Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımm benimmmm, çok bakamıyorum bilgisayara gözlerim akıyor zaten, yanımda koca bir şişe su var onu içiyorum devamlı.. Bakalım inşallah kendileri derler git diye

Kuzum yanımda naneli zencefilli okaliptüslü şeker var a101'de satılanlardan, bu şekerden atsam ağzıma olur mu ki?

Kızlar 24 yada 25 inde regl bekliyorum dayanamayıp test yaptım tertemiz çıktı erken yaptım ama işte insan çok beklenti içinde oluyor sanırım
sende aclecilerdensin cnm insAllah vqrdr da ds dsha küçüktür hayırlısıyla
Umut var hala limonlu kekin sonucu 217 cıkmış adet gününden 1 gün sonra canımızı sıkmaya gerek yok Fit mutlu anne G gamzeli_bebis
ben hala kaybetmeidm umudumu ya bklm gecikmeyii beklerim artik bi daha kan vermek icin
Ateş ölçme takibi yapan veya bilen var mi 3 gündür benim sabah ateşim sabit aynı çıkıyor 36.7 düşmesinde yükselmesi gerekirmi aynı kalsa sorun olur mu acep veya nedir anlamı sabit kalmasının
Canım ateşin iyi bence ne zmn ölcüyorsun adet gunune kadar düşmezse ve adet tarihinden sonrada ayni seyrederde hamilrlik olqbilir ben bi kac ay deneidm ya adete yakin ya da tam adet olcagim sabah düşüyordu

Yok kızlar bunlar beni göndermez, az önce geldi biri halimde ortada ama bir numara verdi bugün burayla da konuşur musun diye

benimde tam adet günüm düşer genelde ateşim ama ilk defa böyle sabit kaldı 3 gündür daha beklenen adet gününe çok var 6 gün var

Kuzum yanımda naneli zencefilli okaliptüslü şeker var a101'de satılanlardan, bu şekerden atsam ağzıma olur mu ki?
Tatlisim hiç bilemedim onu ama ben zencefilli sekerlerden tuketmistim a101de satılan.o bahsettiğin şekeri de tadımlık olarak kullansan bir problemi olmaz bence..
Aslında bence o iş yerinin hakettiği öğle arasında acile gidip raporla geri dönmen

Aslında ben kötüyüm çalışamıyorum kusura bakmayın deyip çıkacaksın eve gidip yatacaksın ama yapamıyorum niyeyse

Aslında ben kötüyüm çalışamıyorum kusura bakmayın deyip çıkacaksın eve gidip yatacaksın ama yapamıyorum niyeyse
patronların hiç biri kendiliğinden sen kötüsün git dinlen demez kkuzum kötü olsa gelir izin alır diye düşünür.
ciddi anlamda cok kötüysen söyle izin al bir günde iş yeri batacak değil

patronların hiç biri kendiliğinden sen kötüsün git dinlen demez kkuzum kötü olsa gelir izin alır diye düşünür.
ciddi anlamda cok kötüysen söyle izin al bir günde iş yeri batacak değil
Doğru söylüyorsun kuzum, 2 olsa ne olacak yani zaten çalışamıyorum ki. Yarım gün rapor isticekler şimdi benden alırım ne yapayım yemek molasına 40 dk var gidip söylicem yemekten sonra

Doğru söylüyorsun kuzum, 2 olsa ne olacak yani zaten çalışamıyorum ki. Yarım gün rapor isticekler şimdi benden alırım ne yapayım yemek molasına 40 dk var gidip söylicem yemekten sonra
aynen doktora söylersen sana bırak yarım günü 1-2 günlük bile rapor verir hem hamilesin hem grip.
tez zamanda iyileş inşallah canım

aynen doktora söylersen sana bırak yarım günü 1-2 günlük bile rapor verir hem hamilesin hem grip.
tez zamanda iyileş inşallah canım
Sağol kuzum benim, yemeği yiyeyim söylicem kaldım bu saate kadar ama daha fazla duramıyorum diye. Hamileliği de bilmiyorlar

geçmiş olsun kuzuuuu ne oldu üşüttün mü neyin var tam odaklanamadım size hasta vardı
Kuzum birkaç gündür bademciklerim yokluyordu zaten pazartesi günü cenazede çok üşüdüm ordan kaptım şifayı galiba, normalde nazlı değilimdir ama bu sefer cidden iyi değilim durduğum yerde titreme geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…