Ben cizgi gordum canim insallah gercekten vardir batta kac gun kaldi?Bu sabah ki testim bişey görüyor musunuz kızlarmorcivertkedi H E can09e Red Phoenix nedemistimkibenn Ardnlina dombili_xl ve diğer kızlarEki Görüntüle 2260922
Kuzum ben göremiyorum bir şey varsa sen görüyorsan inşallah yükselsiiinnnBu sabah ki testim bişey görüyor musunuz kızlarmorcivertkedi H E can09e Red Phoenix nedemistimkibenn Ardnlina dombili_xl ve diğer kızlarEki Görüntüle 2260922
Selam canım, hafif bir çizgi gördüm ben de yaa, inşallah yanıltmam seni de, inşallah vardırBu sabah ki testim bişey görüyor musunuz kızlarmorcivertkedi H E can09e Red Phoenix nedemistimkibenn Ardnlina dombili_xl ve diğer kızlarEki Görüntüle 2260922
Negatif geldi bana canımBu sabah ki testim bişey görüyor musunuz kızlarmorcivertkedi H E can09e Red Phoenix nedemistimkibenn Ardnlina dombili_xl ve diğer kızlarEki Görüntüle 2260922
Sanki gördüm gibi canim..inşallah gözler yanilmiyordur ve giderek koyulaşırBu sabah ki testim bişey görüyor musunuz kızlarmorcivertkedi H E can09e Red Phoenix nedemistimkibenn Ardnlina dombili_xl ve diğer kızlarEki Görüntüle 2260922
Bata 4 var canımBen cizgi gordum canim insallah gercekten vardir batta kac gun kaldi?
Aminnn inşallah canım benim inşallahSanki gördüm gibi canim..inşallah gözler yanilmiyordur ve giderek koyulaşır
Canım ben göremedim ama inş vardırBu sabah ki testim bişey görüyor musunuz kızlarmorcivertkedi H E can09e Red Phoenix nedemistimkibenn Ardnlina dombili_xl ve diğer kızlarEki Görüntüle 2260922
ayy gördüm sanki. insallah vardırBu sabah ki testim bişey görüyor musunuz kızlarmorcivertkedi H E can09e Red Phoenix nedemistimkibenn Ardnlina dombili_xl ve diğer kızlarEki Görüntüle 2260922
İnce bi çizgi gördüm bende :)Bu sabah ki testim bişey görüyor musunuz kızlarmorcivertkedi H E can09e Red Phoenix nedemistimkibenn Ardnlina dombili_xl ve diğer kızlarEki Görüntüle 2260922
Gayet iyi canım artık hızla artacak zatenMerhaba hanımlar, çarşamba günü kan vermiştim değer 269,3 çıkmıştı, bugün tekrar verdim 1000, 0 olmuş yükseliş iyi mi sizce
Bence kesnlkle kuruma çizgisi değilllKuruma cizgisimisin ki sen
Ben bu ay kullandım, yumurtlama soeunum olmadığı için günde 1 aldım ben. Ağrısız sızısız geçti ilk kez yumurtlamam benim. Ve regle 1 hafta hala sarı akıntılar .. regle son 2 gün bakalım ..Yumurtayı güçlendiriyormuş geçrn dr a sordum günde iki kez kullan dedi bakalım başladım ben de. Reglim sökülmemişti benim de bir türlü. Meğerse yumurtlama olmamış. Yumurta aşırı büyümüş. Progestan verdi sökülmesi için . Üç gün bekle olmazsan kullan demişti şükür gerek kalmadan regl oldum sonra.
Aminn aminn inşallahhhhAminnn inşallah canım benim inşallah
Merhaba siz de mi kimyasal gebelik geçirdiniz ?Bence kesnlkle kuruma çizgisi değilllama korkuyoruz biz pozitife bile ya devamı koyulaşmazsa diye ikimizinde kimyasal geçmişler ... ayyyy ama umutlu olalım evrene pozitif msk yollayalım oldu oldu inşallahh seninn ben yaeın yapıcam ama korkudan yapasım hiç yok sen bu testi sabah mı yaptın kuzum yarın sabah yapmasam sonraki idrarla falan yapsam varsa çıkar zaten heralde ya dimi 1-2 gün kalmış olucak
Bak bak çakala bak gizli gizli hcg de yapıyormuşevet galiba elçininde önüne geçerek 10 kala test yaptmsırasıyla 10 -9-8
9 kalada bi kaç saat snra öyle çizgimsi bişey cıktı 8 kalada elimdeyken gölge var gölgelerin gücü adına
Tabi 0.1 değerle bile gölge çıktıgını geçte olsa anlaadıgımız için bunları ciddiye almıyorum 6 kala 5 kala yine bu tarz cıkarsa bu ayda tutmadı diyebilirizDün sperm sonucunu alamadık lab. Kız size mail olarak atacagız dedi atmadılar aradım hastaneyi lab. Bağlıyo saatlerce çalıyo açan yok sonra aman dedim pazartesi öğrencez nasılsa
Kahvaltıda iptal oldu1609ece arkadasım sonradan yazdı kahveye uğrayalım kahvaltıda annemi yalnız bıralmayalım dddi derin bi ohhh cektim aslında hiç zor gelmez bana kahvaltı hazırlamak misafir ağırlamak ama hastayım ya nası hazırlcam diye kara kata düşünüyodum
Bata 4 kala test yaptım tertemiz negatif
ben göremedim canım maalesef insAllah vardır ama bence erken daha yoktur diyemeyizBu sabah ki testim bişey görüyor musunuz kızlarmorcivertkedi H E can09e Red Phoenix nedemistimkibenn Ardnlina dombili_xl ve diğer kızlarEki Görüntüle 2260922
Bence kuruma çizgisi canım ama insAllah değildirKuruma cizgisimisin ki sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?