- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.306
- 748
işi yavaşlat sen de kuzum kendini yormadan çalış tam olarak ne iş yapıyosun bilmiyorum amaKızlar ben baya baya hastayım ya bademciklerim iptal zaten nerdeyse konuşamayacağım acıdan, gözlerim yanıyor, öksürük başladı falanOf izin istesem onu da vermezler şimdi
cok geçmiş olsun canım ya izin alıp diinlenebilsen keşkeKızlar ben baya baya hastayım ya bademciklerim iptal zaten nerdeyse konuşamayacağım acıdan, gözlerim yanıyor, öksürük başladı falanOf izin istesem onu da vermezler şimdi
Tubam masa başı aslında benim işim, ofis içi. Ama ne kadar olsa iş işte, bir de benim 40a yakın telefon görüşmem oluyor bu bademcikle bu öksürükle mümkün değil yapamamişi yavaşlat sen de kuzum kendini yormadan çalış tam olarak ne iş yapıyosun bilmiyorum ama
Hafif ateşim de çıkıyor galiba, ilaç yok bitki çayı yok.. İzin vereceklerini bilsem vallahi nasıl isterim battaniyeyle uzanmayıcok geçmiş olsun canım ya izin alıp diinlenebilsen keşke
bi dene şansını söyle durumu telefona bile cevap veremicek gibyiim falan diye.Hafif ateşim de çıkıyor galiba, ilaç yok bitki çayı yok.. İzin vereceklerini bilsem vallahi nasıl isterim battaniyeyle uzanmayı
Biraz durayım diyorum odama girdiklerinde kendileri görsünler önce git demiyorlarsa ben diyeyimbi dene şansını söyle durumu telefona bile cevap veremicek gibyiim falan diye.
patronlar görse bile kötü oldugunu bişey demezler kendi kendilerine
ağlamayan bebeğe mama vermezlerbence bi dene şansını
ılık su ve limon iç canım en azından boğazın kurumazTubam masa başı aslında benim işim, ofis içi. Ama ne kadar olsa iş işte, bir de benim 40a yakın telefon görüşmem oluyor bu bademcikle bu öksürükle mümkün değil yapamam
istersen bi doktora uğra izin alınca kuzum ya belki geçirecek bişeyler verir yada tavsiye ederrBiraz durayım diyorum odama girdiklerinde kendileri görsünler önce git demiyorlarsa ben diyeyimKız nerden çıktı bu şimdi, ben nasıl iyileşicem
Bakayım limon varsa mutfakta hemen yapayım, evdede aynı tarifin ballısını yapıyorumılık su ve limon iç canım en azından boğazın kurumaz
İzin verirlerse öyle yapıcam kuzum, benim doktorum avrupa yakasında biliyosun ona danışamam da burda bi dahiliyeye görünürümistersen bi doktora uğra izin alınca kuzum ya belki geçirecek bişeyler verir yada tavsiye ederr
evet oda ayrı bi konu olsamda rahatlasam aslında hoş rahatım hiç belirti yok şişlik falan yok gerginlik yokbebek yoksa inşallah hemen adet olursun yaaa
varsada belli etsin kendni kuzucuk
Tatlisim cook geçmiş olsunKızlar ben baya baya hastayım ya bademciklerim iptal zaten nerdeyse konuşamayacağım acıdan, gözlerim yanıyor, öksürük başladı falanOf izin istesem onu da vermezler şimdi
İlaç içebiliyor olsam idare ederdim kuzum boğaz spreyi soğuk algınlığı ilacı bitki çayları falan ama şimdi onlarda olmayınca ılık suya limon sıktım onu içiyorum.Tatlisim cook geçmiş olsunbademcikler söz konusu ise ne yapılır hiç bilmiyorum..geçende grip olmuştum bol su,ballı limon ve zencefille geçti çok şükür.
Yarına kadar dayanamayacak durumdaysan izin istemelisin ya.vermezlerse onlar vicdan yoksunu
Geçmiş olsun kuzu sana da.İlaç içebiliyor olsam idare ederdim kuzum boğaz spreyi soğuk algınlığı ilacı bitki çayları falan ama şimdi onlarda olmayınca ılık suya limon sıktım onu içiyorum.
Pek izin vereceklerini sanmıyorum ama öğlene kadar durucam olmuyorsa yine de isticem izin uzanmam lazım başka bir şey yapamıyorum, bir de üşüme geldi iyice.
Teşekkür ederim ablammGeçmiş olsun kuzu sana da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?