Bugün 5. günüm benim ilk kez oluyor böyle birşey ama 2. Gün kan verdim negatif olmazsan yine gel dediler kendi doktoruma randevu aldım yarın gideceğimBenimde 2 gün hatta 3 gün geciktiği oluyor ama sonu hüsrandı biraz daha bekle bence
5 gün çokmuş canım inşallah güzel haberlerle gelirsinBugün 5. günüm benim ilk kez oluyor böyle birşey ama 2. Gün kan verdim negatif olmazsan yine gel dediler kendi doktoruma randevu aldım yarın gideceğim
Ama işte kan negatif çıkınca bi beklentim kalmadı canım belli olmaz dedi bir hemşire ama sanmam olsa çıkardı diye düşünüyorum sadece olumsuz bir şey mi var diye kontrole gitmek istedim5 gün çokmuş canım inşallah güzel haberlerle gelirsin
Ben erken cıktım kuzum 4 buçuk gibi yapılmayınca pc sen nasılsın oldun ?G gamzeli_bebis kuzum yapıldı mı pc? Nerelerdesin?
Tamam cnm tsklerCanim dunu degerlndrdysen bence bugünü es geçip yarini yine degerlendir
Saat 4 te yapmistim cnm aksam kacta yapmam lazimdaha silinmemiş canım akşam testi mutlaka tekrarla koyu çıkarsa bugün dinlen bence çünkü 3 gün üst üste olmuş sperm kalitesi de düşebilir yarın sabah ki teste göre devam edersin
Bilmiyorum ki cnm ben anlamiyorum yapanlarin pik olup ertesi gün siliniyordu bnde mi anormalli varkuzum daha pik olmadı mı acaba bunu ancak teste devam ederek anlayabiliriz.. sen dinlen kocayı da dinlendir o vakit.. yarına Allah kerim :)
Doktor kontrolundeyken hep 2 tane birbirine yakin büyüklükte olmustu cnm onfan mi kiHem teste hem çalışmaya devam canım maşalah yoğun yumurtlaman var demekkibelki birden fazla yumurtan vardı da sıra sıra çatlıyolar bilemeyiz ama sen devam et teste
Büyük ihtimal ole olacak cnm yada esime birakcam o isterse olur ben bisey demicemO zaman ara ver gün aşırı deneyin bencede canım
İdrarı cok damlatmissin büyük ihtimal cnmEki Görüntüle 2260321 kızlar yardımcı olur musunuz ovu testi böyle çıkan var mı hiç ne anlama geliyor bozuk mu acaba
hmm tmm canım öyle galiba biri daha öyle dedi sayfadaİdrarı cok damlatmissin büyük ihtimal cnm
Kesinlkle canım muhtemelen ard arda yumurtlama olmuş olabilir ama yarın da böyle kırmızı çıkarsa sıkıntı olabilir yumurta yTamam cnm tskler
Saat 4 te yapmistim cnm aksam kacta yapmam lazim
Bilmiyorum ki cnm ben anlamiyorum yapanlarin pik olup ertesi gün siliniyordu bnde mi anormalli var
Doktor kontrolundeyken hep 2 tane birbirine yakin büyüklükte olmustu cnm onfan mi ki
Büyük ihtimal ole olacak cnm yada esime birakcam o isterse olur ben bisey demicem
Selam havuç iyi mi geliyo yumurtlamayaKesinlkle canım muhtemelen ard arda yumurtlama olmuş olabilir ama yarın da böyle kırmızı çıkarsa sıkıntı olabilir yumurta y
Çatlyamama sorunu mu var acaba diye düşünülebilir canım. Bakalım yarın inşallah silik çıkar sen havuç ye bol bol
Hayırlı Kandiller kızlarhamile olanlara Rabbim bir avazda sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin annelik duygusunu hiç tatmayan arkadaşlarımı da hiçç bekletmesin Rabbim çabucak kavuştursun bebişlerine biz 2.kez bebiş isteyenlere de bekletmeden nasip etsin ❣
