- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.305
- 748
Yok kuzum vermiyorlar izininşallah gelirlerde alabilirsin izin.
benimde pc yine bozuldu sanırım bu sefer format atılması gerekecek.
format gerekirse eğer zaten hastayım işimde yok bende erken çıkarım gider yatatım biraz
Vermediler mi yaniYok kuzum vermiyorlar izin
Çalışırsın canım ne olucak dedi yolladı resmen, ki görüyorlar gözümü açamıyorum, sesim gitti, titriyorumVermediler mi yaniçok saskinim..hasta insana izin verilmedi..ki surda kaç saat kalmış,o kadar saatte ne kadar verimli olunabilir hastayken..vay be
Allah anlayış versin o insanlara,güzel niyet hoşgörü tatlisim..Hamile olduğunu bilmiyorlar demiştin,inşallah öğrendiklerinde su gun akıllarına gelsin pişman olsunlarÇalışırsın canım ne olucak dedi yolladı resmen, ki görüyorlar gözümü açamıyorum, sesim gitti, titriyorum
Yok kuzum bilmiyorlar ama öğrendiklerinde de akıllarına geleceğini sanmamAllah anlayış versin o insanlara,güzel niyet hoşgörü tatlisim..Hamile olduğunu bilmiyorlar demiştin,inşallah öğrendiklerinde su gun akıllarına gelsin pişman olsunlar
Kesinlikle tatlisim, mustehaktir..İnşallah akşam toparlarsin evde dinlendikce.Hem kalbini duymaya ne kaldı bebişinYok kuzum bilmiyorlar ama öğrendiklerinde de akıllarına geleceğini sanmambir şekilde akşamı edicem burda ama kimse kusura bakmasın raporu boş vericem kolumu kaldırıcak halim yok
ay sinir oluyorum böyle insanlaraÇalışırsın canım ne olucak dedi yolladı resmen, ki görüyorlar gözümü açamıyorum, sesim gitti, titriyorum
İnşallah gidebilirim kuzum, hava yağmurlu diyor karşıda benim doktorum da. İzin verseler akşama kadar terler dinlenirim diyordumKesinlikle tatlisim, mustehaktir..İnşallah akşam toparlarsin evde dinlendikce.Hem kalbini duymaya ne kaldı bebişin
Ya basit bir nezle olsa zaten izin istemem bilirler yeni eleman değilim, halim de ortada işten kaytaracak olsam sabahtan gelmezdim kötüyüm diye.. Gerçekten bende çok kızgınım, ama biliyordum izin vermeyecekleriniay sinir oluyorum böyle insanlara
hasta hasta iinsanı orda tutuyolar
boşver kuzum bi kaç saatin kaldı bi şekilde geçicek.Ya basit bir nezle olsa zaten izin istemem bilirler yeni eleman değilim, halim de ortada işten kaytaracak olsam sabahtan gelmezdim kötüyüm diye.. Gerçekten bende çok kızgınım, ama biliyordum izin vermeyeceklerini
Vay vicdansızlarYok kuzum vermiyorlar izin
İzin vermediler ki kuzum, çalışırsın dedileruyudummm uyandımmm hala bi ben eve gidiyorum diyememişsinnn ben olacaktım ben giidyorum derdim çıkardımRed Phoenix
Üzüldüm yaa rapor alsan olur muydu acaba, neyse hafta sonu dinlenebilirsen inşallah toparlarsın canımÇalışırsın canım ne olucak dedi yolladı resmen, ki görüyorlar gözümü açamıyorum, sesim gitti, titriyorum
Kuzum zaten mesainin bitmesine kalmış 2 saat, anlayamıyorum gerçekten niye izin vermediler, ateşim fırladı iyiceÜzüldüm yaa rapor alsan olur muydu acaba, neyse hafta sonu dinlenebilirsen inşallah toparlarsın canım
Evet az kaldı neyse Allah iyilik versin canım, ateş varsa parol alsan mı kiKuzum zaten mesainin bitmesine kalmış 2 saat, anlayamıyorum gerçekten niye izin vermediler, ateşim fırladı iyice
Yanımda yok ki kuzum, çıkınca ancaEvet az kaldı neyse Allah iyilik versin canım, ateş varsa parol alsan mı ki
Kız evim orasıBurasimiydi iş yerin hemen oraya bi bomba atayım 1 hafta tukkani kapatsınlar sende bol bol yat dinlenRed Phoenix
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?