İlk önce kesemiz sonra kalp atışımı inşallahSabırla kalp atışını duyabileceğimiz günü bekliyorum
Saglikla gelsin isim bulunur bir sekilde canimİşte bizim de kesin değil kuzum da şimdilik en çok onu düşünüyoruz :)
Kalp atışını da duya bilir ben daha ilk usgde duydum şükrİlk önce kesemiz sonra kalp atışımı inşallahNe zaman gidiceksin doktora direk kalp atışına mı yoksa önce sonra kalp öi ??
Ne zaman gittiğine bağlı .Kalp atışını da duya bilir ben daha ilk usgde duydum şükr
artıştan pek anlamam ama baya yüksekmiş sağlıkla ilerlesin insAllahMerhaba hanımlar, çarşamba günü kan vermiştim değer 269,3 çıkmıştı, bugün tekrar verdim 1000, 0 olmuş yükseliş iyi mi sizce
insAllah cnm17 tane falan var testinşallah bu ay hepimize nasip olsun canım çift çizgi
artıştan pek anlamam ama baya yüksekmiş sağlıkla ilerlesin insAllah
Hyırlısı olsun hakkında canımKızlar ben regl oldum buna da çok şükür oldum yaH E yeni bat tarihim 24 Mayıs yarın sabah doktor a gidiyorum artık klomen kullanmak istemiyorum iğne yada başka tedaviyle takip etmesini isteyeceğim
Evet gerçekten olmak da çok güzel 6 gün olamayınca vücudum kendini kaybetti resmenKızlar ben regl oldum buna da çok şükür oldum yaH E yeni bat tarihim 24 Mayıs yarın sabah doktor a gidiyorum artık klomen kullanmak istemiyorum iğne yada başka tedaviyle takip etmesini isteyeceğim
Geçen seferde geç çıkmıştı sanki kuzum ? Üzülmek için erkenBata 4 kala test yaptım tertemiz negatif
İnofolic combi denediniz mi hiçKızlar ben regl oldum buna da çok şükür oldum yaH E yeni bat tarihim 24 Mayıs yarın sabah doktor a gidiyorum artık klomen kullanmak istemiyorum iğne yada başka tedaviyle takip etmesini isteyeceğim
Yumurtayı güçlendiriyormuş geçrn dr a sordum günde iki kez kullan dedi bakalım başladım ben de. Reglim sökülmemişti benim de bir türlü. Meğerse yumurtlama olmamış. Yumurta aşırı büyümüş. Progestan verdi sökülmesi için . Üç gün bekle olmazsan kullan demişti şükür gerek kalmadan regl oldum sonra.İnofolic combi denediniz mi hiç
Bakalım İnşallah kuzum inşallah öyle olur geç çıkarGeçen seferde geç çıkmıştı sanki kuzum ? Üzülmek için erken
Aynen öyle canımEvet gerçekten olmak da çok güzel 6 gün olamayınca vücudum kendini kaybetti resmenbende oldum bugün çok şükür
Denedim canımİnofolic combi denediniz mi hiç
Bir de dr progestan verince araştırdım nette progestan da hamile kalmayı kolaylaştırıyormuşm. Bunu bir daha ki dr a gittiğimde sorucam bakalım. Hem hamileliği kolaylaştırıyormuş hem de adeti düzene sokuyormuş.Denedim canım
Polikistik over vardı bende öncesinde regl düzensizliği vardı. doğumdan sonra geçmişti düzenli olmaya başladım regli ama tekrar sorunlar başladı. Dr dedi polikistik over sendromu hiç geçmez tekrarlar. Sanırım yine tekrarlıyorum. Yumurtlama olmadı bu ay.Bir de dr progestan verince araştırdım nette progestan da hamile kalmayı kolaylaştırıyormuşm. Bunu bir daha ki dr a gittiğimde sorucam bakalım. Hem hamileliği kolaylaştırıyormuş hem de adeti düzene sokuyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?