Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuruma cizgisimisin ki sen
Bence kesnlkle kuruma çizgisi değilll ama korkuyoruz biz pozitife bile ya devamı koyulaşmazsa diye ikimizinde kimyasal geçmişler ... ayyyy ama umutlu olalım evrene pozitif msk yollayalım oldu oldu inşallahh seninn ben yaeın yapıcam ama korkudan yapasım hiç yok sen bu testi sabah mı yaptın kuzum yarın sabah yapmasam sonraki idrarla falan yapsam varsa çıkar zaten heralde ya dimi 1-2 gün kalmış olucak

Ben bu ay kullandım, yumurtlama soeunum olmadığı için günde 1 aldım ben. Ağrısız sızısız geçti ilk kez yumurtlamam benim. Ve regle 1 hafta hala sarı akıntılar .. regle son 2 gün bakalım ..

Merhaba siz de mi kimyasal gebelik geçirdiniz ?

Bak bak çakala bak gizli gizli hcg de yapıyormuş saatler sonra veya bir süre sonra 2. Çizgi çıkıyor genelde anında çıkan silik pembe çizgi umitlendirsin seni bebegim gerisi hayal kırıklığı oluyor genelde birde bence ateş takibi yap o daha etkili oluyor hem bedava hem arttıkça daha pozitif düşünüyorsun son dakika çok güzel haber almışsın bende 11 e kadar yattım uyudum eşim kaldırdı hadi acıktım artık diye akşam yemeğini de annem de yedik bugün de yırttım yemek ten

Bata 4 kala test yaptım tertemiz negatif
ben göremedim canım maalesef insAllah vardır ama bence erken daha yoktur diyemeyiz
Kuruma cizgisimisin ki sen
Bence kuruma çizgisi canım ama insAllah değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…