- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.305
- 748
Sağol kuzum benim amiiinGeçmiş olsun canım inşallah çabucak atlatırsın hamilelikte zor olur hastalik
oyy oyy
hey allahım yaa sen daha yeni hamilesin kimse demedi mi sana gebe kadın şifayı hemen kapar diyeeKuzum birkaç gündür bademciklerim yokluyordu zaten pazartesi günü cenazede çok üşüdüm ordan kaptım şifayı galiba, normalde nazlı değilimdir ama bu sefer cidden iyi değilim durduğum yerde titreme geliyor
Ay hemen akşam olsaa kızlar yaaa sıkıldım işimde yok zamanda geçmiyo
Kız yok valla işten çıkıp apar topar gittik hava buz gibiydi şal bile vermediler başımahey allahım yaa sen daha yeni hamilesin kimse demedi mi sana gebe kadın şifayı hemen kapar diyee
Ayy ama o kediii minnoşşş çok şekeerr ☺Şimdik hır çıkacak
Bende yemekten geldim izin isticem diye çıkmış gitmişlerbenim pc yine bozulduuuuu
ne zman gelirlerrrBende yemekten geldim izin isticem diye çıkmış gitmişler
Hiç belli olmaz ama 2 gibi gelirler diye düşünüyorum kuzumne zman gelirlerrr
Keşke gitmeden söyleseydin kuzumBende yemekten geldim izin isticem diye çıkmış gitmişler
Sorma ama çok fenaa inadına gelip bizim tükkana yatıyorAyy ama o kediii minnoşşş çok şekeerr ☺
sıpaa yaa çok tatlııı seninkinin adı ne kuzu?Sorma ama çok fenaa inadına gelip bizim tükkana yatıyordeli etcek benim oğlanı
ne güzel dua ettin kız anası olmak böyle bişey şimdiden endişeleniyoruzAminnn canım Allahım razı olsun sağlıkla alalım kucaklarımıza kızlarımızı .
Güzel ömürleri olsun . Hep iyi insanalr çıksın karşılarına ♥
inşallah gelirlerde alabilirsin izin.Hiç belli olmaz ama 2 gibi gelirler diye düşünüyorum kuzum
Kaymaksıpaa yaa çok tatlııı seninkinin adı ne kuzu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?