- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.305
- 748
Şu halimle güldüm ya ne diyeyimtühhh yanlış yere gitti bombaa
gül canım gül iş yerindekilerden hayır yok sana bari keyfin olsunŞu halimle güldüm ya ne diyeyim
çift yumurtlama olabilir mi ?Hayırlı kandiller kizlar eee bugunde bole çıktı ben anlamadim
can09e Red Phoenix G gamzeli_bebis dvtb Maria26 1609ece Fit mutlu anne H E ve digerleri
Bana kandil simidi almışlargül canım gül iş yerindekilerden hayır yok sana bari keyfin olsun
Daha silinmemiş kuzumHayırlı kandiller kizlar eee bugunde bole çıktı ben anlamadim
can09e Red Phoenix G gamzeli_bebis dvtb Maria26 1609ece Fit mutlu anne H E ve digerleri
Bilmiyorum ki kuzumçift yumurtlama olabilir mi ?
Çalışma kısmı size kalmış, eğer istemezseniz bugün olmasın yarın olsun, ben karışmam, zaten daha silinmediği için telaşa gerek yokDevam mi etcem hem teste hem calismaya cnm
Kuzum testlere devam, silinir 1-2 güne tahminen dünü değerlendirmiş miydiniz?Pikten sonraki gun silinmiyormuydu cnm normal mi bole olmasi yani
Tamam cnm tsk ederimÇalışma kısmı size kalmış, eğer istemezseniz bugün olmasın yarın olsun, ben karışmam, zaten daha silinmediği için telaşa gerek yokTeste devam et ama tabi
O zaman bugün olmasa da olur kuzum, ama siz bilirsiniz tabi :)Degerlendirdim tabi cnm sizi dinleyip
Tam pil demek değil aslında bu .Hayırlı kandiller kizlar eee bugunde bole çıktı ben anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?