandiller
Günaydın canım insAllah guzrl haberlerle gelirsin hayırlısı olsun
bugun test yokmuGünaydın kızlar cumanın hayrı ve bereketi üzerinize üzerimize olsun Beraat Kandilimiz Hayırlı ve Mübarek Olsun ♥♥♥
inşallah canım yaaAy ne bilim kimseye demem ama sende tutuklu kaldımkim bilir içine doğan çıkar belki
Kızcağız onları bırakıp mama bile yiyemiyor ya 2 lokma ağzına alıyor miiiiv dediklerinde koşa koşa gidiyo, napcam onu düşünüyorum valla kuzum.. Sen nasılsınn? Dün ecenin sonucu kaç çıktı misafirler çoğaldı benim giremedim
uyu hemşerim yatıp bizim yerimizedeGünaydın kizlaarCumamız kandilimiz mübarek olsun inşallah..
Sabahtan sağlık ocağına kan vermeye gittim,yarın doktor öncesi degerlerimi bileyim göstereyim diye,şimdi koca gün ne yapsam acaba
Bende işe geldim kuzum, kız bende sen gibi perşembe bitirmek istiyorum günüGünaydın kizlaarCumamız kandilimiz mübarek olsun inşallah..
Sabahtan sağlık ocağına kan vermeye gittim,yarın doktor öncesi degerlerimi bileyim göstereyim diye,şimdi koca gün ne yapsam acaba
ben iyiyim kuzum ecenin sonucu maalesef 0.100 çıktıKızcağız onları bırakıp mama bile yiyemiyor ya 2 lokma ağzına alıyor miiiiv dediklerinde koşa koşa gidiyo, napcam onu düşünüyorum valla kuzum.. Sen nasılsınn? Dün ecenin sonucu kaç çıktı misafirler çoğaldı benim giremedim
Hava bulutlu güneşli ama yağmur bekleniyormus hemşerimuyu hemşerim yatıp bizim yerimizede
hava nası kırklarelimdee kapalımı
burasıda öyle valla bi sıcak bi soğukHava bulutlu güneşli ama yağmur bekleniyormus hemşerimdisarsi ne soğuk ne sıcak.yakmadi da usutmedi de.ben şimdi düzgün cevap bile verememiş oldum muallakta bir şehir
Günün çabuk geçsin tatlisim yarın büyüük güünBende işe geldim kuzum, kız bende sen gibi perşembe bitirmek istiyorum günü
Hiç katılmadim ama kutlanıyor dimi,haftaya bizde burdayiz seni yakalicamburasıda öyle valla bi sıcak bi soğuk
haftaya yine kırklarelindeyim malum hıdrellez
Aaa 0.100 mü? Canı sağ olsun önümüzdeki ay olur inşallahhh..ben iyiyim kuzum ecenin sonucu maalesef 0.100 çıktı
analık her canlıda aynı demekki yerim onu
Ayyy inşallah aşkımmmm, yarın eşim çalışıyor çalışmasa öğlen gidecektik ama mecbur yine akşama kaldı randevumuzGünün çabuk geçsin tatlisim yarın büyüük güünen iyisi duaya başlayayim,gözü açtık hemen şimdi kapatalım sabah olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?