Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaptım canım ama benim negatif sanırım olsa çıkardı gerçi daha bata 3 gün var bakalım hayırlısı
Günaydın kızlar yine testim negatif akşama pozitif olur
hepimiz içn hayırlısı neyse o olsun inşalalh ya
ama bu testler ciddi anlamda yanıltıcı
pembeleşmeden inanmayalımm inşallah kıpkımızı olduklarını görelim

Biliyor musun senin neşeni enerjini çok takdir ediyorum hayat dolusun umut veriyorsun bizlere de pes etmemek adına. Ben de pozitif olabilsem. ..
negatif olmalık bi durum yok çok şükür ama ben genel olarak öyleyim pek depresif takılmam :)
sizler içinde olmasınn strese üzüntüye gerek yok sonuçta biz naparsak yapalım Allah ne zaman nasip ettiyse o zaman olacakk :)
Çok uzun süre bekleyenler(4-5 sene gibi ) onlar ayrı tabi o zaman insan cidden yıpranabilir.
Allah isteyen hiç kimseyi o kadar bekletmesin inşallah..

Amin Allahım isteyen hiç kimseyi bekletmesin

bu arada ovulasyon yanıltıyor biliyorum ama bugün ovulasyon testi de yaptım bayağı koyu çıktı kalan idrar boşa gitmesin dedim üzerine çamaşır suyu döktüm önce rengi turuncu gibi oldu sonra foşşş diye köpürdü beta testi negatif ama çamaşır suyuna göre hamile oluyorum

oynatmaya az kaldı doktorum nerde

Kızlar tünaydın, dün çok hastaydım hiç yerimden kalkamadım. Bugün de sağlık ocağına gittim anca bitti işim, aç aç 2 saat ayakta beklettiler beni Allah düşürmesin valla..

can09e canım ablam Allah razı olsun darısı başına inşallah

canımm cok geçmiş olsun hala iyileşemedin dimi
ben bugun biraz daha iyiyim çok şükür.
işe gitmedinmi bugun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…