Kaliteli yumurtlama ve özellikle çatlama için iyi geldiği söyleniyor. Saraçoğlu nun da hatta havuç kürü var uygulayanlar memnun. Bende hergün 1 havuç yiyorum hep düzenli gününde yumurtlama olur çatlar. Yani sadece havuç değil aslında sağlıklı beslenme uyguluyprum ben. Ceviz, meyve, sebze, sağlıklı beslenmeye çalşıyorum sadece.Selam havuç iyi mi geliyo yumurtlamaya
Bu hafta almadim aksi gibi havuc yarin bulurum olmadi marketlerden normalde yoktu catlama problemi ama insallah olmaz ole bi sorum saat 10 da bi daha yapcam bakalim ona nasilKesinlkle canım muhtemelen ard arda yumurtlama olmuş olabilir ama yarın da böyle kırmızı çıkarsa sıkıntı olabilir yumurta y
Çatlyamama sorunu mu var acaba diye düşünülebilir canım. Bakalım yarın inşallah silik çıkar sen havuç ye bol bol
Gecmis olsun canim bende senin gibi kaptim sifayi oksukruk varsa doktora sor yarin bebek icin sakincali dikkat et bitki cayida sakincali olabilir. Ben sicak su azicik limon ve bali karistirip iciyorum iyi geldi sende bunu yapabilirsin doktora gidene kadarSorma aşkım, cenazede baya üşümüştüm pazartesi orda şifayı kapmışım herhaldeBademciklerim şişti konuşamıyorum bile kuru öksürük başladı gözlerim yanıyor hafifte ateşim var.. İzin istedim vermediler işten de
Geçmiş olsun canımGecmis olsun canim bende senin gibi kaptim sifayi oksukruk varsa doktora sor yarin bebek icin sakincali dikkat et bitki cayida sakincali olabilir. Ben sicak su azicik limon ve bali karistirip iciyorum iyi geldi sende bunu yapabilirsin doktora gidene kadar
Sabahki testin çok koyu duruyor diğer testler arasında canım..Pik miydi acabaKizlar buna bakın bidr az siliklesti mi bana mi ole geliyor ben bugunude mi es gecmesem yaMaria26 dvtb can09e H E Red Phoenix G gamzeli_bebis nedemistimkibenn dombili_xl ve digerleri
Bence sen yarın sabah ve sonraki günü değerlendir.. yarın daha silik olacakKizlar buna bakın bidr az siliklesti mi bana mi ole geliyor ben bugunude mi es gecmesem yaMaria26 dvtb can09e H E Red Phoenix G gamzeli_bebis nedemistimkibenn dombili_xl ve digerleri
Cnm arkadaslar pik dedi ben alamiyorumda aksam denedm banada az siliklesmis geldi degerlendirmelimiyim senceGeçmiş olsun canımtam hastalık zamanı galiba ya..Ben yeni kurtuldum,darısı size inşallah en tez zamanda
Sabahki testin çok koyu duruyor diğer testler arasında canım..Pik miydi acabaeğer öyleyse aksamkinde siliklesme var.ben pik olduğu gün sabahı ve ertesi gün akşamı değerlendirmiştim..
Bu aksam ve yarin oglenden sonra olur cnm esim vardiya degisecek cunkuBence sen yarın sabah ve sonraki günü değerlendir.. yarın daha silik olacak
Amin insAllah cnm Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin insAllahCanlarımm dışardaydım geldim namaz kıldım dua ettim sizleride duama ekledim hem hamileleri hem hamile kalmak isteyenleri
Allah dualarımızı kabul etsin inşallah..
Canım biraz daha yakından mi çeksen ben azcık körüm herhalde net görmüyorum koyuluguKizlar buna bakın bidr az siliklesti mi bana mi ole geliyor ben bugunude mi es gecmesem yaMaria26 dvtb can09e H E Red Phoenix G gamzeli_bebis nedemistimkibenn dombili_xl ve digerleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?