Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tam pil demek değil aslında bu .
Benımde ilk gün böyle iki çizgi aynı renk oldu ertesi gün t c den daha koyuydu . Diğer gün yine pik şeklindeydi .
Akşama silindi .
O zaman bugun bekleyip yarin ki sonuca gore mi degerlendireyim

Kuzum yaa şöyle üstten bakarken gördüö rahatsızmışsın hayırdır??
Sorma aşkım, cenazede baya üşümüştüm pazartesi orda şifayı kapmışım herhalde Bademciklerim şişti konuşamıyorum bile kuru öksürük başladı gözlerim yanıyor hafifte ateşim var.. İzin istedim vermediler işten de

Tüh yaaaa :/
Hamilelikte hastalık hiç çekilmez .
Doktorumun tek dediği şey asla hastalık şstemiyorum demişti :/

Neyse olmus artık . Vicdansız insanlar
Eve gidince uzat ayaklarını kuzum
Bol bol dinlen kuzum .
Yarın randevun var zaten doktorunla konusursun bakalım ne yapmanı önercek

Valla bebeğim inan ki çok zor bitki çayı yok ilaç yok pastil yok..

Ben burda yeni eleman değilim yani bilirler öyle basit nezleye kırgınlığa izin istemem, hatta çok nadir izin isterim. Zaten bakınca anlaşılıyor kötü olduğum, izin istiyorsa ciddi demek ki derler sandım demediler başka da bir şey demiyorum onlara sandalyede oturup bilgisayara bakmaktan perişan oldum.

Evde yemeğim de yok ama yapacak halim de yok eşim gelene kadar uyuyacağım dışardan getirir yemeği de.. Bir de eve yürüyeceğim 25 dakika şu gün bitsin eve bi varayım da hayırlısıyla..

Benim doktor da çok katı elçinim ya 12.haftaya kadar ıhlamuru bile yasakladı mentollü zencefilli şeker aldım a101 den ondan atıyorum ağzıma ara sıra boğazımı yumuşatsın diye yırtılacak gibi yoksa, ondan da bi şey olmaz herhalde di mi??

Yani şeker işte zararlı kuzum :/ abartmadan 1 2 taneyle idare et .
Ihlamur falan içme de limonlu su iç kuzum ısıt suyu limon sık iç onu .

Benimde Çarşamba gösteriyordu değerlendirdik nasip inşallah hayırlısıyla gelir güzel haberler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…