Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç katılmadim ama kutlanıyor dimi,haftaya bizde burdayiz seni yakalicam
çok gğzel oluyor yaa sen hiç kakava şenliklerine denk geldinmi gerçi bi kaç yıldır yapılmıyorda.
biz kakava şenlikleri için istanbuldan atlar gelirdik
konser çıkışı sucuk ekmek yer köye dönerdik
aynen yakala Red Phoenix ve 1609ece den önce buluşup biz selfie çekeriz

Ayyy inşallah aşkımmmm, yarın eşim çalışıyor çalışmasa öğlen gidecektik ama mecbur yine akşama kaldı randevumuz
6 mi tatlis saat olarak?
Benim 10:45 ama bu bile geç geliyor şuan.
Koca hafta beklendi saatlerde geçip gidicek
video çekmeyi lütfen unutmayın,bana görümcem son anda hatırlatmasa aklımıza gelmezdi mutluluktan

Ece uyan bunların ağzı ne konuşuyor 1609ece

6 mi tatlis saat olarak?
Benim 10:45 ama bu bile geç geliyor şuan.
Koca hafta beklendi saatlerde geçip gidicek
video çekmeyi lütfen unutmayın,bana görümcem son anda hatırlatmasa aklımıza gelmezdi mutluluktan
Aynen kuzum 6 yine, öyle de zor oluyor cumartesiyi bekle bekle uyan bi de akşamı bekle Aman iyi olsun kalbi pıt pıt atsın da gerisinin hiç önemi yook

Tabi yaa selfie bizim isimiz Onlar ne zaman karşılaşıcak kavusucak merak ediyorum açıkçası bu kadar yanyana
Yok hemşerim hiç katılmadım buradaki 2.senem,aslında 3 ama bir sene uzaklardaydimgeçen belediye başkanı Candan Ercetinle görüşmüş,acaba onun mu konseri olur,yapsınlar ya birşeyler

2 -3 senedir olmuyor zaten canım istasyonun oraya kocaman ateş yakıyorlar 4-5 gün sürüyor konser oluyorrr satış yapan insanlar oluyor pişi kızartan teyzeler falan cok güzel oluyo.
yapılmamasıda şehitler vardı o yüzden yapmamışlardı
en son hadise murat boz falan gelmişti atiye gelmişti güzel oluyo yani.
candan erçetin zaten babaeskili belkide o konser vercektirr bilemem

Kokusuna dayanamadigim ama nedense hiç almadigin pisi düzenleseler de yesek madem ya şimdi ilgiyle takip edicem gelismeleri, bir şey duyarsam haber ederim

Kokusuna dayanamadigim ama nedense hiç almadigin pisi düzenleseler de yesek madem ya şimdi ilgiyle takip edicem gelismeleri, bir şey duyarsam haber ederim
tamam canım sen de hemşerim konser olcakmış ben gelirimm belki bende hamile kalırım göbeklerimiizi oynata oynata konsere gideriz

Ece uyan bunların ağzı ne konuşuyor 1609ece
bu tavuk yüzündenmi bilmem akşam rüymda tavuk suyuna çorba gördüm görümcem içiyodu D:
1609ece
günaydınnn kızlarrr malum hava şartları sebebi ile derin bir uyuya dalmışım yeni geldim işe

hayılrısı insallah yaaa inşallah sizdede vardırda çıkmamıştır daha miniktir.
ya ben aslında klomen kullanmayı istiyorum ben zaten yumurtlayan biriyim klomen de kaliteli yumurtalar oluşturuyor ve çogul gebelik şansı yüksek oluyor yani sırf içimde şüphe var diye doktora gitmiyorum

ya ben aslında klomen kullanmayı istiyorum ben zaten yumurtlayan biriyim klomen de kaliteli yumurtalar oluşturuyor ve çogul gebelik şansı yüksek oluyor yani sırf içimde şüphe var diye doktora gitmiyorum
bebek yoksa inşallah hemen adet olursun yaaa
varsada belli etsin kendni kuzucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…