Yaptım canım ama benim negatif sanırım olsa çıkardı gerçi daha bata 3 gün var bakalım hayırlısı
hepimiz içn hayırlısı neyse o olsun inşalalh yaGünaydın kızlar yine testim negatif akşama pozitif olur
Bata da çok varmış umut kaybetmek yok hayırlısı olsun inşallahBata 7 kala
Lh ve hcg
aynen 7-8 gün var ben makarasına yapıyorum zatenBata da çok varmış umut kaybetmek yok hayırlısı olsun inşallah
Biliyor musun senin neşeni enerjini çok takdir ediyorum hayat dolusun umut veriyorsun bizlere de pes etmemek adına. Ben de pozitif olabilsem. ..aynen 7-8 gün var ben makarasına yapıyorum zaten
Olsun olsun hemen olsunGünaydın kızlar yine testim negatif akşama pozitif olur
negatif olmalık bi durum yok çok şükür ama ben genel olarak öyleyim pek depresif takılmam :)Biliyor musun senin neşeni enerjini çok takdir ediyorum hayat dolusun umut veriyorsun bizlere de pes etmemek adına. Ben de pozitif olabilsem. ..
aminnn inşallah canımhepimiz içn hayırlısı neyse o olsun inşalalh ya
ama bu testler ciddi anlamda yanıltıcı
pembeleşmeden inanmayalımm inşallah kıpkımızı olduklarını görelim
Canımm Allah razı olsunnedemistimkibenn gözün aydın kızın olacakmış kuzu.. Allah kucağına almayı nasip etsin..
Red Phoenix kuzu sen de kalp atışını duymuşsun maşşalah hep güzel devam etsinn Güzel haberler art arda gelmeye devam etsin inşallahh. dvtb G gamzeli_bebis Maria26 kuzular inşallah :)
Amin Allahım isteyen hiç kimseyi bekletmesinnegatif olmalık bi durum yok çok şükür ama ben genel olarak öyleyim pek depresif takılmam :)
sizler içinde olmasınn strese üzüntüye gerek yok sonuçta biz naparsak yapalım Allah ne zaman nasip ettiyse o zaman olacakk :)
Çok uzun süre bekleyenler(4-5 sene gibi ) onlar ayrı tabi o zaman insan cidden yıpranabilir.
Allah isteyen hiç kimseyi o kadar bekletmesin inşallah..
amiin canım inşallahh benim için de yesss be diyeliimCanımm Allah razı olsuninşallah en tez ve hayırlı zamanda senin içinde sevinelim.yesbee diyelim
inşallah canım inşallah bakalım hayırlısınedemistimkibenn gözün aydın kızın olacakmış kuzu.. Allah kucağına almayı nasip etsin..
Red Phoenix kuzu sen de kalp atışını duymuşsun maşşalah hep güzel devam etsinn Güzel haberler art arda gelmeye devam etsin inşallahh. dvtb G gamzeli_bebis Maria26 kuzular inşallah :)
geçmiş olsun Allah şifa versin canımGünaydın kızlarrr , eşim rahatsız onla ilgilenirim pek giremeyenilirim haberiniz olsun
Randevum çarşambaya kaydırdım haberiniz olsun merak etmeyin♥
geçmiş olsun canım allah şifa versinGünaydın kızlarrr , eşim rahatsız onla ilgilenirim pek giremeyenilirim haberiniz olsun
Randevum çarşambaya kaydırdım haberiniz olsun merak etmeyin♥
canımm cok geçmiş olsun hala iyileşemedin dimiKızlar tünaydın, dün çok hastaydım hiç yerimden kalkamadım. Bugün de sağlık ocağına gittim anca bitti işim, aç aç 2 saat ayakta beklettiler beni Allah düşürmesin valla..
can09e canım ablam Allah razı olsun darısı başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?