Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben baya baya hastayım ya bademciklerim iptal zaten nerdeyse konuşamayacağım acıdan, gözlerim yanıyor, öksürük başladı falan Of izin istesem onu da vermezler şimdi
işi yavaşlat sen de kuzum kendini yormadan çalış tam olarak ne iş yapıyosun bilmiyorum ama

işi yavaşlat sen de kuzum kendini yormadan çalış tam olarak ne iş yapıyosun bilmiyorum ama
Tubam masa başı aslında benim işim, ofis içi. Ama ne kadar olsa iş işte, bir de benim 40a yakın telefon görüşmem oluyor bu bademcikle bu öksürükle mümkün değil yapamam

Hafif ateşim de çıkıyor galiba, ilaç yok bitki çayı yok.. İzin vereceklerini bilsem vallahi nasıl isterim battaniyeyle uzanmayı
bi dene şansını söyle durumu telefona bile cevap veremicek gibyiim falan diye.
patronlar görse bile kötü oldugunu bişey demezler kendi kendilerine
ağlamayan bebeğe mama vermezler bence bi dene şansını

bi dene şansını söyle durumu telefona bile cevap veremicek gibyiim falan diye.
patronlar görse bile kötü oldugunu bişey demezler kendi kendilerine
ağlamayan bebeğe mama vermezler bence bi dene şansını
Biraz durayım diyorum odama girdiklerinde kendileri görsünler önce git demiyorlarsa ben diyeyim Kız nerden çıktı bu şimdi, ben nasıl iyileşicem

Kızlar ben baya baya hastayım ya bademciklerim iptal zaten nerdeyse konuşamayacağım acıdan, gözlerim yanıyor, öksürük başladı falan Of izin istesem onu da vermezler şimdi
Tatlisim cook geçmiş olsun bademcikler söz konusu ise ne yapılır hiç bilmiyorum..geçende grip olmuştum bol su,ballı limon ve zencefille geçti çok şükür.
Yarına kadar dayanamayacak durumdaysan izin istemelisin ya.vermezlerse onlar vicdan yoksunu

İlaç içebiliyor olsam idare ederdim kuzum boğaz spreyi soğuk algınlığı ilacı bitki çayları falan ama şimdi onlarda olmayınca ılık suya limon sıktım onu içiyorum.

Pek izin vereceklerini sanmıyorum ama öğlene kadar durucam olmuyorsa yine de isticem izin uzanmam lazım başka bir şey yapamıyorum, bir de üşüme geldi iyice.

Geçmiş olsun kuzu sana da.

Ateş ölçme takibi yapan veya bilen var mi 3 gündür benim sabah ateşim sabit aynı çıkıyor 36.7 düşmesinde yükselmesi gerekirmi aynı kalsa sorun olur mu acep veya nedir anlamı sabit kalmasının

Eklentiler

• Screenshot_20190419-104023_Femometer.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…