aynen hayır olsun insAllah
bende de ilk kez oldu sarı akıntı bende surekli vajinal ıslaklık var sende durumlar ne bugun karnım tas gibi surekli tika basa tok gibiyim acken bile
aksam uzeri 6 gibi uyku basti uyudum bi saat falan uyandm uyanir uyanmaz burnuma borek kokusu geldi ama sac böreği esime sordum hatta acaba apartmanda yapan var mi die hic koku yok dedi cok tuhaf yani baya baya net aldim kokuyu
Ateş ölçümü bende yapiorim bklm ne olacak sonucu nerden olcuyorsun dil alti mi koltuk altimi
amin cnm insAllah hersyin hayırlısı olsun her zmn duam o yönde
vala seninle bat tarihimiz de bekirtilerde ayni bklm ne olacak yarinki testini cok merak ediyorumAynı beliryiler canım öyle çok yemedim bugün ama tıka basa şiş gibiyim. Hep uyku hali ama o havalardan da olabilir.
Ohh ne güzel öyle görümceleri baş tacı yapardım valla. Benimkiler evlerine de çağırmazlar. Bana da gelmezler. Samimiyeti sevmezler. Annelerine bile gitmezler ama işkeri düşünce anneleri dahil herkesi kullanırlar acındırırak. Şimdi annelerinin işi var diye 2 haftadır yoklar ortada mesela taşındıktan sonra giderler temiz temiz oturmaya. Her zaman bahaneleri var ben bile sıkılıyprum artık soru sormaya konuşmaya .. o yüzden kv benden yardım istiyo haliyle kızlarından hayır yok.Senin görümceler kalpazan galiba
Benim 3 görümce var üçüde benden büyük birleşip geliyolar aynı gün bi girişiyolar kv nin eve misler gibi yapıyolar bana iş düşmüyo zaten çalışıyom ben
Dediğin gibi az yardım edersin tamamına tek başına üstleenecek halin yok
Of ne biçim kz onlar yahuOhh ne güzel öyle görümceleri baş tacı yapardım valla. Benimkiler evlerine de çağırmazlar. Bana da gelmezler. Samimiyeti sevmezler. Annelerine bile gitmezler ama işkeri düşünce anneleri dahil herkesi kullanırlar acındırırak. Şimdi annelerinin işi var diye 2 haftadır yoklar ortada mesela taşındıktan sonra giderler temiz temiz oturmaya. Her zaman bahaneleri var ben bile sıkılıyprum artık soru sormaya konuşmaya .. o yüzden kv benden yardım istiyo haliyle kızlarından hayır yok.
Sorma canımOf ne biçim kz onlar yahu
İnsan anacıgına gitmezmi yardıma
Dil altında canım ve hep aynı saatte farklı saat olunca hemen farklılık gösteriyor bu sabah a karşı uyandım saatim geldi sandım 36.4 cıktı dedim bi saate bakıyım 6.50aynen hayır olsun insAllah
bende de ilk kez oldu sarı akıntı bende surekli vajinal ıslaklık var sende durumlar ne bugun karnım tas gibi surekli tika basa tok gibiyim acken bile
aksam uzeri 6 gibi uyku basti uyudum bi saat falan uyandm uyanir uyanmaz burnuma borek kokusu geldi ama sac böreği esime sordum hatta acaba apartmanda yapan var mi die hic koku yok dedi cok tuhaf yani baya baya net aldim kokuyu
Ateş ölçümü bende yapiorim bklm ne olacak sonucu nerden olcuyorsun dil alti mi koltuk altimi
Boşuna dememişler görümce görmeyim ölünceSorma canımama benim yanımda hep acırlar annelerine, bana laf atarlar ben hep yardım edeyim diye. işte öyle tuhaflar
Bende aynen yataktan çıkmadan 7 ceyrek buçuk arası ölçüyorum 36.3 falan çıkıyor su anlik yüksek seyrediyor benim normal vücut isima goreDil altında canım ve hep aynı saatte farklı saat olunca hemen farklılık gösteriyor bu sabah a karşı uyandım saatim geldi sandım 36.4 cıktı dedim bi saate bakıyım 6.50tekrar uyudum 8 de uyandım ölçtüm 36.9
Bana gore de senin ki düşükBende aynen yataktan çıkmadan 7 ceyrek buçuk arası ölçüyorum 36.3 falan çıkıyor su anlik yüksek seyrediyor benim normal vücut isima gore
Herkesin vücut ısısı farkli ondan cnm yoksa senin benden baya yuksekBana gore de senin ki düşükbenim normal ölçü 36.4 36.5 falan yumurtlama zamanı düşüyor sonra işte yükseliyor ama ilk kez 36.9 u gördüm oda dün akşam ateşli gibiydim belki ondandır diye düşünüyorum yarın sabahı bekliyorum dört gözle
Beklemek ne zor iş yaHerkesin vücut ısısı farkli ondan cnm yoksa senin benden baya yuksek
bnm genelde 35.5-35.6 falan oluyor çünki o yüzden yüksek geliyor bana
Aynen yA senin kaç var şimdi bataBeklemek ne zor iş ya
25 26 si gibi olmam lazım 13 unde çatladı 13u katarak mi sayıyoruz 14 diye mi sayıyoruz onda şaşırdığım içinAynen yA senin kaç var şimdi bata
Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsınız yenidenMaalesef ağustos-eylülde yaşadım. Sonra 2 3 ay denemedim bıraktım. Bakalım bekliyoruz. Dr mayıs dan sonra gel istersen ama stres yapma olur dedi. Zaten ben 4 normal gebelik 2kimyasal yaşadım. Kimyasalı sayma diyor dr lar. 3 kayıp var 1 oğlum var. Nasipse 2.çocuk için uğraşoypruz :)
Kayıpların hepsi birbirinden farklı nedenler. İşte sınavlardan geçiyor herkes:) nasibimzide ne varsa onu yaşıyoruz
Kesinlikle katılıyorum şöyle hemen ışınlansakBeklemek ne zor iş ya
Yumurtlama gününden sayılıyor benim bildiğim en koyu olan testten itibaren yani25 26 si gibi olmam lazım 13 unde çatladı 13u katarak mi sayıyoruz 14 diye mi sayıyoruz onda şaşırdığım için4 5 gün kaldı
7 kala çıktı kuzum bende .Aynrn kuzum belli olur bi kaç güne ne çizgisi oldugu
Benim umudumH E den dolayı var onunda sekiz kala saatler snra çıkmış çizgi
Olmasada sıkntı yok anasını babasını biraz daha uğrastırır nazlı bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?