Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim dunu degerlndrdysen bence bugünü es geçip yarini yine degerlendir
Tamam cnm tskler

daha silinmemiş canım akşam testi mutlaka tekrarla koyu çıkarsa bugün dinlen bence çünkü 3 gün üst üste olmuş sperm kalitesi de düşebilir yarın sabah ki teste göre devam edersin
Saat 4 te yapmistim cnm aksam kacta yapmam lazim

kuzum daha pik olmadı mı acaba bunu ancak teste devam ederek anlayabiliriz.. sen dinlen kocayı da dinlendir o vakit.. yarına Allah kerim :)
Bilmiyorum ki cnm ben anlamiyorum yapanlarin pik olup ertesi gün siliniyordu bnde mi anormalli var

Hem teste hem çalışmaya devam canım maşalah yoğun yumurtlaman var demekki belki birden fazla yumurtan vardı da sıra sıra çatlıyolar bilemeyiz ama sen devam et teste
Doktor kontrolundeyken hep 2 tane birbirine yakin büyüklükte olmustu cnm onfan mi ki

O zaman ara ver gün aşırı deneyin bencede canım
Büyük ihtimal ole olacak cnm yada esime birakcam o isterse olur ben bisey demicem

Kesinlkle canım muhtemelen ard arda yumurtlama olmuş olabilir ama yarın da böyle kırmızı çıkarsa sıkıntı olabilir yumurta y
Çatlyamama sorunu mu var acaba diye düşünülebilir canım. Bakalım yarın inşallah silik çıkar sen havuç ye bol bol

Hayırlı Kandiller kızlar hamile olanlara Rabbim bir avazda sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin annelik duygusunu hiç tatmayan arkadaşlarımı da hiçç bekletmesin Rabbim çabucak kavuştursun bebişlerine biz 2.kez bebiş isteyenlere de bekletmeden nasip etsin

Selam havuç iyi mi geliyo yumurtlamaya

Selam havuç iyi mi geliyo yumurtlamaya
Kaliteli yumurtlama ve özellikle çatlama için iyi geldiği söyleniyor. Saraçoğlu nun da hatta havuç kürü var uygulayanlar memnun. Bende hergün 1 havuç yiyorum hep düzenli gününde yumurtlama olur çatlar. Yani sadece havuç değil aslında sağlıklı beslenme uyguluyprum ben. Ceviz, meyve, sebze, sağlıklı beslenmeye çalşıyorum sadece.

Bu hafta almadim aksi gibi havuc yarin bulurum olmadi marketlerden normalde yoktu catlama problemi ama insallah olmaz ole bi sorum saat 10 da bi daha yapcam bakalim ona nasil

Gecmis olsun canim bende senin gibi kaptim sifayi oksukruk varsa doktora sor yarin bebek icin sakincali dikkat et bitki cayida sakincali olabilir. Ben sicak su azicik limon ve bali karistirip iciyorum iyi geldi sende bunu yapabilirsin doktora gidene kadar

Geçmiş olsun canım tam hastalık zamanı galiba ya..Ben yeni kurtuldum,darısı size inşallah en tez zamanda

Sabahki testin çok koyu duruyor diğer testler arasında canım..Pik miydi acaba eğer öyleyse aksamkinde siliklesme var.ben pik olduğu gün sabahı ve ertesi gün akşamı değerlendirmiştim..

Cnm arkadaslar pik dedi ben alamiyorumda aksam denedm banada az siliklesmis geldi degerlendirmelimiyim sence

Bence sen yarın sabah ve sonraki günü değerlendir.. yarın daha silik olacak
Bu aksam ve yarin oglenden sonra olur cnm esim vardiya degisecek cunku

Canlarımm dışardaydım geldim namaz kıldım dua ettim sizleride duama ekledim hem hamileleri hem hamile kalmak isteyenleri
Allah dualarımızı kabul etsin inşallah..
Amin insAllah cnm Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin insAllah
Canım biraz daha yakından mi çeksen ben azcık körüm herhalde net görmüyorum koyulugu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…