çok gğzel oluyor yaa sen hiç kakava şenliklerine denk geldinmi gerçi bi kaç yıldır yapılmıyorda.Hiç katılmadim ama kutlanıyor dimi,haftaya bizde burdayiz seni yakalicam
6 mi tatlis saat olarak?Ayyy inşallah aşkımmmm, yarın eşim çalışıyor çalışmasa öğlen gidecektik ama mecbur yine akşama kaldı randevumuz
aynen öyle Allah ne zaman yazdıysa o zaman tatcaz bizde o duyguyuAaa 0.100 mü? Canı sağ olsun önümüzdeki ay olur inşallahhh..
Kız aynı tabi yavrum gece uyanıp uyanıp onları öpüyor
Ece uyan bunların ağzı ne konuşuyorçok gğzel oluyor yaa sen hiç kakava şenliklerine denk geldinmi gerçi bi kaç yıldır yapılmıyorda.
biz kakava şenlikleri için istanbuldan atlar gelirdik
konser çıkışı sucuk ekmek yer köye dönerdik
aynen yakalaRed Phoenix ve 1609ece den önce buluşup biz selfie çekeriz
Aynen kuzum 6 yine, öyle de zor oluyor cumartesiyi bekle bekle uyan bi de akşamı bekle6 mi tatlis saat olarak?
Benim 10:45 ama bu bile geç geliyor şuan.
Koca hafta beklendi saatlerde geçip gidicek
video çekmeyi lütfen unutmayın,bana görümcem son anda hatırlatmasa aklımıza gelmezdi mutluluktan
Tabi yaa selfie bizim isimizçok gğzel oluyor yaa sen hiç kakava şenliklerine denk geldinmi gerçi bi kaç yıldır yapılmıyorda.
2 -3 senedir olmuyor zaten canım istasyonun oraya kocaman ateş yakıyorlar 4-5 gün sürüyor konser oluyorrr satış yapan insanlar oluyor pişi kızartan teyzeler falanTabi yaa selfie bizim isimizOnlar ne zaman karşılaşıcak kavusucak merak ediyorum açıkçası bu kadar yanyana
Yok hemşerim hiç katılmadım buradaki 2.senem,aslında 3 ama bir sene uzaklardaydimgeçen belediye başkanı Candan Ercetinle görüşmüş,acaba onun mu konseri olur,yapsınlar ya birşeyler
Kokusuna dayanamadigim ama nedense hiç almadigin pisi2 -3 senedir olmuyor zaten canım istasyonun oraya kocaman ateş yakıyorlar 4-5 gün sürüyor konser oluyorrr satış yapan insanlar oluyor pişi kızartan teyzeler falancok güzel oluyo.
yapılmamasıda şehitler vardı o yüzden yapmamışlardı
en son hadise murat boz falan gelmişti atiye gelmişti güzel oluyo yani.
candan erçetin zaten babaeskili belkide o konser vercektirr bilemem
tamam canım sen de hemşerim konser olcakmış ben gelirimm belki bende hamile kalırım göbeklerimiizi oynata oynata konsere giderizKokusuna dayanamadigim ama nedense hiç almadigin pisidüzenleseler de yesek madem ya şimdi ilgiyle takip edicem gelismeleri, bir şey duyarsam haber ederim
Ay insallaah hemserimtamam canım sen de hemşerim konser olcakmış ben gelirimm belki bende hamile kalırım göbeklerimiizi oynata oynata konsere gideriz
var canım olmaz mı tertemiz negatifbugun test yokmu
daha cok var zaten bataaa inşalalh gün gün belirir birşeylervar canım olmaz mı tertemiz negatifdünkü zaten beklemiş bi testti kuruma çizgisiydi muhtemelen bakalım gerçeğini de görürüz inşallah aminnn
inşallah aminnndaha cok var zaten bataaa inşalalh gün gün belirir birşeyler
çok gğzel oluyor yaa sen hiç kakava şenliklerine denk geldinmi gerçi bi kaç yıldır yapılmıyorda.
günaydınnn kızlarrr malum hava şartları sebebi ile derin bir uyuya dalmışım yeni geldim işe
hayılrısı insallah yaaa inşallah sizdede vardırda çıkmamıştır daha miniktir.Umut var halalimonlu kekin sonucu 217 cıkmış adet gününden 1 gün sonra canımızı sıkmaya gerek yok Fit mutlu anne G gamzeli_bebis
ya ben aslında klomen kullanmayı istiyorumhayılrısı insallah yaaa inşallah sizdede vardırda çıkmamıştır daha miniktir.
bebek yoksa inşallah hemen adet olursun yaaaya ben aslında klomen kullanmayı istiyorumben zaten yumurtlayan biriyim klomen de kaliteli yumurtalar oluşturuyor ve çogul gebelik şansı yüksek oluyor yani sırf içimde şüphe var diye doktora gitmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?