Hayırlı evlat olsunlar canım. kızdan yanaydı sanırım gönlün :) ? çin takvimi doğru mu cıktı demistim
Hadi gözün aydın canımBugün gittim canım,bir saat kadar önce minik mucizemiz %100 kız dendi
Elleri,ayakları,parmakları..İkili test yaptirmamistim ama diğer ayrıntılara bakıldı,çok şükür her şey yolundaymis
Allah seni kahretmesin emiCanlarım günaydınlar
Malum bugun evdeyim geç uyandım.
Kahvaltı hazırlamadan ilk idrarla ptlat bi test dedim kendime
Yalnız bata 9 gün var
Nasıl olsa test bol
Burda dursun
Çin takvimi doğru canım ama ekim analarında kimsenin tutmadıHayırlı evlat olsunlar canım. kızdan yanaydı sanırım gönlün :) ? çin takvimi doğru mu cıktı demistim
Ay evet kızlarr bi benim farklı olarak oğluşum oluyor nasipse
Allah en tez ve hayırlı vakitte nasip etsin sana, inşallah o günleri de yine burda kutlicaz canımHadi gözün aydın canım ♥
Evet ya, bakalımAaaa kız mııı bilemedik
Yalnız farkındamısın hepimiz kız kız kız diye gidiyoruz
aha bir kız bebiş daha 3 prenses mi oldu simdiii :)
Aminnn inşallah canım benim inşallah Allah razı olsunAllah en tez ve hayırlı vakitte nasip etsin sana, inşallah o günleri de yine burda kutlicaz canımcook sağol
Hemşerimmmm yaaaa masallah bebişine gönlündeki neydi bilmiyorum ama kız olmasına ben cok sevindimBugün gittim canım,bir saat kadar önce minik mucizemiz %100 kız dendi
Elleri,ayakları,parmakları..İkili test yaptirmamistim ama diğer ayrıntılara bakıldı,çok şükür her şey yolundaymis
Gece 3 te degerlendirdik cnm esim uyuyor gece çalışıyor bugun gitmeden saat 17.00 gibi bi daha olur belkive diğerleri kısmında ben oluyorum galibaevet canım silikleşmeye başlamış umarım geceyi degerlendirmişsindir sabah ta deneyin bencee :)
Hemşerim gönlümdeki de kızdı,sevinmene ayrı sevindim artık kizce diyebilicem fahri trakyalı olarakHemşerimmmm yaaaa masallah bebişine gönlündeki neydi bilmiyorum ama kız olmasına ben cok sevindim
Oy masallahGece 3 te degerlendirdik cnm esim uyuyor gece çalışıyor bugun gitmeden saat 17.00 gibi bi daha olur belki
Cnm gözün aydin kiz evlat candir darisi bizlere insallahOy masallahEşim benden kaciyordu ya
Evet ya gördüm iğne yapmış doktorun inşallah başarılı sonuç alırsınız kuzum yabirşeyler vesile olacak işte kısmetleri gelene kadar
Kuzum benim inşallah hep beraber gorecez o günlerimizi
Aynen kızçen geliyo mareeeHemşerim gönlümdeki de kızdı,sevinmene ayrı sevindim artık kizce diyebilicem fahri trakyalı olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?