Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vermediler mi yani çok saskinim..hasta insana izin verilmedi..ki surda kaç saat kalmış,o kadar saatte ne kadar verimli olunabilir hastayken..vay be
Çalışırsın canım ne olucak dedi yolladı resmen, ki görüyorlar gözümü açamıyorum, sesim gitti, titriyorum

Çalışırsın canım ne olucak dedi yolladı resmen, ki görüyorlar gözümü açamıyorum, sesim gitti, titriyorum
Allah anlayış versin o insanlara,güzel niyet hoşgörü tatlisim..Hamile olduğunu bilmiyorlar demiştin,inşallah öğrendiklerinde su gun akıllarına gelsin pişman olsunlar

Allah anlayış versin o insanlara,güzel niyet hoşgörü tatlisim..Hamile olduğunu bilmiyorlar demiştin,inşallah öğrendiklerinde su gun akıllarına gelsin pişman olsunlar
Yok kuzum bilmiyorlar ama öğrendiklerinde de akıllarına geleceğini sanmam bir şekilde akşamı edicem burda ama kimse kusura bakmasın raporu boş vericem kolumu kaldırıcak halim yok

Yok kuzum bilmiyorlar ama öğrendiklerinde de akıllarına geleceğini sanmam bir şekilde akşamı edicem burda ama kimse kusura bakmasın raporu boş vericem kolumu kaldırıcak halim yok
Kesinlikle tatlisim, mustehaktir..İnşallah akşam toparlarsin evde dinlendikce.Hem kalbini duymaya ne kaldı bebişin

Kesinlikle tatlisim, mustehaktir..İnşallah akşam toparlarsin evde dinlendikce.Hem kalbini duymaya ne kaldı bebişin
İnşallah gidebilirim kuzum, hava yağmurlu diyor karşıda benim doktorum da. İzin verseler akşama kadar terler dinlenirim diyordum Evde yemeğim de yok, öğlen de bi şey yiyemedim boğazımdan. İnşallah gidebilirim de duyarım yavrumun pıt pıtlarını

ay sinir oluyorum böyle insanlara
hasta hasta iinsanı orda tutuyolar
Ya basit bir nezle olsa zaten izin istemem bilirler yeni eleman değilim, halim de ortada işten kaytaracak olsam sabahtan gelmezdim kötüyüm diye.. Gerçekten bende çok kızgınım, ama biliyordum izin vermeyeceklerini

Ya basit bir nezle olsa zaten izin istemem bilirler yeni eleman değilim, halim de ortada işten kaytaracak olsam sabahtan gelmezdim kötüyüm diye.. Gerçekten bende çok kızgınım, ama biliyordum izin vermeyeceklerini
boşver kuzum bi kaç saatin kaldı bi şekilde geçicek.
onlar yansın olmayan vicdanlarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…