Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim test tabiki negatif bu belirtiler de çöp akıntı da enfeksiyon demekki yarın regl olurum zaten sonrada dr yolları göründü yine bende sıkıntı yok onu anladık da sıkıntı nerdeymiş bakalım görücez artık pat diye kalırdım hmile 2.3.ayda kesn ama demekki gerçekten bi sıkıntı var eşimde de olabilir bakalım.. hayırlısı olsun bu ay bi yumurta takibi yapsın olmazsa öbür ay da tedaviye başlar zaten artık dr kapıları bizi bekler

Hadi ya hayırlısı olsun canım ne diyim
Hiç bi problem yoktur kız insAllah sebepsiz de olabilir ağzını hayra aç

Gunaydin hayirlisi olsun canim insallah tez zaman da kavusursun bebegine Esinde bosuna korkmasin oda test yaptirsin insallah hicbir problem cikmaz ve hemencik yavrun gelir

Aynen nasipte olanı yaşıyoruz hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Ben de ikinci çocuk için uğraşıyorum . Bir kızım var. İnşallah ikincilerin gelmesi yakındır

hahahaha bana da aynısı oldu canım ben de en son 7 martta regl olmuştum senin gibi konuşmuştuk. 13 nisanda tekrar yumurtladım ve değerlendirdik ama kendime hiç dikkat etmedim hatta hasta oldum serum yedim ilaç içtim dün saldım artık olursa olur olmazsa mayıs başında ikinci regl tarihimde doktora gideceğim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…