- 13 Mart 2019
- 16.335
- 64.222
- 598
Canım bi doktora gözük istersen .
Allah korusun şakaya gelmez
Ay evettt okdr güzel şeyler var ki içim eriyor şuan bakarkenMaşallah prenses geliyor desenepembiş pembiş elbiseler alıcanak, ne güzel
Seninle Arası beğeniyoduk canım, Aras şu an bi bana kalıyo gibi görünüyo :)Kız için isim biraz daha kolay beğeniyorum da erkeğe hiç bulamıodum. Tek beğendiğim isim Aras’tı, bi de bu hafta Doğa’ya içim ısınmıştı, erkek olsa Aras Doğa koyacaktımKıza daha bakınıyorum
Amin canımAy evettt okdr güzel şeyler var ki içim eriyor şuan bakarken
Bide içinde yavrum olunca naparım bilmşyorum
Allahım çok değişik çok güzel hisler
Rabbım tatmak isteyen herkese nasip etsin
En güzeli canım benim erkek isimlerindenSeninle Arası beğeniyoduk canım, Aras şu an bi bana kalıyo gibi görünüyo :)
Bende hiç uyku yok yaMerak ediyorum benim kadar uyku manyağına dönüşen varmı deliricem yani uykudan uyanıp yine uyumak istiyorum
Cok sukur canim saglikla kucagina al insallahKızlaaar pıt pıt ları duyduk allahıma şükürler olsun6+3 şu an haftamızda ❤
@gamzeli_bebis ağlamadım kuzum tam tersi sürekli ağzım kulaklarımdaydı derin bir oh çektimH E tahminini ısırırım valla benim oğluşum olursa kızını alırım ona göre ❤
Araslar biraz yaramaz oluyorlarAmiin kuzum çok teşekkür ederim. Tabi bi tane de erkek olsun yani :) isim konusunda netleşmiş bi şey yok kafamızda canım. Üzerinde durduğumuz isimler var Aras, Umut gibi. Ama daha araştırırız bakalım. Sen belirlemişsin kızının adını maşallah size
Bian sen sandim karnin ne ara bu kadar buyudu diyecektim
Ben de daha iyisini bulamıyorum canımEn güzeli canım benim erkek isimlerinden
Bana sanki uyku iynesi yapmışlar sürekli uyuma isteyim var dk. bi çare bulurmu acabaBende hiç uyku yok ya
Gece 1-2 -3 te yatıyorum saat 9 da gözler faltaşı
İşte bizim de kesin değil kuzum da şimdilik en çok onu düşünüyoruz :)Araslar biraz yaramaz oluyorlaremin ol doguma kadar cok isim bulursunuz. Simdilik kesin diyorum ama bakalim insallah yine degistirmem
Tamam canım teşekkür ederim olacak gibiyim inşallah devamı gelir. Olursam pazartesi yada salı gideyim hormon bakar yineİşte soğan suyu falan kiste iyi ama yinede sen dr u bekle bakalım ne ilaç vericek. Ada çayı içebilisin ama söktürücü rahatlatıcı özelliği var
Bian sen sandim karnin ne ara bu kadar buyudu diyecektimRabbim hepimize son kareyi yasatsin insallah
Zannetmiyorum doğal süreçBana sanki uyku iynesi yapmışlar sürekli uyuma isteyim var dk. bi çare bulurmu acaba
Bi de çocuğum var e o da gün boyu maşallah aktiv çocuk bi düşün halimiZannetmiyorum doğal süreç
Zararı yok uyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?