Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Red Phoenix kuzum nasılsınnn ?
ananelik nası gidiyor
Kızcağız onları bırakıp mama bile yiyemiyor ya 2 lokma ağzına alıyor miiiiv dediklerinde koşa koşa gidiyo, napcam onu düşünüyorum valla kuzum.. Sen nasılsınn? Dün ecenin sonucu kaç çıktı misafirler çoğaldı benim giremedim

Günaydın kizlaarCumamız kandilimiz mübarek olsun inşallah..
Sabahtan sağlık ocağına kan vermeye gittim,yarın doktor öncesi degerlerimi bileyim göstereyim diye,şimdi koca gün ne yapsam acaba
uyu hemşerim yatıp bizim yerimizede
hava nası kırklarelimdee kapalımı

Günaydın kizlaarCumamız kandilimiz mübarek olsun inşallah..
Sabahtan sağlık ocağına kan vermeye gittim,yarın doktor öncesi degerlerimi bileyim göstereyim diye,şimdi koca gün ne yapsam acaba
Bende işe geldim kuzum, kız bende sen gibi perşembe bitirmek istiyorum günü

ben iyiyim kuzum ecenin sonucu maalesef 0.100 çıktı
analık her canlıda aynı demekki yerim onu

uyu hemşerim yatıp bizim yerimizede
hava nası kırklarelimdee kapalımı
Hava bulutlu güneşli ama yağmur bekleniyormus hemşerim disarsi ne soğuk ne sıcak.yakmadi da usutmedi de.ben şimdi düzgün cevap bile verememiş oldum muallakta bir şehir

Hava bulutlu güneşli ama yağmur bekleniyormus hemşerim disarsi ne soğuk ne sıcak.yakmadi da usutmedi de.ben şimdi düzgün cevap bile verememiş oldum muallakta bir şehir
burasıda öyle valla bi sıcak bi soğuk
haftaya yine kırklarelindeyim malum hıdrellez

ben iyiyim kuzum ecenin sonucu maalesef 0.100 çıktı
analık her canlıda aynı demekki yerim onu
Aaa 0.100 mü? Canı sağ olsun önümüzdeki ay olur inşallahhh..

Kız aynı tabi yavrum gece uyanıp uyanıp onları öpüyor

Günün çabuk geçsin tatlisim yarın büyüük güün en iyisi duaya başlayayim,gözü açtık hemen şimdi kapatalım sabah olsun diye
Ayyy inşallah aşkımmmm, yarın eşim çalışıyor çalışmasa öğlen gidecektik ama mecbur yine akşama kaldı randevumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…