Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben regl oldum buna da çok şükür oldum ya H E yeni bat tarihim 24 Mayıs yarın sabah doktor a gidiyorum artık klomen kullanmak istemiyorum iğne yada başka tedaviyle takip etmesini isteyeceğim

Kızlar ben regl oldum buna da çok şükür oldum ya H E yeni bat tarihim 24 Mayıs yarın sabah doktor a gidiyorum artık klomen kullanmak istemiyorum iğne yada başka tedaviyle takip etmesini isteyeceğim
Evet gerçekten olmak da çok güzel 6 gün olamayınca vücudum kendini kaybetti resmen bende oldum bugün çok şükür

İnofolic combi denediniz mi hiç
Yumurtayı güçlendiriyormuş geçrn dr a sordum günde iki kez kullan dedi bakalım başladım ben de. Reglim sökülmemişti benim de bir türlü. Meğerse yumurtlama olmamış. Yumurta aşırı büyümüş. Progestan verdi sökülmesi için . Üç gün bekle olmazsan kullan demişti şükür gerek kalmadan regl oldum sonra.

Polikistik over vardı bende öncesinde regl düzensizliği vardı. doğumdan sonra geçmişti düzenli olmaya başladım regli ama tekrar sorunlar başladı. Dr dedi polikistik over sendromu hiç geçmez tekrarlar. Sanırım yine tekrarlıyorum. Yumurtlama olmadı bu ay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…