Aminnn inşallah kuzum inşallahİnce bi çizgi gördüm bende :)
İnşallah vardır inşalalh yarn daha koyu çıkar
Bence değil bebiş çizgisi inşallah AminnnKuruma cizgisimisin ki sen
Aminnn inşallah canımAminn aminn inşallahhhhbende hafif gördüm gibi ama bu hayalet çizgilere artık güvenim kalmadı .. yarın inşallah buraları çizgili pozitf testlerle donatırız
Bu lapoquickin testleri malesef ki öyle canım 3 4 saat kalınca çizgi çıkıyor bende de çıktı ve adet oldum kanda da negatif çıkmıştıKuruma cizgisimisin ki sen
Ay cok şükürki kahvaltı iptal oldu allah yüzüme güldücok hastayım diye
Saol canımmm inşallah geçer bakalım bu arada bata 3 kalmış test yaptınmı ?
Canım cep telefonu ile fazla vakit geçiriyorsan ondan da olabilir çünkü bende dikkat ediyorum özellikle telefon çok elimde kaldıysa sol elim karıncalanma gibi olabiliyor
Yok artık,bu da kuruma cizgisiyse hemserimKuruma cizgisimisin ki sen
Hadi ya hayırlısı olsun canım ne diyimKızlar benim test tabiki negatifbu belirtiler de çöp akıntı da enfeksiyon demekki yarın regl olurum zaten sonrada dr yolları göründü yine bende sıkıntı yok onu anladık da sıkıntı nerdeymiş bakalım görücez artık pat diye kalırdım hmile 2.3.ayda kesn ama demekki gerçekten bi sıkıntı var eşimde de olabilir bakalım.. hayırlısı olsun bu ay bi yumurta takibi yapsın olmazsa öbür ay da tedaviye başlar zaten artık dr kapıları bizi bekler
Gunaydin hayirlisi olsun canim insallah tez zaman da kavusursun bebegineKızlar benim test tabiki negatifbu belirtiler de çöp akıntı da enfeksiyon demekki yarın regl olurum zaten sonrada dr yolları göründü yine bende sıkıntı yok onu anladık da sıkıntı nerdeymiş bakalım görücez artık pat diye kalırdım hmile 2.3.ayda kesn ama demekki gerçekten bi sıkıntı var eşimde de olabilir bakalım.. hayırlısı olsun bu ay bi yumurta takibi yapsın olmazsa öbür ay da tedaviye başlar zaten artık dr kapıları bizi bekler
İnşallah işe yaramıştır inofolic bebeğin gelirBen bu ay kullandım, yumurtlama soeunum olmadığı için günde 1 aldım ben. Ağrısız sızısız geçti ilk kez yumurtlamam benim. Ve regle 1 hafta hala sarı akıntılar .. regle son 2 gün bakalım ..
Aynen nasipte olanı yaşıyoruz hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Ben de ikinci çocuk için uğraşıyorum . Bir kızım var. İnşallah ikincilerin gelmesi yakındırMaalesef ağustos-eylülde yaşadım. Sonra 2 3 ay denemedim bıraktım. Bakalım bekliyoruz. Dr mayıs dan sonra gel istersen ama stres yapma olur dedi. Zaten ben 4 normal gebelik 2kimyasal yaşadım. Kimyasalı sayma diyor dr lar. 3 kayıp var 1 oğlum var. Nasipse 2.çocuk için uğraşoypruz :)
Kayıpların hepsi birbirinden farklı nedenler. İşte sınavlardan geçiyor herkes:) nasibimzide ne varsa onu yaşıyoruz
hahahaha bana da aynısı oldu canım ben de en son 7 martta regl olmuştum senin gibi konuşmuştuk. 13 nisanda tekrar yumurtladım ve değerlendirdik ama kendime hiç dikkat etmedim hatta hasta oldum serum yedim ilaç içtim dün saldım artık olursa olur olmazsa mayıs başında ikinci regl tarihimde doktora gideceğim artık.valla artık kendisi bilir ben bir anne olarak elimden geleni yaptımhatta benim çarşamba günü doktora gidip ilaç başlamam lazım önce sökülme sonra klomen ona bile gitmiycem içmiycem o söktürücüyü 25 ine kadar zamanı var oldu oldu olmadııı kırmızlar içinde süzülür gider
bakalım bekleyip görcezz inşallah öyledirBence değil bebiş çizgisi inşallah Aminnn
günaydın hemşerim inşalalh vardır bakalım kısmetYok artık,bu da kuruma cizgisiyse hemserim
Yaaa inşallah vardır var olsun lütfen
Gunaydiin kizlar
Yaptım canım ama benim negatif sanırım olsa çıkardı gerçi daha bata 3 gün var bakalım hayırlısıbakalım bekleyip görcezz inşallah öyledir
siz naptınız bugun test yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?