Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aynı beliryiler canım öyle çok yemedim bugün ama tıka basa şiş gibiyim. Hep uyku hali ama o havalardan da olabilir.

Ohh ne güzel öyle görümceleri baş tacı yapardım valla. Benimkiler evlerine de çağırmazlar. Bana da gelmezler. Samimiyeti sevmezler. Annelerine bile gitmezler ama işkeri düşünce anneleri dahil herkesi kullanırlar acındırırak. Şimdi annelerinin işi var diye 2 haftadır yoklar ortada mesela taşındıktan sonra giderler temiz temiz oturmaya. Her zaman bahaneleri var ben bile sıkılıyprum artık soru sormaya konuşmaya .. o yüzden kv benden yardım istiyo haliyle kızlarından hayır yok.

Of ne biçim kz onlar yahu ‍♀
İnsan anacıgına gitmezmi yardıma

Dil altında canım ve hep aynı saatte farklı saat olunca hemen farklılık gösteriyor bu sabah a karşı uyandım saatim geldi sandım 36.4 cıktı dedim bi saate bakıyım 6.50 tekrar uyudum 8 de uyandım ölçtüm 36.9

Bende aynen yataktan çıkmadan 7 ceyrek buçuk arası ölçüyorum 36.3 falan çıkıyor su anlik yüksek seyrediyor benim normal vücut isima gore

Bende aynen yataktan çıkmadan 7 ceyrek buçuk arası ölçüyorum 36.3 falan çıkıyor su anlik yüksek seyrediyor benim normal vücut isima gore
Bana gore de senin ki düşük benim normal ölçü 36.4 36.5 falan yumurtlama zamanı düşüyor sonra işte yükseliyor ama ilk kez 36.9 u gördüm oda dün akşam ateşli gibiydim belki ondandır diye düşünüyorum yarın sabahı bekliyorum dört gözle

Herkesin vücut ısısı farkli ondan cnm yoksa senin benden baya yuksek
bnm genelde 35.5-35.6 falan oluyor çünki o yüzden yüksek geliyor bana

Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınız yeniden bende ilk denemede geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay bakalım nolcak beklemedeyiz

25 26 si gibi olmam lazım 13 unde çatladı 13u katarak mi sayıyoruz 14 diye mi sayıyoruz onda şaşırdığım için 4 5 gün kaldı
Yumurtlama gününden sayılıyor benim bildiğim en koyu olan testten itibaren yani

7 kala çıktı kuzum bende .
6 kala yaptıgımda hemen çıktı ama önemki olan bugun sonra çıkanların hemen çıkması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…