- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.305
- 748
Hiçbir şey olmaz kuzum, ara verin yorulduysanız zaten gün aşırı yeterliBugun ara versek sikinti olmaz dimi kuzum 5 gündür adamin canını okudumda
Kuzum yaa şöyle üstten bakarken gördüö rahatsızmışsın hayırdır??Hiçbir şey olmaz kuzum, ara verin yorulduysanız zaten gün aşırı yeterli
O zaman bugun bekleyip yarin ki sonuca gore mi degerlendireyimTam pil demek değil aslında bu .
Benımde ilk gün böyle iki çizgi aynı renk oldu ertesi gün t c den daha koyuydu . Diğer gün yine pik şeklindeydi .
Akşama silindi .
Dün değerlendirdiysenız dinlenın canım akşam testini tekrarla.O zaman bugun bekleyip yarin ki sonuca gore mi degerlendireyim
Sorma aşkım, cenazede baya üşümüştüm pazartesi orda şifayı kapmışım herhaldeKuzum yaa şöyle üstten bakarken gördüö rahatsızmışsın hayırdır??
Tüh yaaaa :/Sorma aşkım, cenazede baya üşümüştüm pazartesi orda şifayı kapmışım herhaldeBademciklerim şişti konuşamıyorum bile kuru öksürük başladı gözlerim yanıyor hafifte ateşim var.. İzin istedim vermediler işten de
Canim dunu degerlndrdysen bence bugünü es geçip yarini yine degerlendirHayırlı kandiller kizlar eee bugunde bole çıktı ben anlamadim
can09e Red Phoenix @gamzeli_bebis dvtb Maria26 @1609ece Fit mutlu anne H E ve digerleri
daha silinmemiş canım akşam testi mutlaka tekrarla koyu çıkarsa bugün dinlen bence çünkü 3 gün üst üste olmuş sperm kalitesi de düşebilir yarın sabah ki teste göre devam edersinHayırlı kandiller kizlar eee bugunde bole çıktı ben anlamadim
can09e Red Phoenix @gamzeli_bebis dvtb Maria26 @1609ece Fit mutlu anne H E ve digerleri
Valla bebeğim inan ki çok zor bitki çayı yok ilaç yok pastil yok..Tüh yaaaa :/
Hamilelikte hastalık hiç çekilmez .
Doktorumun tek dediği şey asla hastalık şstemiyorum demişti :/
Neyse olmus artık . Vicdansız insanlar
Eve gidince uzat ayaklarını kuzum
Bol bol dinlen kuzum .
Yarın randevun var zaten doktorunla konusursun bakalım ne yapmanı önercek
kuzum daha pik olmadı mı acaba bunu ancak teste devam ederek anlayabiliriz.. sen dinlen kocayı da dinlendir o vakit.. yarına Allah kerim :)Hayırlı kandiller kizlar eee bugunde bole çıktı ben anlamadim
Yani şeker işte zararlı kuzum :/ abartmadan 1 2 taneyle idare et .Valla bebeğim inan ki çok zor bitki çayı yok ilaç yok pastil yok..
Ben burda yeni eleman değilim yani bilirler öyle basit nezleye kırgınlığa izin istemem, hatta çok nadir izin isterim. Zaten bakınca anlaşılıyor kötü olduğum, izin istiyorsa ciddi demek ki derler sandım demediler başka da bir şey demiyorum onlara sandalyede oturup bilgisayara bakmaktan perişan oldum.
Evde yemeğim de yok ama yapacak halim de yok eşim gelene kadar uyuyacağım dışardan getirir yemeği de.. Bir de eve yürüyeceğim 25 dakika şu gün bitsin eve bi varayım da hayırlısıyla..
Benim doktor da çok katı elçinim ya 12.haftaya kadar ıhlamuru bile yasakladımentollü zencefilli şeker aldım a101 den ondan atıyorum ağzıma ara sıra boğazımı yumuşatsın diye yırtılacak gibi yoksa, ondan da bi şey olmaz herhalde di mi??
Hem teste hem çalışmaya devam canım maşalah yoğun yumurtlaman var demekkiDevam mi etcem hem teste hem calismaya cnm
O zaman ara ver gün aşırı deneyin bencede canımBugun ara versek sikinti olmaz dimi kuzum 5 gündür adamin canını okudumda
Amin canım inşallah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin rabbimVakti saati gelmemiş henüz demekki canım insAllah kısa zamanda Rabbim saglikla verir bebeğinizi
Evet az kaldı adet tarihlerimi iple çekeceğim aklıma gelmezdi hayırlısı olsun inşallahoşgeldiniz :)
az kaldı bakalım hayırlısı neyse o olsun hepimiz için :)
Benimde Çarşamba gösteriyordu değerlendirdik nasip inşallah hayırlısıyla gelir güzel haberlerbatımız aynıymış benimde program bugunu yumurtlamaa gösteriyor (pepaap)
ama ilk defa ovülasyon testi yptım bu ay sanırım dün çatladı yumurta. çok oynamadı bende programla arası.
yani hep değerlendirmiş oldugumuz zamanaı değerlendirdik aslında. ama inşallah olur kısmet :)
Benimde 2 gün hatta 3 gün geciktiği oluyor ama sonu hüsrandı biraz daha bekle benceKızlar bende ki inat kimde varadetim 2 gün geçti hala test yapmıyorum ama sancım var olurum gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?