Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah kuzum yaaa evet sabah yaptım bak 10 kalada yapmştım şimdi diyorum onda niye o çizgi yok ekliyorum resimi.
Seninde yarın varsa cıkr kuzum inşallahta vardır ya sendendr umutluyum belirtilerden dolayı. Bu arafa bahsettiğiniz sarımsı akıntı bendendd geldi bugun
İnşallah hepimizin sonucu pozitif olur yaaa
Negatif olsada biz pozitifiz başka ay olur bizden kaçışları yok bebişlerin

Eklentiler

• 3FAD87F9-BB64-4D12-A138-1F15FF088FA6.webp
    79,8 KB · Görüntüleme: 94
Merhaba siz de mi kimyasal gebelik geçirdiniz ?
Maalesef ağustos-eylülde yaşadım. Sonra 2 3 ay denemedim bıraktım. Bakalım bekliyoruz. Dr mayıs dan sonra gel istersen ama stres yapma olur dedi. Zaten ben 4 normal gebelik 2kimyasal yaşadım. Kimyasalı sayma diyor dr lar. 3 kayıp var 1 oğlum var. Nasipse 2.çocuk için uğraşoypruz :)
Kayıpların hepsi birbirinden farklı nedenler. İşte sınavlardan geçiyor herkes:) nasibimzide ne varsa onu yaşıyoruz

Hahahhaha sormaa yaa biz nasıl olsa bekliyoruz

Kız bence kesin var yaaa ne biliyim gayet iyi çıkmışş ama kuruma çizgisi değilse tabi

Ayyy hadi ya sarı akıntı bende de hala devam ediyor bugün bi de öyle birsey oldu ki çok ilginç geldi cidden

Ayyy hadi ya sarı akıntı bende de hala devam ediyor bugün bi de öyle birsey oldu ki çok ilginç geldi cidden
Bu sarı akıntı neyse ya hepimizde enfeksiyon var ya da hepimiz hamileyiz benim tam 1 hafta kala topak gibi düştü sarı yapışkan akıntı sonra az az hep devam etti ama bugün 2 gün kala yani sanki rengi açıldı biraz. Ay yarın sabah olsa da şu testi yapıp rahatsam stres yaptım şu an

Gizli gizli yapmıyom alenen yapıyom
Zaten ümitlenmiyom kuzum 4-5 kala anında pembelik çıkarsa ümitlencem ama testim bol diye yapıyom makarasına
Ateşle uğrasamam
Sorma iyi yırttım kahvaltıdan
Akşamada piknik yaptık oh

Sende benim gibi oldun hobi niyetine yapmaya başladın dimi neyse ki ben bıraktım yapmayı beklemeye aldım kendimi lh i bile yapmıyorum nede olsa tavuk olduğumu dünyada bilmeyen kalmadı

Şu an belirti araya araya belirtilerim artıyor yarın nefatif görürsem hepsi boş belirti olucak sabahtan beri karnım çok şiş sanki gaz mı ödem mi şişkinlik var hep. Üşüme hissi var. Karnımda karıncalanma hareketlilik var hafif hafif regl sancısı ama bu belirtiler bazen bende foss çıkıyor sadece şu sarı akıntı ilk kez oldu valla anlmadım bakalım ..

Kız bence kesin var yaaa ne biliyim gayet iyi çıkmışş ama kuruma çizgisi değilse tabi
Hahahhaha sormaa yaa biz nasıl olsa bekliyoruz
Aynrn kuzum belli olur bi kaç güne ne çizgisi oldugu
Benim umudum H E den dolayı var onunda sekiz kala saatler snra çıkmış çizgi
Olmasada sıkntı yok anasını babasını biraz daha uğrastırır nazlı bebiş

Diğer belirti neydi Fit mutlu anne
Sarı akıntı harbiden yaa hepimiz enfeksyonmu kaptık yoksa

Sende benim gibi oldun hobi niyetine yapmaya başladın dimi neyse ki ben bıraktım yapmayı beklemeye aldım kendimi lh i bile yapmıyorum nede olsa tavuk olduğumu dünyada bilmeyen kalmadı
Aynrn sen hergün yumurtluyon nasılsa lh a gerek yok bn yarn bitanede lh patlatam bakim o nası

Hemde ne nazlılar ahhh ahh ah bi gelsinler de .. valla temzlik dertlerim var olsa da olmasa da artık salı günü kv ye yardım ederim taşınıcak camları silerim yavaş yavaş. 2 tane kızı var benden büyük ama işten kaçan tipler olduğu için kadına yardım etmicekler yine ben yapucam belli ki mecburen..

Benimde cam kapı komple ramazandan önce girşmem gerek adeti bekliyorum olursam yapıcam olmazsam yavas yavas yaparm yada yapmam cok mühim değil olsunda

Benimde cam kapı komple ramazandan önce girşmem gerek adeti bekliyorum olursam yapıcam olmazsam yavas yavas yaparm yada yapmam cok mühim değil olsunda
Biz her ay aynı şeyler dur regl olayım da haldur huldur temizliğe girişicem modu valla bende olsam da olmasamda gider yardım ederim kv ye biraz zaten bel fıtığı var çok bişey yapamam camları silerim kalanı yapar kendi. Kızları bi zahmet gitsin yapsınalr onlar daha müsait. Sonra da kendi evimi temizlerim artık

aynen hayır olsun insAllah
bende de ilk kez oldu sarı akıntı bende surekli vajinal ıslaklık var sende durumlar ne bugun karnım tas gibi surekli tika basa tok gibiyim acken bile
Diğer belirti neydi Fit mutlu anne
Sarı akıntı harbiden yaa hepimiz enfeksyonmu kaptık yoksa
aksam uzeri 6 gibi uyku basti uyudum bi saat falan uyandm uyanir uyanmaz burnuma borek kokusu geldi ama sac böreği esime sordum hatta acaba apartmanda yapan var mi die hic koku yok dedi cok tuhaf yani baya baya net aldim kokuyu
Benim yarın çok hastam var ya o işlere fırsatım olmaz sabah ateşimi ölçmem yeter bana
Ateş ölçümü bende yapiorim bklm ne olacak sonucu nerden olcuyorsun dil alti mi koltuk altimi

Senin görümceler kalpazan galiba
Benim 3 görümce var üçüde benden büyük birleşip geliyolar aynı gün bi girişiyolar kv nin eve misler gibi yapıyolar bana iş düşmüyo zaten çalışıyom ben
Dediğin gibi az yardım edersin tamamına tek başına üstleenecek halin yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…