Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canımm aynı güne denk geliyoruz galiba seninde bata 9 var inşallah bu ay olur z
Ay cok şükürki kahvaltı iptal oldu allah yüzüme güldü cok hastayım diye
Saol canımmm inşallah geçer bakalım bu arada bata 3 kalmış test yaptınmı ?

evet galiba elçininde önüne geçerek 10 kala test yaptm sırasıyla 10 -9-8
9 kalada bi kaç saat snra öyle çizgimsi bişey cıktı 8 kalada elimdeyken gölge var gölgelerin gücü adına
Tabi 0.1 değerle bile gölge çıktıgını geçte olsa anlaadıgımız için bunları ciddiye almıyorum 6 kala 5 kala yine bu tarz cıkarsa bu ayda tutmadı diyebiliriz Dün sperm sonucunu alamadık lab. Kız size mail olarak atacagız dedi atmadılar aradım hastaneyi lab. Bağlıyo saatlerce çalıyo açan yok sonra aman dedim pazartesi öğrencez nasılsa
Kahvaltıda iptal oldu 1609ece arkadasım sonradan yazdı kahveye uğrayalım kahvaltıda annemi yalnız bıralmayalım dddi derin bi ohhh cektim aslında hiç zor gelmez bana kahvaltı hazırlamak misafir ağırlamak ama hastayım ya nası hazırlcam diye kara kata düşünüyodum

Eklentiler

• 13F77367-D1C0-42E5-8094-27FC9DE3EDBF.webp
    55,1 KB · Görüntüleme: 57
Görüyorum ama görmeye korkuyorum
Bende artık kan verin demem kimseye en güzeli valla erkende yapsan regl gününe kadar trst yapmak .
Test koyulaşırsa zaten sağlıklı gebelik oluyor .
Regl geçince de kan verilir. Sonra 2. Tekrar verilir heeehh işte daha neee

Ay cok şükürki kahvaltı iptal oldu allah yüzüme güldü cok hastayım diye
Saol canımmm inşallah geçer bakalım bu arada bata 3 kalmış test yaptınmı ?
gözün aydin cnm yok kiz ne testi persembe günü 0.1 den sonra bekleirm baya daha en kotu bence 1 mayista anca değer artar belki
Yarın sabah yapıcam test bende bakalım
hqdi hayırlı sonuçlar olsun insAllah cnm
Hastayken hersey gözünde büyüyor insanin malesef kız kac tane hcg testin var senin
Hadi insAllah gorucrx bu ay ikinci cizgiyi

Kızlar beyin yakacak bi soru sizlere misal veriyorum 1 olan değer 10 gun sonra kac olmalı ki su iki katı mevzusu olmus olmalı bi çözemedim artışları

17 tane falan var test inşallah bu ay hepimize nasip olsun canım çift çizgi

Bende valla korkar oldum birine testinde gölge var demeye bu testler deli edcek bizi inşallh benim koyulaşır bakalım kuzum ya

Bende valla korkar oldum birine testinde gölge var demeye bu testler deli edcek bizi inşallh benim koyulaşır bakalım kuzum ya
İnşallah kuzumm inşallahh
Sonra da senın heyecanlarını yaşamaya devam edelim :)
Kese görme heyecanı , kalp atışı heyecanı , hareket eden bebek görme heyecanı , cinsiyet heyecanı , ilk tekme heyecanı
Şuan buraya kadar geldik .
Benım bir aşama kaldı
Geride kalanlrı özledim siz yaşayın sizle birlikte bende yaşıyayım

İnşallah canımmm yaa inşallahhh isteyen herkes ve bende tabi yaşayalmı. sizede allah sağ salim kucagınıza almayı nasip etsin inşallah beyin geliyormuş. Gözün aydın allah kavustursun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…