Soğan mideme dokunuyor malesefBende soğan kürü denemiştim
Biz aynıyız senleBata son 3
AynenBiz aynıyız senlebelirtiler de aynı galiba bakalım sonu ne olacak benimde 23 nisan yada 24 nisan.. 26-27gün regl döngüsü
İnşallah canımm aynı güne denk geliyoruz galiba seninde bata 9 var inşallah bu ay olur z
Ay cok şükürki kahvaltı iptal oldu allah yüzüme güldügözün aydin cnm MaşAllah
bi an once toparlarsn insAllah cnm
tebrik ederim bende atlarım bazen boyle durumlarda ne gerek varsa
sogan suyu içebilirsincnm adet söktürüyor hemde kist ixin de iyi snrm
o akıntı bende de var parça parça gibi boyle katı günlerdir var koku yanma yok enfeksiyon degil bence ama bklm insAllah gönlümüzden gecen seylerin belirtisidir
Yarın sabah yapıcam test bende bakalımAynen
Benim normalde 29-30 gun döngüm ama gev yumurtlama oldu o yuzden 40 gün sureck sndm bu ay döngüm
Görüyorum ama görmeye korkuyorumevet galiba elçininde önüne geçerek 10 kala test yaptmsırasıyla 10 -9-8
9 kalada bi kaç saat snra öyle çizgimsi bişey cıktı 8 kalada elimdeyken gölge var gölgelerin gücü adına
Tabi 0.1 değerle bile gölge çıktıgını geçte olsa anlaadıgımız için bunları ciddiye almıyorum 6 kala 5 kala yine bu tarz cıkarsa bu ayda tutmadı diyebilirizDün sperm sonucunu alamadık lab. Kız size mail olarak atacagız dedi atmadılar aradım hastaneyi lab. Bağlıyo saatlerce çalıyo açan yok sonra aman dedim pazartesi öğrencez nasılsa
Kahvaltıda iptal oldu1609ece arkadasım sonradan yazdı kahveye uğrayalım kahvaltıda annemi yalnız bıralmayalım dddi derin bi ohhh cektim aslında hiç zor gelmez bana kahvaltı hazırlamak misafir ağırlamak ama hastayım ya nası hazırlcam diye kara kata düşünüyodum
gözün aydin cnmAy cok şükürki kahvaltı iptal oldu allah yüzüme güldücok hastayım diye
Saol canımmm inşallah geçer bakalım bu arada bata 3 kalmış test yaptınmı ?
hqdi hayırlı sonuçlar olsun insAllah cnmYarın sabah yapıcam test bende bakalım
Hastayken hersey gözünde büyüyor insanin malesef kız kac tane hcg testin var seninevet galiba elçininde önüne geçerek 10 kala test yaptmsırasıyla 10 -9-8
9 kalada bi kaç saat snra öyle çizgimsi bişey cıktı 8 kalada elimdeyken gölge var gölgelerin gücü adına
Tabi 0.1 değerle bile gölge çıktıgını geçte olsa anlaadıgımız için bunları ciddiye almıyorum 6 kala 5 kala yine bu tarz cıkarsa bu ayda tutmadı diyebilirizDün sperm sonucunu alamadık lab. Kız size mail olarak atacagız dedi atmadılar aradım hastaneyi lab. Bağlıyo saatlerce çalıyo açan yok sonra aman dedim pazartesi öğrencez nasılsa
Kahvaltıda iptal oldu1609ece arkadasım sonradan yazdı kahveye uğrayalım kahvaltıda annemi yalnız bıralmayalım dddi derin bi ohhh cektim aslında hiç zor gelmez bana kahvaltı hazırlamak misafir ağırlamak ama hastayım ya nası hazırlcam diye kara kata düşünüyodum
Herkese günaydın, gayet iyi bence canım, maşallahMerhaba hanımlar, çarşamba günü kan vermiştim değer 269,3 çıkmıştı, bugün tekrar verdim 1000, 0 olmuş yükseliş iyi mi sizce
Herkese günaydın, gayet iyi bence canım, maşallah
17 tane falan var testgözün aydin cnmyok kiz ne testi persembe günü 0.1 den sonra bekleirm baya daha en kotu bence 1 mayista anca değer artar belki
hqdi hayırlı sonuçlar olsun insAllah cnm
Hastayken hersey gözünde büyüyor insanin malesef kız kac tane hcg testin var senin
Hadi insAllah gorucrx bu ay ikinci cizgiyi
Bende valla korkar oldum birine testinde gölge var demeyeGörüyorum ama görmeye korkuyorum
Bende artık kan verin demem kimseye en güzeli valla erkende yapsan regl gününe kadar trst yapmak .
Test koyulaşırsa zaten sağlıklı gebelik oluyor .
Regl geçince de kan verilir. Sonra 2. Tekrar verilir heeehh işte daha neee
Maşallaahh çook güzelMerhaba hanımlar, çarşamba günü kan vermiştim değer 269,3 çıkmıştı, bugün tekrar verdim 1000, 0 olmuş yükseliş iyi mi sizce
İnşallah kuzumm inşallahhBende valla korkar oldum birine testinde gölge var demeyebu testler deli edcek bizi inşallh benim koyulaşır bakalım kuzum ya
İnşallah canımmm yaa inşallahhh isteyen herkes ve bende tabi yaşayalmı.İnşallah kuzumm inşallahh
Sonra da senın heyecanlarını yaşamaya devam edelim :)
Kese görme heyecanı , kalp atışı heyecanı , hareket eden bebek görme heyecanı , cinsiyet heyecanı , ilk tekme heyecanı ☺
Şuan buraya kadar geldik .
Benım bir aşama kaldı
Geride kalanlrı özledim siz yaşayın sizle birlikte bende yaşıyayım
Maşallaahh çook güzel ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?