Saol kuzum bi aksilik olmazsa ole yapcaz artık umarım gec kalmis olmamOlsun bişey olmaz yarın sabah ya da yarın akşamı değerlendirin canım
Her gebelik ayni olmuyor cnm bu ara hamile kalan arkadaslarimdan heo sarımsı akintiyi duyuyorum cok affedersin sumuk gibi dedilerBenimde 3 4 gündür sarı akıntılar var hala bitmediüşütme olsa 1 2 gün olurdu enfeksiyon olsa ağrı olurmuydu yanma falan da yok 1 kez oldu geçti.. ara ara regl gibi ağrı gelip gidiyo ama o normal. Bu akıntı hiç bitmiyo sarı resmen bemimde bakalım ptesi yapıcam test ama işte yine umut yok bu akıntıdan dolayı .. benim gebe kaldıüımda akıntı falan olmuyodu
Hee çocugun varsaaa kolay gelsin :)Bi de çocuğum var e o da gün boyu maşallah aktiv çocuk bi düşün halimi
Benim kızımda bulantım 5 aya kadar çekti çok oldu bunda çok şükr kısa sürdü inşallah geri gelmez en korktuğumda bulantıydı zatenHee çocugun varsaaa kolay gelsin :)
Ben senın dönemlerindeyken ölüyordum
Benım bulantılar çok zor geçti .
Uyumayı tercih ederdim acıkcası :)
Şuan yarım saat ayakta durayım belim kopuyor :)
Ama bulantıdansa yine bu ağrıları tercih ederim :)
Allah razı olsun canımmCok sukur canim saglikla kucagina al insallah
Amann töbee 5 ay mıBenim kızımda bulantım 5 aya kadar çekti çok oldu bunda çok şükr kısa sürdü inşallah geri gelmez en korktuğumda bulantıydı zaten
O bende de hep var canımBenim dün yumurtlama gibiydi akıntı bugün uzamayan kuvamlı bişey katı hatta , dediğin gibi bendede çok hafif regl ağrısı gibi ağrı oluyor ama daha var bide bu ay farklılık olarak biraz asabiyet var yani olmadık şeyelre sinirlerniyormuşum
Hee bende de var oO bende de hep var canım
Allah korusun canım. Stres de etkileyebilir. Bende hipertiroid var, değerlerim çok çok kötüyken kalp sıkıntım vardı deperlerden dolayıymış ama tedavi olunca geçmişti. Sen dikkat et canım aman stres de yapma fazla sinir sıkışması falan da olabilir ama ihmal etme baktın geçmiyor ilerliyor bi acile görünEvet aslında gözüksem iyi olur kalbime de sancı giriyor hatta gçen kalp krizi geçrilirken nasıl şeyler oluyor onları araştırdım uzun sürmüyor ama korkutuyor
Bende soğan kürü denemiştimKızlar bugün kendi doktoruma gittim nede regl olmuyorum diye kist var dedi ne yapsam iyi gelir patlıyorum artık olayım geçsin şu işkence
Allah korusun canım. Stres de etkileyebilir. Bende hipertiroid var, değerlerim çok çok kötüyken kalp sıkıntım vardı deperlerden dolayıymış ama tedavi olunca geçmişti. Sen dikkat et canım aman stres de yapma fazla sinir sıkışması falan da olabilir ama ihmal etme baktın geçmiyor ilerliyor bi acile görün
Canım bende de öyle valla afadersinz her sildiğimde geliyo farkediyorum zaten. Bir de 1 haftadır bu bel ağrısı bırakmadı yakamı, hayırlısı olsın artık valla .. olmazsa reglden sonra eşiml beraber dr a gidiyoruz artık kendi dr uma. Aşılama mı artık ne önerirse bakalımHer gebelik ayni olmuyor cnm bu ara hamile kalan arkadaslarimdan heo sarımsı akintiyi duyuyorum cok affedersin sumuk gibi dediler
Inşallah hepsi gebeliktendir cnm hic gerek kalmasin asilamaya falan ♥Canım bende de öyle valla afadersinz her sildiğimde geliyo farkediyorum zaten. Bir de 1 haftadır bu bel ağrısı bırakmadı yakamı, hayırlısı olsın artık valla .. olmazsa reglden sonra eşiml beraber dr a gidiyoruz artık kendi dr uma. Aşılama mı artık ne önerirse bakalım
İnşallah canım ..Inşallah hepsi gebeliktendir cnm hic gerek kalmasin asilamaya falan ♥
Kusura bakma canım misafir vardı şimdi bakabildim cevabına kav Verdim cuma günü negatif canım doktor 10 gün geçene kadar bekleyelim dedi ben klomen kullandım canım adet düzensizliği var bende klomen kullandigimda hep hamile değilsem 32. Günde geldi şuan 36. Gündeyim ne gelen var ne gidenKan vermiş miydin kuzum sen?
gözün aydin cnm MaşAllahKızlaaar pıt pıt ları duyduk allahıma şükürler olsun6+3 şu an haftamızda ❤
@gamzeli_bebis ağlamadım kuzum tam tersi sürekli ağzım kulaklarımdaydı derin bir oh çektimH E tahminini ısırırım valla benim oğluşum olursa kızını alırım ona göre ❤
bi an once toparlarsn insAllah cnmCok uzun süredir ilk defa cumartesi akşamı evdeyim
Kzlar gribim geçmiyor yaaa bugun başım çatladı resmen halada ağrıyo bennası iyileşicem
tebrik ederim bende atlarım bazen boyle durumlarda ne gerek varsaKızlar saolun tavsiyeler için denicem
Bide bu halimle yarın kahvaltıya misafir çağırdım bende gram akıl yok bakalım kim hazırlıcak kalkıp kahvaltıyı
sogan suyu içebilirsincnm adet söktürüyor hemde kist ixin de iyi snrmKızlar bugün kendi doktoruma gittim nede regl olmuyorum diye kist var dedi ne yapsam iyi gelir patlıyorum artık olayım geçsin şu işkence
o akıntı bende de var parça parça gibi boyle katı günlerdir var koku yanma yok enfeksiyon degil bence ama bklm insAllah gönlümüzden gecen seylerin belirtisidirBenimde 3 4 gündür sarı akıntılar var hala bitmediüşütme olsa 1 2 gün olurdu enfeksiyon olsa ağrı olurmuydu yanma falan da yok 1 kez oldu geçti.. ara ara regl gibi ağrı gelip gidiyo ama o normal. Bu akıntı hiç bitmiyo sarı resmen bemimde bakalım ptesi yapıcam test ama işte yine umut yok bu akıntıdan dolayı .. benim gebe kaldıüımda akıntı falan olmuyodu
Canım cep telefonu ile fazla vakit geçiriyorsan ondan da olabilir çünkü bende dikkat ediyorum özellikle telefon çok elimde kaldıysa sol elim karıncalanma gibi olabiliyorKız aslında hani öyle aşırı bi stresim yok ama ne bileyim bir dakika kadar sürüyor karıncalanma eğer kötü olursa gidicem
Hayır buna da gebelik belirtisi mi acaba diyemiyor insan hiç böyle bişey duymadım çünkü
Benimki anamı ağlatmıştıAmann töbee 5 ay mı
Benım 3. Ay da çok çok azaldı .
Şuan çok nadir kusuyorum .
Sağolsun benım kızım anasını çok zorlamadı ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?