- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
ya sorma dün akşam misafir geldi gitsinler diye gözlerinin içine baktım resmen gece yarısı olmadan namaza yetişiyim kuran okuyim diye 11,30 da gittilerCanlarımm dışardaydım geldim namaz kıldım dua ettim sizleride duama ekledim hem hamileleri hem hamile kalmak isteyenleri
Allah dualarımızı kabul etsin inşallah..
ve diğerleri kısmında ben oluyorum galibaKizlar buna bakın bidr az siliklesti mi bana mi ole geliyor ben bugunude mi es gecmesem ya @Maria26 @dvtb @can09eH E @Brrk G gamzeli_bebis nedemistimkibenn @dombili_xl ve digerleri
Canım ben sana yazdığım gün doktor hastaneye yatış verdi 1gün orda kaldım bebeğin ense kalındığı var dedi onu araştırdılar bizde kan uyuşmazlığı var ya birdaha iğne olcam eğer calışırsam kötüye gitcegimi söyledi Yani kafam allak bullak ne yapacağımı bilmiyorum içimi rahat tutuyorum rabbimden hayırlısını istiyorum kanamam olduğu icin ilaçların dozunu artırdı
Canım dediğin gibi içini rahat tut bazen dr.lar abartabiliyor. Allah herşeyin en iyisini bilir bol bol dua et.Canım ben sana yazdığım gün doktor hastaneye yatış verdi 1gün orda kaldım bebeğin ense kalındığı var dedi onu araştırdılar bizde kan uyuşmazlığı var ya birdaha iğne olcam eğer calışırsam kötüye gitcegimi söyledi Yani kafam allak bullak ne yapacağımı bilmiyorum içimi rahat tutuyorum rabbimden hayırlısını istiyorum kanamam olduğu icin ilaçların dozunu artırdı
Öyle yapıyorum zaten canım 10gün sonra sonuçlar cıkıcak Rabbim hayırlısını versinCanım dediğin gibi içini rahat tut bazen dr.lar abartabiliyor. Allah herşeyin en iyisini bilir bol bol dua et.
Canım içini ferah tut Allahın izniyle hiçbirşeyiniz yokturCanım ben sana yazdığım gün doktor hastaneye yatış verdi 1gün orda kaldım bebeğin ense kalındığı var dedi onu araştırdılar bizde kan uyuşmazlığı var ya birdaha iğne olcam eğer calışırsam kötüye gitcegimi söyledi Yani kafam allak bullak ne yapacağımı bilmiyorum içimi rahat tutuyorum rabbimden hayırlısını istiyorum kanamam olduğu icin ilaçların dozunu artırdı
Cok sagol canim insallah bizde tez zamanda ilesirizGeçmiş olsun canımtam hastalık zamanı galiba ya..Ben yeni kurtuldum,darısı size inşallah en tez zamanda
Sabahki testin çok koyu duruyor diğer testler arasında canım..Pik miydi acabaeğer öyleyse aksamkinde siliklesme var.ben pik olduğu gün sabahı ve ertesi gün akşamı değerlendirmiştim..
valla ben 7den hortlamışım da, sessiz takip ediyorumnedennn uyanmadııı kimse halaaa bir ben ayaktayımmm
Bugün gittim canım,bir saat kadar önce minik mucizemiz %100 kız dendiCok sagol canim insallah bizde tez zamanda ilesirizSen hastaneye gitmedin mi? Minossun cinsiyeti ne?
Öğrendim ya kuzum kaçırdın herakde
Aaaa kız mııı bilemedikBugün gittim canım,bir saat kadar önce minik mucizemiz %100 kız dendi
Elleri,ayakları,parmakları..İkili test yaptirmamistim ama diğer ayrıntılara bakıldı,çok şükür her şey yolundaymis
Aaa kaçırmışımm :)) oy kuzum ya cok sevindim. Kız tahmin etmiştim bende :)) çin takvimi yine yanılmamıs sanırım ? :)Öğrendim ya kuzum kaçırdın herakde ☺
Miniminnnakk hokka burunlu bir kızım olucak ♥
aha bir kız bebiş daha 3 prenses mi oldu simdiii :)Bugün gittim canım,bir saat kadar önce minik mucizemiz %100 kız dendi
Elleri,ayakları,parmakları..İkili test yaptirmamistim ama diğer ayrıntılara bakıldı,çok şükür her şey yolundaymis
Aaa kaçırmışımm :)) oy kuzum ya cok sevindim. Kız tahmin etmiştim bende :)) çin takvimi yine yanılmamıs sanırım ? :)morcivertkedi den sonra 2. bi prenses daha geliyor anlasılannn :) hayırlı evlat olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?