Çatladığı günden sayıyorsun canım . İlk silikleştiği gün 1. Gün oluyor .Yumurtlama gününden sayılıyor benim bildiğim en koyu olan testten itibaren yani
Öyle mi tam bilgim yok cnm doğrudurÇatladığı günden sayıyorsun canım . İlk silikleştiği gün 1. Gün oluyor .
Emin misin o zaman 11 12 benim en koyu 2 günüm duYumurtlama gününden sayılıyor benim bildiğim en koyu olan testten itibaren yani
Hehh elçin konuştu bende senin dediğin gibi biliyordum kafam karıştı bir andaÇatladığı günden sayıyorsun canım . İlk silikleştiği gün 1. Gün oluyor .
Labo bencehttps://urun.gittigidiyor.com/kozme...KDbkR7LqzUceZWQCAyQHq5JIRKwmqImhoCXqEQAvD_BwE 10 tane hcg testi 12 tl ye inmiş ama 3 marka var resimde hangisi acaba sipariş versem mi bi baksanıza kübi sende bak boş oturmaG gamzeli_bebis
Ayy bnm aklımda 8 diye kalmış7 kala çıktı kuzum bende .
6 kala yaptıgımda hemen çıktı ama önemki olan bugun sonra çıkanların hemen çıkması
Yaptıgım dönem çok araştırdım canım. Pik süreci 1-2 gün sürebiliyor çünkü .Hehh elçin konuştu bende senin dediğin gibi biliyordum kafam karıştı bir andahoş ne farkeder ha 1 gün önce ha 1 gün sonra
O zaman 26 si ni bekliyorum bugünü bitti sayarsak 4 gün kaldı bataYaptıgım dönem çok araştırdım canım. Pik süreci 1-2 gün sürebiliyor çünkü .
İlk silikleştiği gün 1 oluyor .
Benım mesela 30 u silinmişti .
13 şubat regl günümdü ..
Ama sağolsun gelmedi
Hadi bismillaahhO zaman 26 si ni bekliyorum bugünü bitti sayarsak 4 gün kaldı bata
Ilk resme labo yu koymuşlar iyi marka hesabı diğer ikisi 2. 3. Kalite markalarLabo bence
Inşallah canım ama hiç sanmıyorum zerre his veya belirti yok öyle dümdüz geçiyor gunlerim belirtiden sayabileceğim nadir şeyler var sabah uyandigimda ensem ter içinde olmuş oluyor ateş yükseliyor gün gün arada sol kasigama ince ince batmalar var başka da birşey yok gögusum dokununca hassas sadeceHadi bismillaahh
Son bekleyişer olsun .
Geri sayımların kalp atışlarına olllssuun
Yani belirtiler böyle canım .Inşallah canım ama hiç sanmıyorum zerre his veya belirti yok öyle dümdüz geçiyor gunlerim belirtiden sayabileceğim nadir şeyler var sabah uyandigimda ensem ter içinde olmuş oluyor ateş yükseliyor gün gün arada sol kasigama ince ince batmalar var başka da birşey yok gögusum dokununca hassas sadece
Ya ben çok duyardım milletin ansızın durduk yere mide bulantısı kusma falan olunca hamile olduğundan şüphelenip öyle test yapıp öğrenirmişYani belirtiler böyle canım .
Regldeee hamilelikte maalesef aynı .
Hepimiz aynı belirtisizliklerden geçtik
Yok beee onlar için regl geçmesi lazım .Ya ben çok duyardım milletin ansızın durduk yere mide bulantısı kusma falan olunca hamile olduğundan şüphelenip öyle test yapıp öğrenirmiş
Gayet iyi canım artık hızla artacak zaten
Eee benim ki düzensizzYok beee onlar için regl geçmesi lazım .
Çok nadirdir öyle bulantı olması hemen .
Bide regl düzensizliği olnlar da öyle olabılır .
Biz daha reflin geçmesine gerek kalmadan trst yapıyoruz
Kendini dinleme konusunda bende ustalaştımEee benim ki düzensizzhoş ben vücudumu tanıdım yakın takipteyim
Aminnn inşallah canım benim inşallahayy gördüm sanki. insallah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?