Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Her gebelik ayni olmuyor cnm bu ara hamile kalan arkadaslarimdan heo sarımsı akintiyi duyuyorum cok affedersin sumuk gibi dediler

Bi de çocuğum var e o da gün boyu maşallah aktiv çocuk bi düşün halimi
Hee çocugun varsaaa kolay gelsin :)
Ben senın dönemlerindeyken ölüyordum
Benım bulantılar çok zor geçti .
Uyumayı tercih ederdim acıkcası :)
Şuan yarım saat ayakta durayım belim kopuyor :)
Ama bulantıdansa yine bu ağrıları tercih ederim :)

Benim kızımda bulantım 5 aya kadar çekti çok oldu bunda çok şükr kısa sürdü inşallah geri gelmez en korktuğumda bulantıydı zaten

O bende de hep var canım

Evet aslında gözüksem iyi olur kalbime de sancı giriyor hatta gçen kalp krizi geçrilirken nasıl şeyler oluyor onları araştırdım uzun sürmüyor ama korkutuyor
Allah korusun canım. Stres de etkileyebilir. Bende hipertiroid var, değerlerim çok çok kötüyken kalp sıkıntım vardı deperlerden dolayıymış ama tedavi olunca geçmişti. Sen dikkat et canım aman stres de yapma fazla sinir sıkışması falan da olabilir ama ihmal etme baktın geçmiyor ilerliyor bi acile görün

Kız aslında hani öyle aşırı bi stresim yok ama ne bileyim bir dakika kadar sürüyor karıncalanma eğer kötü olursa gidicem

Hayır buna da gebelik belirtisi mi acaba diyemiyor insan hiç böyle bişey duymadım çünkü

Her gebelik ayni olmuyor cnm bu ara hamile kalan arkadaslarimdan heo sarımsı akintiyi duyuyorum cok affedersin sumuk gibi dediler
Canım bende de öyle valla afadersinz her sildiğimde geliyo farkediyorum zaten. Bir de 1 haftadır bu bel ağrısı bırakmadı yakamı, hayırlısı olsın artık valla .. olmazsa reglden sonra eşiml beraber dr a gidiyoruz artık kendi dr uma. Aşılama mı artık ne önerirse bakalım

Inşallah hepsi gebeliktendir cnm hic gerek kalmasin asilamaya falan ♥

Kan vermiş miydin kuzum sen?
Kusura bakma canım misafir vardı şimdi bakabildim cevabına kav Verdim cuma günü negatif canım doktor 10 gün geçene kadar bekleyelim dedi ben klomen kullandım canım adet düzensizliği var bende klomen kullandigimda hep hamile değilsem 32. Günde geldi şuan 36. Gündeyim ne gelen var ne giden

gözün aydin cnm MaşAllah
Cok uzun süredir ilk defa cumartesi akşamı evdeyim
Kzlar gribim geçmiyor yaaa bugun başım çatladı resmen halada ağrıyo bennası iyileşicem
bi an once toparlarsn insAllah cnm

Kızlar saolun tavsiyeler için denicem
Bide bu halimle yarın kahvaltıya misafir çağırdım bende gram akıl yok bakalım kim hazırlıcak kalkıp kahvaltıyı
tebrik ederim bende atlarım bazen boyle durumlarda ne gerek varsa
Kızlar bugün kendi doktoruma gittim nede regl olmuyorum diye kist var dedi ne yapsam iyi gelir patlıyorum artık olayım geçsin şu işkence
sogan suyu içebilirsincnm adet söktürüyor hemde kist ixin de iyi snrm
o akıntı bende de var parça parça gibi boyle katı günlerdir var koku yanma yok enfeksiyon degil bence ama bklm insAllah gönlümüzden gecen seylerin belirtisidir

Canım cep telefonu ile fazla vakit geçiriyorsan ondan da olabilir çünkü bende dikkat ediyorum özellikle telefon çok elimde kaldıysa sol elim karıncalanma gibi olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…